Ας στηρίξουμε την νέα εκπομπή

Εχω πετυχει κ γατοθεματα,απλα λιγοτερες φορες κ μικροτερης διαρκειας.Ελπιζω να την αυξησουν σε διαρκεια γενικως την εκπομπη κ να αφιερωσουν περισσοτερη ωρα κ στις γατες ,να ειναι πιο ενδιαφερον κ σε μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω πετυχει κ γατοθεματα,απλα λιγοτερες φορες κ μικροτερης διαρκειας.Ελπιζω να την αυξησουν σε διαρκεια γενικως την εκπομπη κ να αφιερωσουν περισσοτερη ωρα κ στις γατες ,να ειναι πιο ενδιαφερον κ σε μας!

Πάντος τις προηγούμενες βδομάδες είχε πολύ ενδιαφέροντα θέματα για το AIDS της Γάτας και την λοιμώδη περιτονίτιδα.:)
Και σήμερα είχε ένα τρυφερό θεματάκι για μια γάτα που υιοθέτησε τέσσερα κουταβάκια 3 ημέρων που η μητέρα τους σκοτώθηκε, χτυπημένη από αυτοκίνητο.:(Και τα θήλαζε μαζί με τα δύο δικά της γατάκια.:inlove::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο με το Aids το ειδα.Το σημερινο δεν το ειδα,θα μπω στη σελιδα να το δω!

Μόλις είδα το σημερινό επισόδειο(γράφω την εκπομπή), το τελευταίο θέμα με την κατανάλωση(για φαγητό) γατιών στην Κίνα πραγματικά συγκλονιστικό.:mad::mad:Οί εικόνες πραγματικά σοκάρουν.:mad:
Φρίκη:mad::mad::mad:
Σκεφτείτε οτι μιά πόλη καταναλώνει ημερισίως 10.000 γάτες.:mad::mad::mad:
Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω.:hmm:

Εγώ μόνο ΣΚΑΙ βλέπω.:P Και το "παρά τρίχα" το παρακολουθώ συνεχώς.

niki κι εγώ το είδα και τρελάθηκα. Εμείς θα φύγουμε για 2 ημέρες και ανυσηχούμε κι αυτοί τα τρώνε!!!:mad:

Μόλις είδα το σημερινό επισόδειο(γράφω την εκπομπή), το τελευταίο θέμα με την κατανάλωση(για φαγητό) γατιών στην Κίνα πραγματικά συγκλονιστικό.:mad::mad:Οί εικόνες πραγματικά σοκάρουν.:mad:
Φρίκη:mad::mad::mad:
Σκεφτείτε οτι μιά πόλη καταναλώνει ημερισίως 10.000 γάτες.:mad::mad::mad:
Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω.:hmm:

οντως μεγαλη φρικη...απορω πως ενα ζωακι που εγω φιλαω χαιδευω αγκαλιαζω αυτοι το τρωνε...ελεος :(

Δεν ξέρω αν προσέξατε στην ενότητα home video, την σκηνή που στην μέση του δρόμου κείτεται ένας σκοτωμένος ή τραυματισμένος σκύλος, και ένας άλλος σκύλος τον τραβάει για να τον πάει στην άκρη του δρόμου με τα αυτοκίνητα να περνάνε δίπλα.Δάκρυσα...:(:(:(

Δεν ξέρω αν προσέξατε στην ενότητα home video, την σκηνή που στην μέση του δρόμου κείτεται ένας σκοτωμένος ή τραυματισμένος σκύλος, και ένας άλλος σκύλος τον τραβάει για να τον πάει στην άκρη του δρόμου με τα αυτοκίνητα να περνάνε δίπλα.Δάκρυσα...:(:(:(

ναι το ειδα αλλα το εδειξαν και στις ειδησεις, κανενα διποδο δε σταματησε...ο σκυλακος τον εσερνε να τον γλιτωσει..:/: ψυχουλες..

Υπεγραψα στο σα'ι'τ που δινει... Δεν αφορα μονο τα γατακια αλλα και τους σκυλους.... Σας παρακαλω ολους υπογραψτε και εσεις, μηπως και γινει τιποτα. το σα'ι'τ εειναι το εξης
www.thepetitionsite.com/takeaction/980306975
Αναρωτιεμαι (γιατι ελαβα και ενα email προ ημερων που αφορουσε τους Κινεζους παλι), υπαρχει κατι που δεν τρωνε οι κ....Κινεζοι? Σκοτωνουν φαλαινες, δελφινια, γατες, σκυλους, φιδια.... Ελεος πια!!

Οσο για το σκυλακι που κουβαλαει τον χτυπημενο "φιλαρακο" του, αυτο που καταλαβαινω, μερα με την ημερα, ειναι οτι τελικα τα ζωα εξανθρωπιζονται και ο ανθρωπος γινεται ολο και περισσοτερο, κτηνος. Με ολη την σημασια της λεξεως. Βλεπω και τις βαρβαροτητες που κανουμε στα αδεσποτα και δενει το γλυκο. Εχω υποσχεθει οτι αν δω ανθρωπο να κακομεταχειριζεται ζωο, θα φαει πολλα μπουνιδια...
Σορρυ για την ενταση αλλα φορτωσα παλι....

Είδα κι εγώ το θέμα με τις γάτες και έπαθα σόκ!!! Έκλεισα την τηλεόραση άρον άρον και πήρα αγκαλιά το Gandalf, μη μου τον πάρει κανείς!!!:cry:

φανταστειτε πως θα νοιωθουν οι ινδοι για εμας που τρωμε αγελαδινο κρεας?:hmm::hmm:
και επισης φανταστειτε ποσα αρνια, κατσικια, κοτοπουλα, κουνελια κ αλλα ζωα τρωμε κατα χιλιαδες. δεν ειναι μονο οι γατες ζωα

Αυτό μου το είπε η μαμά μου πριν καιρό που το είδε στο Γερμανικό κανάλι με δορυφόρο.Εγώ που το είδα συγκινήθηκα!Ήθελα να σας το γράψω αλλά με προλαβατε.Μα κανένας δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο;

Υ.Σ.Ο σκύλος νομίζω ήταν τραυματισμένος!

φανταστειτε πως θα νοιωθουν οι ινδοι για εμας που τρωμε αγελαδινο κρεας?:hmm::hmm:
και επισης φανταστειτε ποσα αρνια, κατσικια, κοτοπουλα, κουνελια κ αλλα ζωα τρωμε κατα χιλιαδες. δεν ειναι μονο οι γατες ζωα

Ναι,στην Ινδία ιερό ζώο είναι η Αγελάδα.Δεν τρώνε ποτέ!
Σε αυτό που λέτε πάντως έχετε ένα δίκιο,αλλά ο άνθρωπος σαν ανώτερο-όπως πιστεύει-ώων θέλει να τα κατακτήσει όλα.Αυτό υποτίθεται λέγεται έξυπναδα και νοημοσύνη.:down:

Αρα η λύση είναι η χορτοφαγία αλλά κ η πρωτεϊνες οπως τυρι γαλα σογια μανιτάρια κλπ. Το έχω πει κ σε άλλο θέμα, για μένα είναι ανήθικο να ξέρω ότι κάποια πλάσματα γεννιούνται κ μεγαλώνουν μονο κ μονο για να θρέψουν τις μεγάλες μας κοιλιές. Το ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να μιλάνε στη γλώσσα μας να μας εξηγήσουν πως αισθάνονται δεν σημαίνει ότι δεν πονάνε ή ότι δεν φοβούνται την ώρα του θανάτου.

Αυτό το έχω δεί και αλλού, και διάβασα και μια ενδιαφέρουσα δήλωση κάποιου που ξέρει απο σκυλιά...:hmm:

Ότι ΔΕΝ ήταν διάσωση, αλλά ο σκύλος έγινε γέυμα, απο τον άλλο σκύλο μετά... και είναι συχνό φαινόμενο, οι πεινασμένοι σκύλοι, να κανιβαλίζουν.:/:
(δεν το ξέρω, απλά αναφέρω μία άλλη άποψη, που μπορεί να στέκει.)

Αρα η λύση είναι η χορτοφαγία αλλά κ η πρωτεϊνες οπως τυρι γαλα σογια μανιτάρια κλπ. Το έχω πει κ σε άλλο θέμα, για μένα είναι ανήθικο να ξέρω ότι κάποια πλάσματα γεννιούνται κ μεγαλώνουν μονο κ μονο για να θρέψουν τις μεγάλες μας κοιλιές. Το ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να μιλάνε στη γλώσσα μας να μας εξηγήσουν πως αισθάνονται δεν σημαίνει ότι δεν πονάνε ή ότι δεν φοβούνται την ώρα του θανάτου.

Με κάθε λέξη συμφωνώ.Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.Δεν μιλάω για εμένα,αλλά όλα αυτά τα φασφουντάδικα,οι γύροι και αυτά γενικός που εκατομμύριοι άνθρωποι επισκέπτονται κάθε μέρα έχουν κρέας από ζωάκια.Την Τσικνοπέμπτη,το Πάσχα,τα Χριστούγεννα τι τρώμε;ΚΡΕΑΣ.10 στους 100 ίσως αρχίσουν να τρώνε χόρτα,σόγια,λαχανικά.Όμως η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν θα σταματήσουν να σκοτώνουν τα κατσικάκια και τα διάφορα ζωάκια για-όπως πολύ σωστά είπατε-τη μεγάλη μας κοιλιά.

Την ειδα κ εγω χθες την εκπομπη κ εγινα ρακος,κ για το βιντεο με τους κινεζους,κ για το σκυλακι που το χτυπησε αυτοκινητο,δακρυσμενη εφυγα για δουλεια.Ειχα τη Μπιζου αγκαλια κ μου ειχε γινει το στομαχι κομπος,τι σκληροτητα υπαρχει...

Την ειδα κ εγω χθες την εκπομπη κ εγινα ρακος,κ για το βιντεο με τους κινεζους,κ για το σκυλακι που το χτυπησε αυτοκινητο,δακρυσμενη εφυγα για δουλεια.Ειχα τη Μπιζου αγκαλια κ μου ειχε γινει το στομαχι κομπος,τι σκληροτητα υπαρχει...

Eπίσης είχα δει στο Γερμανικό κανάλι ένα βίντεο.Η μαμά μου μου είπε να μην το δω,το είδα μόνο λίγο στην αρχή.

1) 100 σκυλάκια μέσα σε ένα κλουβί.
2) Κάποιος πέταξε ένα νεογένητο γατάκι στον τοίχο.
3) Μια νεκρή γάτα μέσα σε ένα καλάθι.
4) Ένα εστιατόρια στην Κίνα που έχει ένα γυάλινο κουτί με σκυλιά μέσα.Πως πάμε εμείς και διαλέγουμε ποιο σκυλάκι θα πάρουμε;Αυτοί διάλεγαν ποιο σκυλάκι θα φαν.
5) Γούνες είναι από σκυλιά και γατιά.:mad:

Υ.Σ. Και πολλά άλλα που δεν τα είδα.Όλα αυτά έγιναν με κρυφές κάμερες.Μετά βέβαια τους συνέλαβαν.Σειμίωση:Όλα αυτά στην Κίνα.:mad:

Επίσης δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει υπάρχουν κάποιες ψεύτικες γάτες με πολύ μαλακό τρίχωμα.Το τρίχωμα είναι αληθινό.Είναι από γάτες που σκότωσαν.:mad::mad::mad::mad:

Χεχε σαν χορτοφάγος και μάλιστα Βίγκαν έχω την εντύπωση οτι αν δεν υπάρχει ζήτηση δεν θα υπάρχει και αγορά.

Χεχε σαν χορτοφάγος και μάλιστα Βίγκαν έχω την εντύπωση οτι αν δεν υπάρχει ζήτηση δεν θα υπάρχει και αγορά.
Στην οικονομία όμως δεν ισχύει πάντα αυτός ο κανόνας (ανεξάρτητα αν προσπαθουν να μας πίσουν για το αντίθετο) οπότε συν Αθηνα κ χείρα κίνει :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back