Ναι κι εγώ την έβλεπα.. Την έκοψε όμως...αυτην την εκμπομπη με την τη φροντιδα του χαρι δεν την εχει πια???την πολυ ωραια!![]()
Τέλος πάντων Αριστόγατα ευχαριστώ για το Url θα τα πάρω τώρα σβάρνα και θα τα δω όλα, κανένα από εκείνα δεν έχω δει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το πήγαν τώρα γύρω στις 15.45.
Μα τι κάνει αυτός ο ΣΚΑΙ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστηχώς ενώ το είχα στο μυαλό μου να προσπαθήσω να το δώ έστω και στο pc αυτές τις ημέρες δεν έχω χρόνο.Παιδιά πάλι ξανάλλαξαν την ώρα του "Πάρα τρίχα"
Το πήγαν τώρα γύρω στις 15.45.
Μα τι κάνει αυτός ο ΣΚΑΙ?![]()
Πράγματι εμάς τους φιλόζωους δεν μας σκέφτονται καθόλου. Γυρνάμε σπίτι και το μόνο που έχει είναι κουτσομπολίστικες εκπομπές συνέχεια των πρωινάδικων.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Εσείς εκεί στην TV. Υπάρχουν ξέρετε και άνθρωποι που βαριούνται τις κουτσομπολιστικες εκπομπές.ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ξέρει κανείς πότε το πήγαν?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Στο ΣΚΑΙ δεν βάζουν κουτσομπολίστικες εκπομπες Felice βάζουν όμως τώρα τελευταία κάτι ηλίθια αμερικάνικα ριαλιτυ (λες κ δεν μας φτάνουν τα ηλίθια ελληνικά μας ήρθαν κ απο ΑμερικήΔυστηχώς ενώ το είχα στο μυαλό μου να προσπαθήσω να το δώ έστω και στο pc αυτές τις ημέρες δεν έχω χρόνο.
Πράγματι εμάς τους φιλόζωους δεν μας σκέφτονται καθόλου. Γυρνάμε σπίτι και το μόνο που έχει είναι κουτσομπολίστικες εκπομπές συνέχεια των πρωινάδικων.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Εσείς εκεί στην TV. Υπάρχουν ξέρετε και άνθρωποι που βαριούνται τις κουτσομπολιστικες εκπομπές.
ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ
)15.35 Νίκη μου είναι η εκπομπήΑπ' ότι κατάλαβα ξανάλλαξε η ώρα του "Πάρα τρίχα".
Ξέρει κανείς πότε το πήγαν?![]()
Σήμερα βλέπω ότι είχε διπλή εκπομπή 15:30 κ 15:45
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Στο ΣΚΑΙ δεν βάζουν κουτσομπολίστικες εκπομπες Felice βάζουν όμως τώρα τελευταία κάτι ηλίθια αμερικάνικα ριαλιτυ (λες κ δεν μας φτάνουν τα ηλίθια ελληνικά μας ήρθαν κ απο Αμερική)
15.35 Νίκη μου είναι η εκπομπή
Σήμερα βλέπω ότι είχε διπλή εκπομπή 15:30 κ 15:45
αν θέλετε να παρακολουθήσετε εκπομπή ζωοφιλικού περιεχομένου, για παντόσ είδουσ ζώα και θέματα, δεν έχετε παρα να δείτε την εκπομπή PLANETA DE LA VIDA η οποία αποτελεί λενθετο τησ εκπομπήσ WESTSIDE η οποία προβάλλεται 2 χρόνια τώρα. πραγματεύεται θέματα φιλοζωικά, στιρίζει συλλόγουσ και σωματεία και εκπέμπει μέσω του skaisat κάθε σάββατο βράδυ 22.00 - 22.30, αλλά και μέσω του επίγιου τηλεοπτικού σταθμού HIGH TV στην Αθήνα. η εκπομπή είναι δίωρη και δείχνει την πραγματηκότητα όποσ ακριβώσ αυτή είναι! μερικέσ από τισ εκπομπέσ που δεν έχετε δει, βρίσκονται ανεβασμένεσ στο skaitube
https://discovery-planet.net/clip/videos.php
συγγεκριμένα οι εκπομπέσ με τουσ οικολογουσ πράσινουσ - κυρία Κήκου, για τα δικαιώματα των ζώων, τα τσίρκο, την χορτοφαγία... κάθε εκπομπή δεν είναι ολόκηρη, αλλά σε κομμάτια 1,2,3,4
περιμένω τισ απόψεισ σασ!
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή την ώρα στην ΕΤ3 , επίσης, (αν και το έβαζε νωρίτερα παλιότερα) έχει και το Animal Rescue...Για να βλέπουμε πόσους ΑΙΩΝΕΣ πίσω είναι αυτή η χώρα και ΤΙ σημαίνει σέβομαι και προστατεύω τα δικαιώματα των ζώων και ΔΗ το δικαίωμά τους σε μία αξιοπρεπή ζωή...
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι αυτή την εβδομάδα το βλέπω μετά το "It's Me or the Dog" στις 14.55 έως τις 15.20.
Αυτή την ώρα στην ΕΤ3 , επίσης, (αν και το έβαζε νωρίτερα παλιότερα) έχει και το Animal Rescue...Για να βλέπουμε πόσους ΑΙΩΝΕΣ πίσω είναι αυτή η χώρα και ΤΙ σημαίνει σέβομαι και προστατεύω τα δικαιώματα των ζώων και ΔΗ το δικαίωμά τους σε μία αξιοπρεπή ζωή...
να δεις και το planeta de la vida. η διαφορά είναι πωσ δεν προβάλει κάτι αποσπασματικά, ή περιλιπτικά. δείχνει το πρόβλημα αμέσωσ, χωρίσ περικοπέσ στα πλάνα...και έχει κάποια συνεργασία με την peta
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε για τα λινκ skai-animals, αλήθεια έχεις κάποια σχέση με τον ΣΚΑΙ;αν θέλετε να παρακολουθήσετε εκπομπή ζωοφιλικού περιεχομένου, για παντόσ είδουσ ζώα και θέματα, δεν έχετε παρα να δείτε την εκπομπή PLANETA DE LA VIDA η οποία αποτελεί λενθετο τησ εκπομπήσ WESTSIDE η οποία προβάλλεται 2 χρόνια τώρα. πραγματεύεται θέματα φιλοζωικά, στιρίζει συλλόγουσ και σωματεία και εκπέμπει μέσω του skaisat κάθε σάββατο βράδυ 22.00 - 22.30, αλλά και μέσω του επίγιου τηλεοπτικού σταθμού HIGH TV στην Αθήνα. η εκπομπή είναι δίωρη και δείχνει την πραγματηκότητα όποσ ακριβώσ αυτή είναι! μερικέσ από τισ εκπομπέσ που δεν έχετε δει, βρίσκονται ανεβασμένεσ στο skaitube
https://discovery-planet.net/clip/videos.php
συγγεκριμένα οι εκπομπέσ με τουσ οικολογουσ πράσινουσ - κυρία Κήκου, για τα δικαιώματα των ζώων, τα τσίρκο, την χορτοφαγία... κάθε εκπομπή δεν είναι ολόκηρη, αλλά σε κομμάτια 1,2,3,4
περιμένω τισ απόψεισ σασ!
Τις απόψεις μας πάνω στην εκπομπή ή για τους οικολόγους πράσινους;

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε για τα λινκ skai-animals, αλήθεια έχεις κάποια σχέση με τον ΣΚΑΙ;
Τις απόψεις μας πάνω στην εκπομπή ή για τους οικολόγους πράσινους;![]()
σε συνεργασία με την ψηφιακή ελέυθερη πλατφόρμα του skaisatδημιούργησα έναν κόμβο φιλοζωίασ και μια σειρά εκπομπών ε τέτεια θέματα, τα οποία όλα παρουσιάζω εγώ και οι προσκεκλιμένοι, πάντα με την βοήθει του skaisat.
άλλο ειναι το σκαι του αλαφούζου και άλλο το skaisat. το skaisat είναι δύκτιο καναλιών από όλο τον κόσμο, με έδρα την αμερική και με εκπροσώπουσ σε ελλάδα και εξωτερικό.είναι ότι είναι το conextv αλλά για όον τον κόσμο και χωρίσ να χρειάζεται συνδρομή.
στο skaisat ανοίκουν το skaitube, discovery planet, greek club, greek auto club, skai.ws
από τουσ οικολόγουσ πράσσινουσ εκτιμώ πάρα πολύ την κυρία Κήκου, την κυρία Ρόζα, και γενικότερα θεορώ πωσ κάνουν κάτι καλό και ενδιαφέρον.εχουν καλές θέσεις και σοβαρό ύφοσ!
για ποια εκπομπή με ρωτασ?
skai-animals
Δραστήριο μέλος
σε συνεργασία με την ψηφιακή ελέυθερη πλατφόρμα του skaisatδημιούργησα έναν κόμβο φιλοζωίασ και μια σειρά εκπομπών ε τέτεια θέματα, τα οποία όλα παρουσιάζω εγώ και οι προσκεκλιμένοι, πάντα με την βοήθει του skaisat.
άλλο ειναι το σκαι του αλαφούζου και άλλο το skaisat. το skaisat είναι δύκτιο καναλιών από όλο τον κόσμο, με έδρα την αμερική και με εκπροσώπουσ σε ελλάδα και εξωτερικό.είναι ότι είναι το conextv αλλά για όον τον κόσμο και χωρίσ να χρειάζεται συνδρομή.
στο skaisat ανοίκουν το skaitube, discovery planet, greek club, greek auto club, skai.ws
ενοουσα τισ δικέσ σασ απόψεισ πάνω στην εκπομπή!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το σημερινό επισόδειο είχε θεματάκι για την αντιμετώπιση της ευθανασίας του κατοικίδιου από τα παιδιά της οικογένειας.

ιβανα
Επιφανές μέλος

τι κριμα που δε μπορω να το δω.....
οσοι μπορειτε δειτε το
14,45
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
σημερα το παρα τριχα εχει πολλα γατοθεματα
τι κριμα που δε μπορω να το δω.....οσοι μπορειτε δειτε το
14,45
Μόλις είδα το πόστ σου ιβάνα και θυμήθηκα να πατήσω το ΣΚΑΙ.

Πρόλαβα το αφιέρωμα στο φέλιγουει.Και μου έκανε έντυπωση ότι το προτίνουν και σε μορφή σπρευ για ψεκασμό σημείων που δεν θέλουμε οι γάτες να ακονίζουν τα νυχάκια τους.

Επειδή έχουμε ένα πρόβλημα με τον καναπέ και τις πολυθρόνες λέω να το δοκιμάσω.
Αλλά θέλει καμιά φορά για έναν μήνα να ψεκάζεις καθημερινά, για να δείς αποτελέσματα.
Αν και λίγο ΟΦΦ
ξέρετε που μπορώ να προμηθευτώ σπρευ φέλιγουει;;;
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτα ρωτα σε μεγάλο πετσοπ της περιοχής σου.Μόλις είδα το πόστ σου ιβάνα και θυμήθηκα να πατήσω το ΣΚΑΙ.
Πρόλαβα το αφιέρωμα στο φέλιγουει.Και μου έκανε έντυπωση ότι το προτίνουν και σε μορφή σπρευ για ψεκασμό σημείων που δεν θέλουμε οι γάτες να ακονίζουν τα νυχάκια τους.
Επειδή έχουμε ένα πρόβλημα με τον καναπέ και τις πολυθρόνες λέω να το δοκιμάσω.Αλλά θέλει καμιά φορά για έναν μήνα να ψεκάζεις καθημερινά, για να δείς αποτελέσματα.
Αν και λίγο ΟΦΦξέρετε που μπορώ να προμηθευτώ σπρευ φέλιγουει;;;
![]()
Όμως να πώ κάτι. Προσωπικά πιστεύω ότι μοιαζει σαν να μαστουρώνουμε το ζώο και δεύτερον απο το κείμενο της εταιρείας
"........κλάσματα φερομόνης (F1-F5). Κάθε
απ’αυτά (F3, F4) συντίθενται τεχνητά
και χρησιμοποιούνται σε προβλήματα
συμπεριφοράς που συνδέονται με κατα-
εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήδη στο γύρω περιβάλλον μας υπάρχουν ουσίες χημικές που επιβαρύνουν τον οργανισμό μας με πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου. Δεν το νομίζω συνετό να προσθέτουμε και έξτρα χημίκά από μόνες μας.Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα το κατνιπ που είναι και βότανο?
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αν και λίγο ΟΦΦξέρετε που μπορώ να προμηθευτώ σπρευ φέλιγουει;;;
![]()
σε κανενα μεγαλο πετ σοπ? ρωτα κ τον κτηνιατρο σου μηπως εχει, αλλιως να το παραγγειλεις μηπως στο φερει?

μπορουμε να το ψαξουμε κ στην αθηνα εφοσον θα ερθεις νικη
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πρώτα ρωτα σε μεγάλο πετσοπ της περιοχής σου.
Όμως να πώ κάτι. Προσωπικά πιστεύω ότι μοιαζει σαν να μαστουρώνουμε το ζώο και δεύτερον απο το κείμενο της εταιρείας
"........κλάσματα φερομόνης (F1-F5). Κάθε
κλάσμα έχει συγκεκριμένο ρόλο και δύο
απ’αυτά (F3, F4) συντίθενται τεχνητά
και χρησιμοποιούνται σε προβλήματα
συμπεριφοράς που συνδέονται με κατα-
στάσεις στρες"
εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήδη στο γύρω περιβάλλον μας υπάρχουν ουσίες χημικές που επιβαρύνουν τον οργανισμό μας με πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου. Δεν το νομίζω συνετό να προσθέτουμε και έξτρα χημίκά από μόνες μας.Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα το κατνιπ που είναι και βότανο?
Έχω δοκιμάσει πρόσφατα και κατνίπ και βαλεριάνα στην στρίτζω Μυρτούλα μου και έτριβα τα μάτια μου από το αποτέλεσμα!

Αν θες πήγαινε μιά βολτα από το θεματάκι της Μυρτούλας να δείς τα βιντέακια μας.

Να κάνω μιά ερώτηση ακόμη (και να κλείσω εδώ τα ΟΦΦ
) αυτό το σπρευ που αγόραζα από πετ-σοπ παλιά όταν πρωτοπήρα την Μυρτούλα, που απωθεί τις γάτες από σημεία που θέλουμε, λειτουργεί στην ίδια βάση;;;
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχω χρησιμοποιήσει . Δεν το γνωρίζω.Έχω δοκιμάσει πρόσφατα και κατνίπ και βαλεριάνα στην στρίτζω Μυρτούλα μου και έτριβα τα μάτια μου από το αποτέλεσμα!
Αν θες πήγαινε μιά βολτα από το θεματάκι της Μυρτούλας να δείς τα βιντέακια μας.
Να κάνω μιά ερώτηση ακόμη (και να κλείσω εδώ τα ΟΦΦ) αυτό το σπρευ που αγόραζα από πετ-σοπ παλιά όταν πρωτοπήρα την Μυρτούλα, που απωθεί τις γάτες από σημεία που θέλουμε, λειτουργεί στην ίδια βάση;;;
![]()
natalouko
Επιφανές μέλος
Μήπως εννοείς το apothol????Έχω δοκιμάσει πρόσφατα και κατνίπ και βαλεριάνα στην στρίτζω Μυρτούλα μου και έτριβα τα μάτια μου από το αποτέλεσμα!
Να κάνω μιά ερώτηση ακόμη (και να κλείσω εδώ τα ΟΦΦ) αυτό το σπρευ που αγόραζα από πετ-σοπ παλιά όταν πρωτοπήρα την Μυρτούλα, που απωθεί τις γάτες από σημεία που θέλουμε, λειτουργεί στην ίδια βάση;;;
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool