ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
30-11-11
01:16
θελει πολυ προσοχη,βασικα αν υπαρχει κτηνιατρος επειγον καλο θα ειναι,συγνωμη αν σε τρομαζω αλλα εχω χασει γατα απο ασβεστη οταν ημουν μικρη,τα γεννητικα του οργανα εχουν ασβεστη?ο ποπος του?εχει σημασια,μην κανεις κανενα λαθος και βαλεις διαλυτικο η κατι αναλογο,θα το κανεις χειροτερα.οσο μικροτερο το σημειο που εχει ασβεστη τοσο καλλυτερα για το ζωακι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
11-12-11
15:51
Καλησπέρα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Πήγα στο κτηνίατρο ο οποίος μου είπε πως δεν έπρεπε να την πλύνω με νερό, καθώς ο ασβέστης όταν έρθει σε επαφή με το νερό, κάνει χημική αντίδραση ή κάτι τέτοιο. Ευχτυχώς της είχε βάλει κολάρο και δεν μπορούσε να γλείψει. Αυτό που έπρεπε να κάνω είναι χτένισμα με μια πολύ λεπτή τσατσάρα μέχρι να φύγει ο ασβέστης. Ο γιατρός μου την καθάρισε και πλέον δεν υπάρχει ίχνος ασβέστη. Το μόνο πρόβλημα ήταν οτι επειδή η γατούλα όταν έπεσε στον ασβέστη προσπάθησε να καθαριστεί, κατάπιε κάποια ποσότητα ασβέστη και έκανε και φλεγμονή στην γλώσσα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει και να της τρέχουν τα σάλια της κακομοίρας! Anyway με αντιβίωση, μαλακή τροφή και αρκετή υπομονή, η γατούλα είναι πλέον υγειέστατη. Σας ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
11-12-11
16:12
Μπράβο..Ταλαιπωρήθηκε αλλά τελος καλό όλα καλά! Και προσοχή τώρα ε? 

gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
11-12-11
17:51
Προσοχή...μια κουβέντα είναι αυτή. Έχω ήδη παραγγείλει καλαμωτή ύψους 2 μέτρων καθότι το δίχτυ που είχα επιλέξει για περίφραξη της αυλής, δεν αποδίχει. Οπότε ελπίζω να λύσω το πρόβλημα μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum