kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Επειδή βλέπω οτι όλο και περισσότερα άσπρα γατουλινάκια κάνουν την εμφάνισή τους εδώ ας έχουμε κι'εμείς το γκρουπάκι μας!!Λοιπόν περιμένω να δηλώσετε παρουσίες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
το όνομά μας είναι ασπρούλα και έχουμε μια αγαπημένη αδερφούλα τη μουσταρδούλα που αν και πριν 3 μέρες της κάναμε πολλά κιχχχχ τώρα της δίνουμε φιλάκια!!!
καλώς να δεχτούμε και άλλα ασπρουλάκια στην παρέα μας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ειμαι η Μπιανκα!!για οποιον δεν με γνωριζει..

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας γνωρίζουμε-σας γνωρίζουμε!!όχι προσωπικά βέβαια αλλά αυτό το...μουσούδι το έχω ξαναδεί..παρουσες και εμεις!!
ειμαι η Μπιανκα!!για οποιον δεν με γνωριζει..![]()
Καλώς μας ήρθατε λοιπόν!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς ζεν έχουμε αδελφάκι-ακόμα-αλλά που θα μου πάει...ελπίζω σύντομα να καταφέρω να πάρω ένα από τα τόσα που χαρίζονται!!Πρός το παρόν η Κίκα είναι η βασίλισσά μου,κι'εγώ μια ταπεινή υπηρέτρια της αυτού μεγαλειότης![]()
αν ενδιαφερεσαι για αδελφακι σου εχω εγω ενα!!που ειλικρινα το 'χει πολυ αναγκη..
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για ελάτε να υψώσουμε κι'εμείς το ανάστημα μας!!
Πάρτε και μια φωτό για οφθαλμόλουτρα(αν και λίγο κουνημένη)..Περιμένω και δικές σας με τα καμάρια σας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
myrtos
Δραστήριο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
άλλη μια φοβερή φωτογραφία....
[τώρα ανακάλυψα αυτό το smiley]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
konstans
Περιβόητο μέλος
Και αυτό το μικρό μυτάκι τί χρώμα είναι;Γειά χιαχ!
Εμείχ είμαχτε ο όμορφοχ Τιραμιχιούληχ
Τιραμιχιού
Υ.Γ. Πιάνει η χυμμετοχή που ήμουνα άχπροχ μόνο άμα γεννήθηκα;![]()
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλωςήρθατε!!!Πιάνει-πιάνει!!!Είσαι και κουκλάκι τιραμιχιούλιΓειά χιαχ!
Εμείχ είμαχτε ο όμορφοχ Τιραμιχιούληχ
Τιραμιχιού
Υ.Γ. Πιάνει η χυμμετοχή που ήμουνα άχπροχ μόνο άμα γεννήθηκα;![]()
,για φάγωμα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

.Βλέπω να τρώμε λάχανο όλα τα γκρουπάκια σε ομορφιά και νάζι!!
Για κοπιάστεεεεεεε!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλε κοντα μενουμε,η μονιμη κατοικια(μου και των γονεων) ειναι στο Ν.Ηρακλειο!Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά????.Βλέπω να τρώμε λάχανο όλα τα γκρουπάκια σε ομορφιά και νάζι!!
Για κοπιάστεεεεεεε!!!!

Μπρε συντεκνη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool