Ασπρουλάκια ολου του φόρουμ ενωθείτε!!!

έχω όμως μια σκέψη για τον έρωτά μου.....έχει κολλήσει με τη μουσταρδούλα και εμένα με θεωρεί άγνωστη ακόμα..ίσως επειδή είμαστε μόνο 10 ημέρες μαζί...η μουσταρδούλα έχει μεγάλη άνεση μαζί μου αλλά η ασπρούλα ακόμα απλά με πλησιάζει για ζαβολιές!:D... δεν θέλω να κάνω άλλα κόλπα μην την κακομάθω, ας πούμε να τρώμε μαζί, της κάνω παιχνίδια... απλά θεωρεί best friend τη μουσταρδούλα και ζηλεύω λίγο :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τί εννοείς με αυτή την προτασούλα, γιατί δεν το κατάλαβα....γιατί η κατσουφιασμένη φατσούλα;

Λέω ότι αν εδω εισαστε τα ασπράκια που έχουν ευγενική καταγωγή, είναι κάποιας ρατσας δηλαδη, εμεις δεν είμαστε τέτοια. Οπότε αν δεχεστε μόνο αναλογα, εμεις δεν έχουμε θεση εδω.
Καλέ δεν είμαστε ρατσιστές!!:)Πφφφ!!Ενοείται και είστε καλοδεχούμενοι,άν δείτε έχουμε στο κλάμπ κι΄ένα γατούλη με ΄'αφέλειες'' και γκρί ουρά!!:up:

Η εν λόγω κιουρία, έχει και ριγε ουρα!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξέρω για εσάς πάντως εμείς δηλώνουμε πέρα από το ασπρούλα ΚΑΙ χαρούμενη dsh!!!;)

έχω όμως μια σκέψη για τον έρωτά μου.....έχει κολλήσει με τη μουσταρδούλα και εμένα με θεωρεί άγνωστη ακόμα..ίσως επειδή είμαστε μόνο 10 ημέρες μαζί...η μουσταρδούλα έχει μεγάλη άνεση μαζί μου αλλά η ασπρούλα ακόμα απλά με πλησιάζει για ζαβολιές!:D... δεν θέλω να κάνω άλλα κόλπα μην την κακομάθω, ας πούμε να τρώμε μαζί, της κάνω παιχνίδια... απλά θεωρεί best friend τη μουσταρδούλα και ζηλεύω λίγο :lol:
Και δεν χαίρεσαι που τα πάνε καλά τα μωράκια σου?:)Σου μιλάει μάνα με μοναχοπαίδι που το έχει καλομάθει τόσο πολύ που δεν ξέρω άν θα δεχτεί ποτέ άλλο γατουλάκι..:(Κάποια στιγμή φιλοξενούσα 2 γατάκια-όχι συγχρόνως-και ήταν μες τα νεύρα η στριμενούλα μου:mad:Και ήθελα πολύ να κρατήσω το ένα για παρεούλα της Κίκας..Όταν μεγαλώσουν λίγο θα γίνουν πιο χαδιάρες και θα σε πλησιάζουν περισσότερο βρε..ζηλιαρόγατα:P

Λέω ότι αν εδω εισαστε τα ασπράκια που έχουν ευγενική καταγωγή, είναι κάποιας ρατσας δηλαδη, εμεις δεν είμαστε τέτοια. Οπότε αν δεχεστε μόνο αναλογα, εμεις δεν έχουμε θεση εδω.

Η εν λόγω κιουρία, έχει και ριγε ουρα!:D
Είναι η κιουρία στην υπογραφή σου??Είναι κουκλίτσα!!:happy:
Καλέ τι ράτσας??Ανήκουμε στα κεραμιδού maniacs αλλά είπαμε να κάνουμε και γκρουπάκι για τ'ασπρουλάκια ξεχωριστά άνευ καταγωγής:P

Και για να μην ξεχνιόμαστε ορίστε και μερικές φρέσκιες φωτός της Κίκας μου σε φάση σιέστας..

Συνημμένα

• DSC03076.jpg
    DSC03076.jpg
    202,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC03074.jpg
    DSC03074.jpg
    173,7 KB · Εμφανίσεις: 37
Να 'μαι και εγω!!
DSC00996.jpg

Καλέ τι όμορφο μωράκι που είσαι μπιανκουλίτσα!!:baby:Χτές το βράδυ που είχα βγεί βόλτα με τον καλό μου,να΄'σου μια κιουρία φουντωτή και άσπρη!!Ε,όπως ήταν φυσικό παράτησα τον φίλο μου και ασχολήθηκα με την γάτα:P

αχ!!κυκλοφορει και εδω που μενω μια κατασπρη υπερφουντωτη γατα!!ειναι τελεια αλλα πολυ αγρια!!τερμα τελειωσε οι ασπρουλες ειναι οι πιο τελειες γατουλες!!;):P

Συμφωνώ!!Ε,τι άλλο θα λέγαμε,οι χαζομαμάδες??:P:P:P

Κορίτσια τι έγινε??Δεν μπορεί εγώ έχω δεί κι'άλλα ασπρουλάκια...:hmm:Καλέ είμαστε πολλές γιατί δεν εμφανίζετε την μουσουδίτα σας κι 'από εδώ?:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back