μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
... δεν θέλω να κάνω άλλα κόλπα μην την κακομάθω, ας πούμε να τρώμε μαζί, της κάνω παιχνίδια... απλά θεωρεί best friend τη μουσταρδούλα και ζηλεύω λίγο 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
τί εννοείς με αυτή την προτασούλα, γιατί δεν το κατάλαβα....γιατί η κατσουφιασμένη φατσούλα;
Λέω ότι αν εδω εισαστε τα ασπράκια που έχουν ευγενική καταγωγή, είναι κάποιας ρατσας δηλαδη, εμεις δεν είμαστε τέτοια. Οπότε αν δεχεστε μόνο αναλογα, εμεις δεν έχουμε θεση εδω.
Καλέ δεν είμαστε ρατσιστές!!Πφφφ!!Ενοείται και είστε καλοδεχούμενοι,άν δείτε έχουμε στο κλάμπ κι΄ένα γατούλη με ΄'αφέλειες'' και γκρί ουρά!!
![]()
Η εν λόγω κιουρία, έχει και ριγε ουρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και δεν χαίρεσαι που τα πάνε καλά τα μωράκια σου?έχω όμως μια σκέψη για τον έρωτά μου.....έχει κολλήσει με τη μουσταρδούλα και εμένα με θεωρεί άγνωστη ακόμα..ίσως επειδή είμαστε μόνο 10 ημέρες μαζί...η μουσταρδούλα έχει μεγάλη άνεση μαζί μου αλλά η ασπρούλα ακόμα απλά με πλησιάζει για ζαβολιές!... δεν θέλω να κάνω άλλα κόλπα μην την κακομάθω, ας πούμε να τρώμε μαζί, της κάνω παιχνίδια... απλά θεωρεί best friend τη μουσταρδούλα και ζηλεύω λίγο
![]()
Σου μιλάει μάνα με μοναχοπαίδι που το έχει καλομάθει τόσο πολύ που δεν ξέρω άν θα δεχτεί ποτέ άλλο γατουλάκι..
Κάποια στιγμή φιλοξενούσα 2 γατάκια-όχι συγχρόνως-και ήταν μες τα νεύρα η στριμενούλα μου
Και ήθελα πολύ να κρατήσω το ένα για παρεούλα της Κίκας..Όταν μεγαλώσουν λίγο θα γίνουν πιο χαδιάρες και θα σε πλησιάζουν περισσότερο βρε..ζηλιαρόγατα
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι η κιουρία στην υπογραφή σου??Είναι κουκλίτσα!!Λέω ότι αν εδω εισαστε τα ασπράκια που έχουν ευγενική καταγωγή, είναι κάποιας ρατσας δηλαδη, εμεις δεν είμαστε τέτοια. Οπότε αν δεχεστε μόνο αναλογα, εμεις δεν έχουμε θεση εδω.
Η εν λόγω κιουρία, έχει και ριγε ουρα!![]()

Καλέ τι ράτσας??Ανήκουμε στα κεραμιδού maniacs αλλά είπαμε να κάνουμε και γκρουπάκι για τ'ασπρουλάκια ξεχωριστά άνευ καταγωγής

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χτές το βράδυ που είχα βγεί βόλτα με τον καλό μου,να΄'σου μια κιουρία φουντωτή και άσπρη!!Ε,όπως ήταν φυσικό παράτησα τον φίλο μου και ασχολήθηκα με την γάτα
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ είμαστε πολλές γιατί δεν εμφανίζετε την μουσουδίτα σας κι 'από εδώ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool