Ασπρουλάκια ολου του φόρουμ ενωθείτε!!!

Ζε μου λέτε βρε ομορφόγατα, εγώ μπορώ να μπω στο κλαμπ :redface: :hmm:?
Ζατί μωρέ ενώ είμαι κυρίως άσπρος έχω γκρι ουρά και αφέλειες στο μέτωπο :redface: :redface: :redface:...

Και η άχρηστη η υπηρέτρια μου δε μπορεί να βάλει μια φωτογραφία να δείτε την ομορφάδα μου... Φαίνομαι λίγο στο άβαταρ, στην υπογραφή της βλέπετε έχει (και μεγάλη- μεγάλη) μόνο την άλλη την άχρηστη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε κοντα μενουμε,η μονιμη κατοικια(μου και των γονεων) ειναι στο Ν.Ηρακλειο!:up:
Μπρε συντεκνη!:lol:
Έλα!!!!Κοντογειτόνισες δηλ!:PΣτο Ρέθυμνο σπουδάζεις να υποθέσω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζε μου λέτε βρε ομορφόγατα, εγώ μπορώ να μπω στο κλαμπ :redface: :hmm:?
Ζατί μωρέ ενώ είμαι κυρίως άσπρος έχω γκρι ουρά και αφέλειες στο μέτωπο :redface: :redface: :redface:...

Και η άχρηστη η υπηρέτρια μου δε μπορεί να βάλει μια φωτογραφία να δείτε την ομορφάδα μου... Φαίνομαι λίγο στο άβαταρ, στην υπογραφή της βλέπετε έχει (και μεγάλη- μεγάλη) μόνο την άλλη την άχρηστη....
Catia είσαι καλοδεχούμενη,η αφρατούλα σου είναι ως επί το πλείστον άσπρη...Δεν μπορώ και να μην κάνω το χατήρι σε τέτοια κοιλουμπίτσα!!!:P:P

Να'μαστε κι εμείς!!
Ευχαριστούμε πολύ που μας δεχτήκατε :up: !!!
Κατάφερε η άχρηστη να βάλει 3 ολόκληρες φωτογραφίες, ακόμη και μια από τότε που με είχανε κουρέψει.
Αν προσέξετε όμως ακόμη και κουρεμένος γουλί είμαι πάντα κούκλος (και κυρίως μετριόφρων)!!!!
(Πάλι μικρές μου βγήκανε όμως, δε φαίνονται τόσο καλά :redface: ...
Πρέπει να πάρω τηλ. τη Δώρα να μου κάνει ένα εντατικό μάθημα μου φαίνεται...)

Συνημμένα

• Ομορφος1.jpg
    Ομορφος1.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Πλενοκοιμόμαστε7.jpg
    Πλενοκοιμόμαστε7.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Είμαι κούκλος1.jpg
    Είμαι κούκλος1.jpg
    79,8 KB · Εμφανίσεις: 33
πο πο!!ενας αρκουδιαρης!!κουρεμενος ειναι σαν λιονταρι!!η αφελεια του δινει στυλ!!:P

Γεια σας ειμαστε η Ηβη και ο Αξελ 2 γατουλακια ασπρακια και θελουμε να μπουμε στην παρεα σας

Γεια σας ειμαστε η Ηβη και ο Αξελ 2 γατουλακια ασπρακια και θελουμε να μπουμε στην παρεα σας
Καλώς μας ήρθατε λοιπόν!!!Περιμένουμε και φωτό των μικρών σας-έτσι για να σας γνωρίσουμε καλύτερα καλέ!!!:P

Να'μαστε κι εμείς!!
Ευχαριστούμε πολύ που μας δεχτήκατε :up: !!!
Κατάφερε η άχρηστη να βάλει 3 ολόκληρες φωτογραφίες, ακόμη και μια από τότε που με είχανε κουρέψει.
Αν προσέξετε όμως ακόμη και κουρεμένος γουλί είμαι πάντα κούκλος (και κυρίως μετριόφρων)!!!!
(Πάλι μικρές μου βγήκανε όμως, δε φαίνονται τόσο καλά :redface: ...
Πρέπει να πάρω τηλ. τη Δώρα να μου κάνει ένα εντατικό μάθημα μου φαίνεται...)
Καλά το βλέμμα του είναι όλα τα λεφτά!!!:inlove:Τι κορμοστασιά,τι πόζα!!Κουκλός είναι ακόμα και κουρεμένος!!

πο πο!!ενας αρκουδιαρης!!κουρεμενος ειναι σαν λιονταρι!!η αφελεια του δινει στυλ!!:P

Δεν είμαι χοντρός Κ. Ιωάννα κι ας λένε οι κακές γλώσσες :mad: :mad:.
Από την πολλή τρίχα φαίνομαι έτσι...
Και για να αποστομώσω τους απανταχού επικριτές μου παραθέτω πάραυτα φωτογραφίες μου κουρεμένος που θα αποδείξουν περίτρανα ότι πλανώνται πλάνην οικτρά :mad:.

Καλά το βλέμμα του είναι όλα τα λεφτά!!!:inlove:Τι κορμοστασιά,τι πόζα!!Κουκλός είναι ακόμα και κουρεμένος!!

Και το ξέρει ο αφιλότιμος, γι'αυτό έχει γίνει ψωνάρα.
Και ζηλιάάάρης...Δεν τολμώ να χαϊδέψω την καημένη την Άννα, έρχεται τρέχοντας να δει τι κάνουμε και μετά της ρίχνεται κιόλας...

Συνημμένα

• DSCF2237.jpg
    DSCF2237.jpg
    114,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCF2232.jpg
    DSCF2232.jpg
    120,9 KB · Εμφανίσεις: 29
Συμμετεχουμε κι εμεις με το Χιονακι φυσικα
( στο αλμπουμ)

Τι καλά!!Αυξάνεστε και πληθύνεσθε!!:up:

Tι έγινε καλέ???Γιατί έπεσε η ομάδα???Δεν πιστεύω οτι δεν υπάρχει άλλο ασπρουλάκι,τελευταία όλο τέτοια έβλεπα στα χαρίζονται:confused: :confused: Δηλώστε παρουσίες καλέ ασπρομαμάδες και θέλουμε φωτός και τα κατορθώματα των παιδιών σας!!:P

να μαστε ξανά κι εμείς στο κάμπινγκ για να τονώσουμε λίγο το ηθικό της ομάδας!!!:D

Συνημμένα

• Image0130.jpg
    Image0130.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 38
Να ρωτησω λίγο, εμας μα δεχεστε ή επειδή φοράμε καπελάκι δεν μας λογίζετε για ασπρόγατα;

καλά, μήπως τέλειο αυτό το καπελάκι;;;;

έτσι μπορείτε να παίζετε και σε άλλες κατηγορίες ανενόχλητοι!!;)

από εμάς είστε σαφώς καλοδεχούμενοι!!!:D

καλά, μήπως τέλειο αυτό το καπελάκι;;;;

έτσι μπορείτε να παίζετε και σε άλλες κατηγορίες ανενόχλητοι!!;)

από εμάς είστε σαφώς καλοδεχούμενοι!!!:D

Σε ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια και για το καλωσόρισμα!:D

Καλά εγώ έχω πλέον γατιά για όλες τις κατηγορίες.:/:
Μόνο για κεραμυδόγατα μιλάω βέβαια. Από μαρκέ γατί δεν μας βρίσκετε τίποτα.:/:

να μαστε ξανά κι εμείς στο κάμπινγκ για να τονώσουμε λίγο το ηθικό της ομάδας!!!:D
Αχχχχ!!!Τι έρωτας αυτή η ασπρούλα σου???:inlove::inlove:Θ΄ανεβάσω κι΄εγώ φρέσκιες φωτό το απόγευμα...Μα δεν είναι απίθανα τ'ασπρουλάκια??:P

Από μαρκέ γατί δεν μας βρίσκετε τίποτα.:/:

τί εννοείς με αυτή την προτασούλα, γιατί δεν το κατάλαβα....γιατί η κατσουφιασμένη φατσούλα;

Να ρωτησω λίγο, εμας μα δεχεστε ή επειδή φοράμε καπελάκι δεν μας λογίζετε για ασπρόγατα;
Καλέ δεν είμαστε ρατσιστές!!:)Πφφφ!!Ενοείται και είστε καλοδεχούμενοι,άν δείτε έχουμε στο κλάμπ κι΄ένα γατούλη με ΄'αφέλειες'' και γκρί ουρά!!:up:

τί εννοείς με αυτή την προτασούλα, γιατί δεν το κατάλαβα....γιατί η κατσουφιασμένη φατσούλα;
Μάλλον εννοεί οτι δεν τους βρίσκεται γατί ράτσας μουσταρδούλα+ασπρούλα,αν και θα το ήθελαν..έτσι καταλαβαίνω εγώ..:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back