aretha
Περιβόητο μέλος
Ώωωωπα, να 'τα!!! Μοιραίος άντρας ο Τσε, περνάει κι αφήνει γύρω του συντρίμμια!έχω πάθει έρωτα με τον πορτοκαλή γάτο της Nota.Οποτε τον βλέπω χαζεύω... αν ήταν αντρας θα ήταν ο Brad Pitt....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Παρόλα αυτά θα πω το άσχετο τώρα, έχω πάθει έρωτα με τον πορτοκαλή γάτο της Nota.Οποτε τον βλέπω χαζεύω... αν ήταν αντρας θα ήταν ο Brad Pitt....

Έπεσες μέσα!! Όντως!!!όπως ο Λέων της Αλίκης μου θυμίζει τον John Cuzak

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

Ειδικά τον Cuzac;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το δικό μου φατσουλάκι το έχουν αποκαλέσει batman και επίσης συχνά θαυμάζουν την άσπρη γραβάτα του! Είναι γένους θηλυκού και έχει αρκετή συμμετρία στην αναλογία των χρωμάτων του (άσπρο-μαύρο), το αριστερό του πατουσάκι του όμως είναι μαύρο (η μόνη "ατέλεια" αν κι εγώ τη λέω γοητεία!!)
Από μικρό ήταν ατίθασο. Η κοπέλα που μας το είχε δώσει (2 μηνών) μας είχε πει ότι είναι το μόνο από τα μικρά που τα βάζει με τις μεγάλες γάτες (ζούσε ουσιαστικά σε μια αυλή με πολλούς συγγενείς του). Δεν καθόταν να το πιάσουμε! Τόσο αγριμάκι!
Ωστόσο το πρώτο βράδυ δεν έκλαψε, απλώς καθόταν μόνο του κρυμμένο, αλλά από την άλλη μέρα άρχισε να θέλει χάδια και αγκαλιές.
Η διχασμένη προσωπικότητα που λέτε μάλλον ισχύει για το δικό μου γατί, γιατί μπορεί από τη μια στιγμή που κάνει παιχνίδια, να έρθει για χάδια! Αλλάζει εύκολα mode! Κατά τα άλλα είναι το πιο ισορροπημένο και καλό γατάκι από τα 4 που είχα ever!
Φατσουλίνι μου, σε αγαπώ!!!

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά είναι πολύ γλυκά τα αγελαδί μας...

RedCat
Διάσημο μέλος

Χριστιάνα σε ευχαριστώ πολύ!! ΚΑΙ ΜιμίκαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος

Ήταν ο αγαπημένος όλων αφού είχε τέλειο χαρακτήρα. Όλα τα μικρά γατάκια της γειτονιάς έβρισκαν αγάπη και χάδια στην αγκαλιά του Μήτσου. Δεν είχα ξαναδεί πιό τρυφερό γατούλη....
RedCat
Διάσημο μέλος
Τώρα ταϊζω τις κορούλες του στην πυλωτή. Τα εγγονάκια του υιοθετήθηκαν από τη Σοφία και από την Κυριακή

drusilia
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Πάλι καλά, εγώ τολμάω νομίζεις να βάλω άλλη γάτα στο σπίτι;
Ούτε καν μου περνάει απο το μυαλο...
Η αραπινα και η αγελαδιτσα(ειναι και η αχιλερυ)!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Δεν εχω ξαναδεί τέτοιο χρώμα, Σαρδέλα ειναι φοβερή!
drusilia
Διάσημο μέλος
Με την αγελαδιτσα ειχαμε περασει ολοκληρη περιπετεια.
drusilia
Διάσημο μέλος

Είναι πολύ αστεία πάντως, ειναι σπάνια τα τέτοιου τύπου ασπρόμαυρα και μου αρέσουν πολύ.
anabou
Διάσημο μέλος
. Ήταν πολύ καλοί χαρακτήρες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool