Ασπρόμαυρα γατάκια!

Εχθές μου έριξε μια σφαλιάρα το τέρας,η μάνα μου τρόμαξε,νόμιζε ότι μου βγαλε το μάτι. Άσχημα παιχνίδια κάνει αυτό το ζώο ώρες ώρες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ, χτυπάει και στο πρόσωπο ε;
ΟΡαούλ ποτέ στο πρόσωπο, πόδια και χέρια, αλλά κυρίως πόδια. Κι εμένα μου την έπεσε χθες στο πόδι, για πλάκα βέβαια, να γελάσουμε, αλλά ένα ακόμα σημαδάκι θα μου μείνει.
Ευτυχώς ποτέ δεν επιτίθεται στο πρόσωπο, ούτε για πλάκα, ουτε και οταν αγριεύει. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, ειλικρινά...
Όταν ήταν σε πολύ άσχημη φάση πριν χρόνια μου είχε κάνει τοσο χάλια το πόδι που κούτσαινα αρκετές ημέρες μετά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά το βλέμμα μου καμιά φορά είναι περίεργο και την τρομάζω,ειδικά όταν φοράω τα γυαλιά κάτι παθαίνει,στους υπόλοιπους δεν κάνει τέτοια πράγματα. Δεν τα γουστάρει όμως καθόλου τα γυαλιά,όταν κοιμάμε τα αρπάζει και τα κρύβει,άντε να ψάχνεις μετά όλη μέρα τα γυαλιά σου,κι εγώ καλός βλάκας,βαριέμαι να τα βάζω στη θήκη

Από όσο ξέρω δεν πρέπει να τις κοιτάς πολύ ώρα στα μάτια τις γάτες, το εκλαμβάνουν σαν επιθετικότητα, ίσως η δικιά σου έχει περισσότερο πρόβλημα με αυτό...

Έτσι φαίνεται!!! Σήμερα δεν την κοιτούσα καθόλου στα μάτια και είχε γίνει η ουρά μου, όπου εγώ κι αυτή από πίσω,όταν την κοιτούσα έκανε επίθεση,πολύ γέλιο!!!

:lol::lol::lol:
Κι εγω προσεχω τα ματια παντως. Δεν γραντζουνανε γενικα τα δικα μου, αλλα παιζοντας δεν θα ηθελα να γινει κανενα ατυχημα. Αν και τοσα χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα. Αλλα ειμαι παντα υπερ της προληψης

Εγώ προχθές αναγκάστηκα να της δώσω χαπάκι calmivet (ο κτηνίατρος μου έχει πει ότι μία φορά στο τόσο δεν κάνει κακό) για να της κόψω τα νυχάκια.
Ενώ ήταν σε φάση "μαστούρας" ήρθε για χάδια πάνω μου και όταν πήγαινα να της χαιδέψω τη ραχούλα (κανονικά αυτό της αρέσει) μου τράβηξε ΜΙΑ ΔΑΓΚΑΝΙΑ!!! Με betadin κατάντησα.... Την έσπρωξα απαλά για να καταλάβει τη βλακεία της. Μετά από λίγο τα ίδια - με το ίδιο ακριβώς χάδι!
Ο φίλος μου λέει ότι έφταιγε η ζάλη της..... Who knows... Άβυσσος η ψυχή των χνουδωτών βασανιστών μας!

Ο δικος μου θηριο-ξεθηριο στα νύχια κάθεται... Ισως θέλει 2 άτομα, οπως κάνουμε στα γατάκια της φίλης μου, αυτή τα κρατάει κι εγώ τους κόβω τα νύχια.
Με το καλμιβετ προφανως θα αποπροσανατολιστηκε η καημενούλα.

Έχω να κόψω τα νύχια της δικιάς μου πολύ καιρό, δεν με βοηθάει κανείς και είναι πραγματικά πολύ δύσκολη επιχείρηση. Τι να κάνω για να της τα κόψω? Θα γυρίσουν προς τα μέσα στο τέλος:(

Δεν νομιζω οτι θα πάθει κάτι αυτη αν δεν της τα κόψεις. Αν ειναι κινητική γατούλα και τα ξύνει κιόλας μικραίνουν μόνα τους. Εγώ του τα κοβω περισσότερο για εμένα, αλλά και για να μην γατζώνεται στα υφάσματα οταν παίζει.

Καλά και για μένα θέλω να της τα κόψω, με έχει κάνει ριγέ,αλλά δεν πιάνεται με τίποτα να της κόψω. Έχει κανα μήνα που προσπαθώ να πείσω τον αδερφό μου να την πιάσουμε,αλλά φοβάται απ' την προηγούμενη φορά...

Κοίτα, όπως βλέπω τα πράγματα απλα μην της τα κόψεις. Ή άσε να περάσουν 1-2 μήνες ακόμα να το ξεχάσει. Η ίδια δεν θα πάθει κάτι. Όταν ξύνουν τα νύχια τους μικραίνουν κιολας, σαν να φεύγουν φλίδες.

Το κακό είναι ότι το ξύλο που της έδωσα το χρησιμοποιεί για να κάθεται αντί να ξύνει τα νύχια της! Έχει προτημίσεις στα χαλιά :confused:
Προς το παρόν δεν την ενοχλώ καθόλου, η μαμά μου φαγώθηκε να της δώσουμε calmivet για να της τα κόψουμε,αλλά δεν το διακινδυνεύω. Εγώ προσωπικά έχω συνηθήσει να με πετσοκόβει,αν και τώρα τελευταία τα ξύνει σε κάτι χαρτόνια που έχει ο αδερφός μου, πάλι καλά

Τα ξύλα δεν τους αρέσουν πάντα. Μπορείς να της πάρεις ενα χαλάκι να ξύνει τα νύχια της, σαν αυτά της εξώπορτας περίπου.

Έχουμε κι απ' αυτό,και μιας και δεν το χρησιμοποιεί το βάλαμε μπροστά στην αμμολεκάνη,ώστε όταν βγαίνει να πέφτουν εκεί τα πετραδάκια!!! Τα ξύνει μόνο εκεί που δεν πρέπει,αλλά τι να κάνω, την έχω συνηθήσει πλέον. Ευτυχώς που κόλλησε τον τελευταίο καιρό με τα χαρτόνια του ζωγράφου μέσα και δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα!

Λιγη μελαγχολία... Η πιο λατρεμενη γάτα στον κόσμο η Μέλανι δεν υπάρχει πια. Η μαυρόασπρη στο άβαταρ για όποιον δεν ξερει. Η λατρεια που ειχαμε η μια στην άλλη, ανεπανάληπτη... Ακομα πονάω πολύ για το μωράκι μου... Δεν υπάρχει καμμια σαν κι αυτή. Και τι δεν θακανα να τη φέρω πίσω...

Δεν το ήξερα... ήταν πολύ όμορφη πάντως!!

Πήρε όμως πολύ αγάπη από σένα και σου έδωσε κι αυτή!! Μην στενοχωριέσαι έχεις 3 πανέμορφα γατιά και χρειάζονται την αγάπη σου;)

Ευχαριστώ πολύ:/: να στε καλα. Ηταν θεά!!!!!!!!!!!! Η ιστορια της υπάρχει σαν: Μέλανι, αντιο γλυκεια μου αγάπη. Για όποιον αντέχει...
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22245

Ευχαριστώ πολύ:/: να στε καλα. Ηταν θεά!!!!!!!!!!!! Η ιστορια της υπάρχει σαν: Μέλανι, αντιο γλυκεια μου αγάπη. Για όποιον αντέχει...
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22245

μόλις διάβασα την ιστορία σου , δεν άντεξα:cry::cry:
αντίο Μέλανι:bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back