ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κορίτσια τον πήγα για στείρωση, μόλις γύρισα από τον γιατρό. Μου είπε ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα σταδιακά αλλά υπάρχει και η περίπτωση να μην σταματήσει εντελώς να ψεκάζει. Ελπίζω πραγματικά να φιτάξει γιατί η κατάσταση με τον άντρα μου είναι πολύ εκρηκτική. Έχουν πέσει πάνω μου όλα τα σόγια. Μα καλά πως μπορείς να έχει νεογέννητο να μεγαλώνει με τις ακαθαρσίες του γάτου? Ας λένε ότι θέλουν, δεν πρόκειται κανείς να μου πάρει τον γάτο. Οσο για τη διάρροια μου έδωσε ειδική τροφή και μια κρεμούλα. Σήμερα πάλι έκανε τα κακά του έξω από το χώμα του. Ευτυχώς δεν το είδε ο άντρας μου. Θέλω να πιστεύω ότι μόλις του περάσει η διάρροια θα κάνει πάλι τα κακά του μέσα στην αμμολεκάνη. Αυτά για σήμερα. Θα σας γράψω ξανά σε λίγες μέρες. Φιλιά
Μπράβο κορίτσι μου έκανες την σωστότερη κίνηση. Όσο για τα σόγια μην κοντράρεσαι είναι χειρότερα. Εξήγησέ τους ότι ψάχνεις να βρεις λύσεις για να λύσεις το πρόβλημα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα σταματήσει να ψεκάζει σε λίγο καιρό. Φρόντισε να μην αφήνεις φαγητά και σκουπίδια για να μην προκαλείς τον γάτο να κάνει κάτι που θα εκνευρίσει τον άντρα σου κα φρόντισε να του έχεις πάντα καθαρή άμμο γιατί πολλά γατιά δεν πάνε σε βρώμικη άμμο. Τέλος φρόντισε να μην τρυγυρνάει ο γάτος σου στο δωμάτιο του μωρού. Όταν είναι ο άντρας σου σπίτι φρόντισε ο γάτος να είναι όσο πιο περιορισμένος γίνεται, Να δεις θα πάνε όλα καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Κι εγώ πιστεύω πως μόλις του περάσει η διάρροια, θα ξαναρχίσει να πηγαίνει στη λεκάνη για τα κακά του. Ο γιατρός σου έχει δίκιο, το ψέκασμα δεν θα σταματήσει αμέσως με τη στείρωση. Θέλει και λίγη εκπαίδευση.Εύχομαι τα καλύτερα!
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
goutouna
Νεοφερμένο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω προσωπικα θα το στειρωνα και θα το κρατουσα στο σπιτι. εγω πιστευω οτι καμια γατα δεν ειναι δυστυχισμενη στο σπιτι. ισα ισα μπορω να πω οτι αν στειρωθει δεν θα θελει να βγει απο το σπιτι
Ο γατουλης στειρωθηκε...
Περιμενουμε νεα του

elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
τι εγινε τελικα γυρισε ο γατος σου, ο δικος μου λείπει πανω απο δεκα μέρες και δεν μπορω να τον βρω πουθενα συνήθως ελειπε μέχρι 3 μερες.... γενικα το συνηθίζει να λειπει τοσο καιρο? η εμπειρία σου θα μου φανει πολυ χρήσιμη...
Φίλη είναι παλιό το θέμα όπως σου είπε και η Όλγα, επειδή όμως ο γατούλης σου είναι φρέσκο θέμα.. θα σου πώ ότι φεύγει για να βρεί γυναίκες... και στο δρόμο του θα παλέψει με άλλα αρσενικά, με σκυλιά, αυτοκίνητα και φόλες. Συνήθως έχουν ένα 10% να ξαναγυρίσουν.
Συμβουλή μου ένα είσαι τόσο τυχερή και γυρίσει, άναψε ένα κεράκι, και στείρωσέ τον. Θα τον σώσεις. Περισσότερα αν θέλεις να διαβάσεις σχετικά ΕΔΩ

Εύχομαι ολόψυχα να γυρίσει, και αν δέν γυρίσει να μην τον δείς πουθενά....όπως θα είναι. Για χρόνια το πέρναγα κάθε 3 μήνες αυτό μέχρι που κατάλαβα...

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω αν θα απαντήσει.
Κάνεις κάποια στατιστική έρευνα, για να δείς πόσες γυρίζουν και πόσες όχι??

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ο χρήστης έχει να μπεί απο το Τελευταίο κλικ: 04/04/07 11:21 .
Δεν ξέρω αν θα απαντήσει.
Κάνεις κάποια στατιστική έρευνα, για να δείς πόσες γυρίζουν και πόσες όχι??![]()
Είμαι όμως πολύ περίεργη για το γατούλη!Οι περισσότεροι θα ξέρετε ότι οι γάτοι μπλέκουν σε καβγάδες και μπορεί...ξέρετε.
Γιατί ο χρήστης έχει να μπει 2 χρόνια;Μήπως αποσυνδέθηκε;
Όχι δεν είχα σκοπό να κάνω τέτοια έρευνα αλλά μου δώσατε ιδέα.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είμαι όμως πολύ περίεργη για το γατούλη!Οι περισσότεροι θα ξέρετε ότι οι γάτοι μπλέκουν σε καβγάδες και μπορεί...ξέρετε.Γιατί ο χρήστης έχει να μπει 2 χρόνια;Μήπως αποσυνδέθηκε;
Όχι δεν είχα σκοπό να κάνω τέτοια έρευνα αλλά μου δώσατε ιδέα.
![]()
Δεν ξέρουμε γιατί έχει εξαφανιστεί. Είναι πολλά τα άτομα, που απλά μπαίνουν για να βάλουν μια αγγελία.

Το ξέρουμε ότι φεύγουν και λιγότεροι απο τους μισούς ξαναγυρνάνε. Αν είναι και αστείρωτα, ή ζουν σε πόλη, τα στατιστικά είναι ακόμα χαμηλότερα.

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μην απελπίζεσαι και συνέχισε την αναζήτηση.
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος
Φίλη είναι παλιό το θέμα όπως σου είπε και η Όλγα, επειδή όμως ο γατούλης σου είναι φρέσκο θέμα.. θα σου πώ ότι φεύγει για να βρεί γυναίκες... και στο δρόμο του θα παλέψει με άλλα αρσενικά, με σκυλιά, αυτοκίνητα και φόλες. Συνήθως έχουν ένα 10% να ξαναγυρίσουν.
Συμβουλή μου ένα είσαι τόσο τυχερή και γυρίσει, άναψε ένα κεράκι, και στείρωσέ τον. Θα τον σώσεις. Περισσότερα αν θέλεις να διαβάσεις σχετικά ΕΔΩ
Εύχομαι ολόψυχα να γυρίσει, και αν δέν γυρίσει να μην τον δείς πουθενά....όπως θα είναι. Για χρόνια το πέρναγα κάθε 3 μήνες αυτό μέχρι που κατάλαβα...![]()
Σ ευχαριστώ πραγματικά για την απάντηση και η παραπομπή σου είναι πολυ διαφωτιστική. Έκανα μεγάλο λάθος που δεν το στήρωσα και το μετανιώνω καθημερινα... βέβαια ίσως τώρα είναι αργα, πάντα όμως θα ελπίζω ο μικρούλης μου να γυρίσει ή να βρεθεί και να επανοθώσω για το λάθος μου

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Έλενά μου, μην αισθάνεσαι τόσο άσχημα, δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι να βρεθεί ο γατούλης, να τον στειρώσεις και να ησυχάσετε μ' αυτήν την ιστορία.Σ ευχαριστώ πραγματικά για την απάντηση και η παραπομπή σου είναι πολυ διαφωτιστική. Έκανα μεγάλο λάθος που δεν το στήρωσα και το μετανιώνω καθημερινα... βέβαια ίσως τώρα είναι αργα, πάντα όμως θα ελπίζω ο μικρούλης μου να γυρίσει ή να βρεθεί και να επανοθώσω για το λάθος μου![]()
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος
Έλενά μου, μην αισθάνεσαι τόσο άσχημα, δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι να βρεθεί ο γατούλης, να τον στειρώσεις και να ησυχάσετε μ' αυτήν την ιστορία.
Αχ ρε Ολγάκι , πάντα με μια σκέψη θετική... Σας έχω κουράσει , αλλα περνάω δύσκολες στιγμές και νοίωθω πως εχω βρει δικους μου ανθρώπους εδω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool