Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το μόνο που έχω να προσθέσω στα άνωθεν περί ουτοπιών είναι πως τελικά όλα στη ζωή μας είναι πολιτική. Αν θέλετε οι ουτοπίες να γίνουν πραγματικότητα και η εθελοντική προσφορά να είναι απολύτως δυνατή για όλους, σκεφτείτε καλά ποιον θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές και γιατί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Έτσι όπως το θέτεις δεν πρέπει να ψηφίσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ, για ευνόητους λόγους. Γιατί όποιος κ να βγει τα ίδια πράγματα θα κάνει κ οι ίδιοι άνθρωποι θα βρίσκονται από πίσω κ θα ασκούν την πραγματική εξουσία κ θα λυμαίνονται τον τόποΑν θέλετε οι ουτοπίες να γίνουν πραγματικότητα και η εθελοντική προσφορά να είναι απολύτως δυνατή για όλους, σκεφτείτε καλά ποιον θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές και γιατί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Έτσι όπως το θέτω λέω: διαλέξτε ποιον θα ψηφίσετε. Πουθενά δεν είπα μην ψηφίζετε κανέναν.Έτσι όπως το θέτεις δεν πρέπει να ψηφίσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ, για ευνόητους λόγους. Γιατί όποιος κ να βγει τα ίδια πράγματα θα κάνει κ οι ίδιοι άνθρωποι θα βρίσκονται από πίσω κ θα ασκούν την πραγματική εξουσία κ θα λυμαίνονται τον τόπο
Για όσους θεωρούν ότι δεν κάνει κανένας, υπάρχει και η εναλλακτική να φτιάξουν δικό τους κόμμα. Με το παράπονο έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνει τίποτα.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αντικειμενικά μιλώντας, το θέμα είναι η κοινωνία και η ευαισθητοποίησή της.Παρακαλω μεινετε στο θεμα παιδια το θεμα ειναι η αστυνομια και η ευαισθητοποιηση της
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι έχεις δίκιο, συγνώμη Γιασμιν, έχω υπογράψει ήδηΠαρακαλω μεινετε στο θεμα παιδια το θεμα ειναι η αστυνομια και η ευαισθητοποιηση της
aalyah
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Πραγματικα που?
Το βρήκα το βρήκα ζορίτσα!
https://www.thepetitionsite.com/1/an...nment-to-create-in-greece-police-for-abuse-of
staman2
Περιβόητο μέλος
Σωστά μιλάς Έλενά μου!!!Ναι η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βρίσκομαι σε άλλη διάσταση κ σε άλλο χωροχρόνο. Όσο γι αυτό που λες ρεαλισμό εγώ με επιεικής όρους το λέω ανοχή. Επικίνδυνα για ποιόν;;; γι αυτούς που βασανίζουν ζώα; Ε! καλό θα τους κάνει νομίζω να μάθουν βασικούς κανόνες.
Μακάρι Δημήτρη μου να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. ειλικρινά μακάρι όλοι νομίζω το θέλουμε!!Τι να πω κι'εγω με την σειρα μου για ολα αυτα,το μονο που λεω ειναι μακαρι παιδια ειλικρινα μακαρι οπως και ολοι μας το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και οσο ποιο συντομα γινεται(ποτε αραγε? αχ)
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Το βρήκα το βρήκα ζορίτσα!
https://www.thepetitionsite.com/1/an...nment-to-create-in-greece-police-for-abuse-of
A ωραια,ευχαριστουμε πολυ.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έλεγε ότι ήθελαν 1,000,000 υπογραφές τελικά μαζεύτηκαν 1687...
Ξέρει κανείς τώρα τί θα γίνει, ή τί δεν θα γίνει?? Και τί θα γινόταν εάν μαζεύονταν τελικά 1 εκατομμύριο υπογραφές?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool