Αστυνομία για τα ζώα

Καλά τα είπαμε και καλά ονειρευτήκαμε στο κράτος μας που αμελεί εδώ και δεκαετίες την κοινωνική πρόνοια για τους ανθρώπους, πόσο μάλλον για τα ζώα. Σε λίγο θα επαφίενται στον εθελοντισμό μας για το τάισμα παππουδογιαγιάδων "της γενιάς των 400 ευρώ".

Το μόνο που έχω να προσθέσω στα άνωθεν περί ουτοπιών είναι πως τελικά όλα στη ζωή μας είναι πολιτική. Αν θέλετε οι ουτοπίες να γίνουν πραγματικότητα και η εθελοντική προσφορά να είναι απολύτως δυνατή για όλους, σκεφτείτε καλά ποιον θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές και γιατί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θέλετε οι ουτοπίες να γίνουν πραγματικότητα και η εθελοντική προσφορά να είναι απολύτως δυνατή για όλους, σκεφτείτε καλά ποιον θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές και γιατί...
Έτσι όπως το θέτεις δεν πρέπει να ψηφίσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ, για ευνόητους λόγους. Γιατί όποιος κ να βγει τα ίδια πράγματα θα κάνει κ οι ίδιοι άνθρωποι θα βρίσκονται από πίσω κ θα ασκούν την πραγματική εξουσία κ θα λυμαίνονται τον τόπο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλω μεινετε στο θεμα παιδια το θεμα ειναι η αστυνομια και η ευαισθητοποιηση της

Έτσι όπως το θέτεις δεν πρέπει να ψηφίσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ, για ευνόητους λόγους. Γιατί όποιος κ να βγει τα ίδια πράγματα θα κάνει κ οι ίδιοι άνθρωποι θα βρίσκονται από πίσω κ θα ασκούν την πραγματική εξουσία κ θα λυμαίνονται τον τόπο
Έτσι όπως το θέτω λέω: διαλέξτε ποιον θα ψηφίσετε. Πουθενά δεν είπα μην ψηφίζετε κανέναν.
Για όσους θεωρούν ότι δεν κάνει κανένας, υπάρχει και η εναλλακτική να φτιάξουν δικό τους κόμμα. Με το παράπονο έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνει τίποτα.

Παρακαλω μεινετε στο θεμα παιδια το θεμα ειναι η αστυνομια και η ευαισθητοποιηση της
Αντικειμενικά μιλώντας, το θέμα είναι η κοινωνία και η ευαισθητοποίησή της.

Ναι έχεις δίκιο, συγνώμη Γιασμιν, έχω υπογράψει ήδη

Ε συγνώμη....Που υπογράφουμε??

Πραγματικα που?

Ναι η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βρίσκομαι σε άλλη διάσταση κ σε άλλο χωροχρόνο. Όσο γι αυτό που λες ρεαλισμό εγώ με επιεικής όρους το λέω ανοχή. Επικίνδυνα για ποιόν;;; γι αυτούς που βασανίζουν ζώα; Ε! καλό θα τους κάνει νομίζω να μάθουν βασικούς κανόνες.
Σωστά μιλάς Έλενά μου!!!

Τι να πω κι'εγω με την σειρα μου για ολα αυτα,το μονο που λεω ειναι μακαρι παιδια ειλικρινα μακαρι οπως και ολοι μας το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και οσο ποιο συντομα γινεται(ποτε αραγε? αχ)
Μακάρι Δημήτρη μου να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. ειλικρινά μακάρι όλοι νομίζω το θέλουμε!!

Η ψηφοφορία έκλεισε.
Έλεγε ότι ήθελαν 1,000,000 υπογραφές τελικά μαζεύτηκαν 1687...

Ξέρει κανείς τώρα τί θα γίνει, ή τί δεν θα γίνει?? Και τί θα γινόταν εάν μαζεύονταν τελικά 1 εκατομμύριο υπογραφές? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back