Αταξίες στο σπίτι!

Είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!! Δεν θα του φωνάζεις όλη την ώρα, γιατί θα αγριέψει. Θα τον μαλώνεις τη μια φορά ,την άλλη, απλά θα τον κατεβάζεις από το τραπέζι πχ ή θα του κλείνεις την πόρτα να μην πηγαίνει εκεί που του καρφώθηκε να κάνει ζουζουνιά. Σιγά σιγά και σταθερά. Είναι τερατάκι, αλλά, μούρλια τερατάκι και αξίζει να του μάθεις καλούς τρόπους. Να σου ζήσει:kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ παιδιά ανακάλυψα κάτι τελείως κουφό!
Επειδή πονάνε τα δόντια του και θα τα αλλάξει σε λίγο και δαγκώνει περισσότερο, του πήρα ( αφού συνεννοήθηκα με τη γιατρό) κρίκο σιλικόνης που δίνουν στα μωρά.
Με το που τον βλέπει τρομάζει!!! :blink: Δεν καταλαβαίνω το γιατί...:hmm:
Οπότε με το που πάει να με δαγκώσει, του το πλησιάζω στο στόμα και κάνει σαν τρελλός να φύγει.
Τη δουλειά με τα δόντια δεν θα την κάνουμε...θα αποφύγουμε όμως τα δαγκώματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ παιδιά ανακάλυψα κάτι τελείως κουφό!
Επειδή πονάνε τα δόντια του και θα τα αλλάξει σε λίγο και δαγκώνει περισσότερο, του πήρα ( αφού συνεννοήθηκα με τη γιατρό) κρίκο σιλικόνης που δίνουν στα μωρά.
Με το που τον βλέπει τρομάζει!!! :blink: Δεν καταλαβαίνω το γιατί...:hmm:
Οπότε με το που πάει να με δαγκώσει, του το πλησιάζω στο στόμα και κάνει σαν τρελλός να φύγει.
Τη δουλειά με τα δόντια δεν θα την κάνουμε...θα αποφύγουμε όμως τα δαγκώματα.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:-Τέλειο

Τα γατάκια αλλάζουν δοντάκια στουσ 6 μήνες περίπου όπως και τα σκυλάκια;;;;

Τα γατάκια αλλάζουν δοντάκια στουσ 6 μήνες περίπου όπως και τα σκυλάκια;;;;

Εμένα είναι 3 μηνών και εδώ και 10 ημέρες. είναι λίγο κόκκινα τα ούλα του και δεν θέλει να φάει παρά μαλακή τροφή-κονσέρβα.
Μου είπε η γιατρός ότι στους 4 μήνες ξεκινούν να τα αλλάζουν και ολοκληρώνεται η διαδικασία κοντά στους 6 μήνες.

Ωχχχχχχχχχ καταλαβα....εμένα τώρα γίνεται 3μηνών..και πήγα κτηνίατρο και δε μου ΄το πε....και του είπα ότι θα φύγω!!!!πάλι καλά που μου τό πες να του πάρω κονσερβούλες....προσ το παρόν με τρελαίνει στο δάγκωμα και πέφτει μ ε τα μούτρα στη ξηρά τροφή... χιχι

εμένα ο δικός μου όταν άλλαζε δόντια όχι μόνο έτρωγε ξηρά τροφή (δεν τρώει και τίποτε άλλο) αλλά μασούλισε και ένα από αυτά τα ψευτοκάλαθα που πουλάνε για γάτες... μπαμπού σου λέει μετά... κομμάτια το έκανε μέχρι να αλλάξει δόντια...

χμ χμ καλημέρα. Τhenietzschelegacy (αν το έγραψα σωστά) με ποτήρι ολόκληρο την κατάβρεχες; και ανατριχιάζει τώρα;

Χεχε το ήξερα οτι κάποιος θα το παρεξηγούσε αυτό :P
Όχι , δεν την καταβρέχω με ολόκληρο το ποτήρι...πιτσιλιές τρώει
( αν και ομολογώ οτι ώρες ώρες μπαίνω στον πειρασμό :P)

Κοίτα...εμένα όταν μπήκε στο δωμάτιο βρήκε ένα καλάθι που του άρεσε πολύ και το πήρε δικό του!!!!ε δε το έχει αφήσει σε ησυχία...λες για αυτό να έχει ξεκινήσει και να με δαγκώνει τόσο και εμένα?και αν το μαλώνω συνεχίζει το άτιμο!και γενικά δαγκώνει ό,τι βρεθεί στο πέρασμά του...είτε είναι σακούλα...είτε τσάντα είτε τα μαλακά σημεία του χεριού μου... τα μαλλιά... έχω το προσωπικό μου κομμωτή!

Παιδιά η αλήθεια είναι μία: τα γατόνια μας θα κάνουν ότι θέλουν και όποτε το θέλουν! Μπορεί κάποια να ακούνε λίγο, άλλα περισσότερο, αλλά κατά βάθος όλα θα κάνουν αυτό που τους έχει μπει στο μυαλουδάκι τους! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back