Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή πονάνε τα δόντια του και θα τα αλλάξει σε λίγο και δαγκώνει περισσότερο, του πήρα ( αφού συνεννοήθηκα με τη γιατρό) κρίκο σιλικόνης που δίνουν στα μωρά.
Με το που τον βλέπει τρομάζει!!!
Δεν καταλαβαίνω το γιατί...
Οπότε με το που πάει να με δαγκώσει, του το πλησιάζω στο στόμα και κάνει σαν τρελλός να φύγει.
Τη δουλειά με τα δόντια δεν θα την κάνουμε...θα αποφύγουμε όμως τα δαγκώματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ παιδιά ανακάλυψα κάτι τελείως κουφό!
Επειδή πονάνε τα δόντια του και θα τα αλλάξει σε λίγο και δαγκώνει περισσότερο, του πήρα ( αφού συνεννοήθηκα με τη γιατρό) κρίκο σιλικόνης που δίνουν στα μωρά.
Με το που τον βλέπει τρομάζει!!!Δεν καταλαβαίνω το γιατί...
Οπότε με το που πάει να με δαγκώσει, του το πλησιάζω στο στόμα και κάνει σαν τρελλός να φύγει.
Τη δουλειά με τα δόντια δεν θα την κάνουμε...θα αποφύγουμε όμως τα δαγκώματα.

-ΤέλειοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα γατάκια αλλάζουν δοντάκια στουσ 6 μήνες περίπου όπως και τα σκυλάκια;;;;
Εμένα είναι 3 μηνών και εδώ και 10 ημέρες. είναι λίγο κόκκινα τα ούλα του και δεν θέλει να φάει παρά μαλακή τροφή-κονσέρβα.
Μου είπε η γιατρός ότι στους 4 μήνες ξεκινούν να τα αλλάζουν και ολοκληρώνεται η διαδικασία κοντά στους 6 μήνες.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
thenietzschelegacy
Νεοφερμένο μέλος
χμ χμ καλημέρα. Τhenietzschelegacy (αν το έγραψα σωστά) με ποτήρι ολόκληρο την κατάβρεχες; και ανατριχιάζει τώρα;
Χεχε το ήξερα οτι κάποιος θα το παρεξηγούσε αυτό

Όχι , δεν την καταβρέχω με ολόκληρο το ποτήρι...πιτσιλιές τρώει
( αν και ομολογώ οτι ώρες ώρες μπαίνω στον πειρασμό
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool