σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
27-08-09
02:22
ελατε ρε παιδια πλακα κανω ολοι σας το πηρατε προσωπικα το θεμα,ενταξει ας κανει ο καθενας οτι νομιζει και οπως εχει μαθει τη γατα του.συγνωμη αν καποιος παρεξηγηθηκε.
Αγαπητε μου 29 χρονων γαιδαρος(αν εισαι 29)μαλλον δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις και μπαινεις για να κανεις πλακιτσα

Εγω προσωπικα ελιωσα απο το γελιο!!!!!Με τις υγειες σας

Καλο βραδυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
27-08-09
02:37
ωμό κρέας που το γυροφέρνουν μύγες δεν μπορώ να διανοηθώ να τρώνε..τρώνε ψημένο φαγητό και κροκέτες, όχι μόνο κροκέτεςεδω εκανες λαθος. Αν ετρωγε ωμα κρεατα επρεπε να συνεχισει να τρωει ωμα παρα αυτες τις φθηνες κροκετες. Ισως ενας συνδιασμος και των 2 να ηταν το ιδανικοτερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JOHNNY A
Νεοφερμένο μέλος
Ο JOHNNY A αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
27-08-09
02:38
αγαπητη μου σιεννα εγω δεν σας προσβαλα,και κανεναν απο εσας εδω μεσα,αποδειξατε οτι εσεις στην αθηνα ειστε πολυ ψυχρη απο εμας εδω στην β.ελλαδα ,λυπαμαι πολυΑγαπητε μου 29 χρονων γαιδαρος(αν εισαι 29)μαλλον δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις και μπαινεις για να κανεις πλακιτσα
Εγω προσωπικα ελιωσα απο το γελιο!!!!!Με τις υγειες σας
Καλο βραδυ!
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
27-08-09
02:41
Αααα ωραια! αααχαχαχχααχαχααγαπητη μου σιεννα εγω δεν σας προσβαλα,και κανεναν απο εσας εδω μεσα,αποδειξατε οτι εσεις στην αθηνα ειστε πολυ ψυχρη απο εμας εδω στην β.ελλαδα ,λυπαμαι πολυ
Ειμαστε οι ''εσεις'' και οι ''εμεις''???
Εγω ειμαι μεσογειτης...δεν ξερω απο τετοια.
Α! Εγω δεν παρεξηγηθηκα.Αλλα εδω μιλαμε για διατροφη κατοικιδιων.Αλλο να γινει χαβαλες και αλλο να λεμε ανακριβειες και κουλα για ρεβυθια και φασολια.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
27-08-09
12:51
Βρέ παιδιά δύο η ώρα την νύχτα κι ακόμα τσακωνόσασταν..αφήστε τον να ταίσει ότι θέλει τα γατιά του..και φακές και ρεβύθια και σπανακόρυζο...

Σήμερα πήγα και πήρα για δοκιμή την σειρά Pure Feline VITALITA της Royal με γεύση "ψαρίλα"και τα δικά μου ενθουσιάστηκαν..ακόμα και το στριμένο άντερο ο Βρούκος τις έφαγε!Την τροφή για στειρωμένα ούτε να την δεί δεν θέλει.Βέβαια αυτές είναι χρωματιστές..ύποπτο αυτό;Έχει μέσα λέει ντομάτα τζίνσεγκ και πράσινο τσάι!!! Την έχει δοκιμάσει κανείς;Η τιμή όπως οι άλλες 3,2 ευρώ τα 300 γρ.Από το να μην τρώει καθόλου κροκέτες καλή κι αυτή νομίζω.Ο Νίκος θα μας πεί που είναι και ειδήμων.

Α...είναι και μεγάλες και χρειάζονται μάσημα..οπότε διπλό το καλό!!Έχουν βέβαια λίγο λιπάκι παραπάνω αλλά δεν βαριέσαι τα δικά μου τρέχουν όλη νύχτα θα το κάψουν..

Σήμερα πήγα και πήρα για δοκιμή την σειρά Pure Feline VITALITA της Royal με γεύση "ψαρίλα"και τα δικά μου ενθουσιάστηκαν..ακόμα και το στριμένο άντερο ο Βρούκος τις έφαγε!Την τροφή για στειρωμένα ούτε να την δεί δεν θέλει.Βέβαια αυτές είναι χρωματιστές..ύποπτο αυτό;Έχει μέσα λέει ντομάτα τζίνσεγκ και πράσινο τσάι!!! Την έχει δοκιμάσει κανείς;Η τιμή όπως οι άλλες 3,2 ευρώ τα 300 γρ.Από το να μην τρώει καθόλου κροκέτες καλή κι αυτή νομίζω.Ο Νίκος θα μας πεί που είναι και ειδήμων.

Α...είναι και μεγάλες και χρειάζονται μάσημα..οπότε διπλό το καλό!!Έχουν βέβαια λίγο λιπάκι παραπάνω αλλά δεν βαριέσαι τα δικά μου τρέχουν όλη νύχτα θα το κάψουν..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
01-08-11
11:18
εγω παντος θα χαιρομουνα ειλικρινα αν ο γατος μου ετρωγε μονο οτι εχουμε στο σπιτι για φαγητο,αν σταματουσε αυτες τις αιδιες σε φακελακια,κροκετακια,σκατακια και ασ τα αφησουμε αυτα τα παραμυθια περι βιταμινες ,τα παλια τα χρονια τι τα εδιναν ακομα και σημερα στα χωρια. εχετε παει ποτε σε χοιροστασιο να δειτε πως γινεται το σαλαμακι, το παριζακι για μας τους ανθρωπους εικονες φρικης auschwitz δεν θα θελετε ποτε να φατε ξανα (νυχια,αυτια)τιποτα δεν παει χαμενο φανταστειτε τι γινεται για τα αγαπημενα ζωακια μας.αχ ρε παραμυθια που τρωμε ολοι μας μονο να μην μπουμε σε αυτη τη διαδικασια αλλιως...
Ποιός θα το φανταζόταν ότι κάποια μέρα θα συμφωνούσα με όλα αυτά...
Κάποτε τάιζα το γατί μου με αυτές τις αηδίες και ήταν άρρωστο
Σίγουρα όμως το σπιτικό φαγητό για την γάτα θέλει αρκετή μελέτη. Ο γάτος του κουμπάρου μου πήγε 22 χρόνων τρώγοντας ψάρια ωμά και τηγανισμένα (δεν προλάβαινε να τηγανίζει η μάνα του)και ζαμπόν, και μακαρόνια ..Κροκέτα δεν ήξερε τι θα πεί και αναγκάστηκαν να του κάνουν ευθανασία λόγω νευρικής ανεπάρκειας τους τελευταίους 2 μήνες της ζωής του λόγω γήρατος.Και ούτε στειρωμένος ήταν παρακαλώ...![]()
Αυτά είναι!
εγω τον γατο μου παντος δεν τον ταιζω με σκουπιδια ,αποφαγια, τον ταιζω με πραγματικο σπιτικο φαγητο οτι τρωμε και εμεις οτι εχει σχεση φυσικα με κρεας,ψαρι,ζυμαρικα,φρεσκο γαλα απο το χωριο ,εσεις που τα ταιζετε με σκουπιδια,φακελακια,κροκετακια,σκατακια που ειναι (full βιταμινες) και τα πηγαινεται καθε τρεις και λιγακι στον κτηνηατρο τα εχετε τρελανει με φαρμακα,και ενεσεις να τα δειτε αυτα. αφηστε τα οσο πιο πολυ ελευθερα τα ζωα η φυση και ο θεος τα εχει κανει ετσι ωστε να προσαρμοζονται σε ολες τις συνθηκες χωρις πολλες παρεμβασεις
Πόσο πολύ συμφωνώ με αυτά... Μετανοιώνω που δεν είχα αλλάξει γνώμη νωρίτερα
Εμείς τώρα με σπιτική ωμή διατροφή (prey model) είμαστε σε άριστη κατάσταση. Ποτέ δεν ήταν τόσο καλά!!! Ειδικά όταν υπάρχει ποικιλία στην τροφή, είναι ότι καλύτερο! Θα διαφωνήσω με τα ζυμαρικά ως βασική διατροφή όμως. Ως treat είναι εντάξει, αλλά ως εκεί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki