Αφήσατε ποτέ ένα βιβλίο σας να ταξιδέψει;

Βρε Λυδία μου,τι ζητάς συγνώμη;Σιγα πια...Εγώ άρχισα πάντως με απελευθερώσεις βιβλίων που είχα από εφημερίδες,ή παλιά βιπεράκια,που μου ήταν πολυ πιο ευκολο να αποχωριστώ.Κι όποτε διαβάζω ένα πραγματικά καλό βιβλίο,που δε θέλω να το απελευθερωσω και να το χάσω,το κάνω ring.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο!Καλώς μας ήρθες!:up:Στη Θεσσαλονίκη έχουμε πάρα πολλά μέλη,και την Τρίτη έχουν συνάντηση,οπότε διάλεξες την καλύτερη στιγμή να γίνεις μέλος!Μπορείς να βρεις το ελληνικό φόρουμ εδώ.Όσο για την καταχώριση του βιβλίου,δεν υπάρχει κανόνας,μπορείς να την κάνεις στα ελληνικά,στα αγγλικά,ή και στα δύο,για το ενδεχόμενο να το βρει κάποιος ξένος.Ποιο είναι το ψευδώνυμό σου;
μόλις είδα το email που με καλοσώρισαν ,το ψευδόνυμο μου είναι 1Gina.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A,OK,μπες να πεις ενα γει στο φόρουμ,αυτές τις μέρες έχουμε πολλά νέα μέλη!Και την Τρίτη,συνάντηση ε;:)

πήγα στη συνάντηση, για πολλή λίγο, αλλά μόλις καταχώρισα ένα βιβλίο και τετάρτη πρωί θα το απελευθερώσω.

πήγα στη συνάντηση, για πολλή λίγο, αλλά μόλις καταχώρισα ένα βιβλίο και τετάρτη πρωί θα το απελευθερώσω.
Α τι καλά!Έμαθα ότι περάσατε ωραία(είχατε και κέικ ε;)Ήταν και η κολλητή μου εκεί με τον άντρα της!

και κεικ και κεράσματα αλλα είπα να κρατήσω τη γραμμή μου :rolleyes:(με περίμεναν για σουβλακιογιούρο ),:rolleyes: γιαυτό κάθησα λίγο,πάντως μέχρι να φύγω είμασταν 12-13 άτομα κι ένας πιτσιρικάς! Α όταν έιπα απο που έμαθα γιατο bookcrossing όλοι σε ξέρανε:D:D:D

Ναι,έχω ανέβει πολές φορές στο meetup της Θεσσαλονίκης,και τα ξέρω σχεδόν όλα τα παιδιά.Ο μικρός της Χριστίνας λες ε;Έχω ακούσει ότι είναι πολύ ζουζούνι.Θα μάθω τα καθέκαστα από τη Luz και τον Τρυποκάρυδο από πρώτο χέρι!;)

Είχα ακούσει και εγώ για το bookcrossing, σαν ιδεά μου φαίνεται πολύ γοητευτική αλλα να πω την αμαρτία μου τα θέλω τα βιβλιαράκια μου:( δεν μπορώ να τα αποχωριστώ

Είχα ακούσει και εγώ για το bookcrossing, σαν ιδεά μου φαίνεται πολύ γοητευτική αλλα να πω την αμαρτία μου τα θέλω τα βιβλιαράκια μου:( δεν μπορώ να τα αποχωριστώ
Slitherin και τα βιβλιαρακια απο τις εφημερίδες τα θες;Δεν έχεις βιβλία στη βιβλιοθήκη που να μη σου άρεσαν και να έχουν αραχνιάσει;Παλιά βιπεράκια;Όλα τα βιβλία μπορούν να ταξιδέψουν,ακόμα κι αν εμας δε μας άρεσαν,θα βρουν τον κατάλληλο αναγνώστη!Άσε που εγώ έχω βρει και πολά αγαπημένα μου που ήταν και τσιμπημένα,από κυνήγι(βλέπε κάτι τεράστια του Κινγκ);)

Slitherin και τα βιβλιαρακια απο τις εφημερίδες τα θες;Δεν έχεις βιβλία στη βιβλιοθήκη που να μη σου άρεσαν και να έχουν αραχνιάσει;Παλιά βιπεράκια;Όλα τα βιβλία μπορούν να ταξιδέψουν,ακόμα κι αν εμας δε μας άρεσαν,θα βρουν τον κατάλληλο αναγνώστη!Άσε που εγώ έχω βρει και πολά αγαπημένα μου που ήταν και τσιμπημένα,από κυνήγι(βλέπε κάτι τεράστια του Κινγκ);)
Καλά καλά βρε μη μου φωνάζεις κάτι θα βρω. Εκανα κ την εγγραφή μου γιατί ποιος σ ακούει:lol:

Δώρα , είδα ότι είσαι φαν του Στιβεν Κινγκ!!!
Τα έχω ΟΛΑ του τα βιβλία:D...αλλά δυστυχώς στα γερμανικά:/:...ένας λόγος παραπάνω να μάθεις γερμανικά τώρα:P:D

Καλά καλά βρε μη μου φωνάζεις κάτι θα βρω. Εκανα κ την εγγραφή μου γιατί ποιος σ ακούει:lol:
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κάθεσαι και λες καλέ και θα με νομίζουν για κανέναν αγριάνθρωπο!:lol::lol::lol:Τι Nick έβαλες;Δεν ξέρω και κανένα μέλος στα Τρίκαλα να είσαι υπό επίβλεψη...:hmm::P

Δώρα , είδα ότι είσαι φαν του Στιβεν Κινγκ!!!
Τα έχω ΟΛΑ του τα βιβλία:D...αλλά δυστυχώς στα γερμανικά:/:...ένας λόγος παραπάνω να μάθεις γερμανικά τώρα:P:D
Ραϊσα μου είμαι και παραείμαι,ακόμα και τη διπλωματική μου την έκανα πάνω στο Στήβεν Κινγκ(μεταφορικά,μην φανταστείς τον Στήβεν στα τέσσερα κι εμένα να γράφω την διπλωματική πάνω του):lol::lol::lol:Τα έχω σχεδόν όλα του τα βιβλία,και τα έχω διαβάσει στα αγγλικά και στα ελληνικά!:up:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κάθεσαι και λες καλέ και θα με νομίζουν για κανέναν αγριάνθρωπο!:lol::lol::lol:Τι Nick έβαλες;Δεν ξέρω και κανένα μέλος στα Τρίκαλα να είσαι υπό επίβλεψη...:hmm::P
Ναι βρε έβαλα ανικυ θα ήμουν. Νομίζω μπήκα με το Elvenstar που είναι το δεύτερο μου Nick σε όλη τη φορουμοπιάτσα. Οταν λες υπο επίβλεψη πρέπει να παρουσιάζομαι κ κάθε πρώτη του μηνός στον επιτηρητή μου;:hmm:

Ναι βρε έβαλα ανικυ θα ήμουν. Νομίζω μπήκα με το Elvenstar που είναι το δεύτερο μου Nick σε όλη τη φορουμοπιάτσα. Οταν λες υπο επίβλεψη πρέπει να παρουσιάζομαι κ κάθε πρώτη του μηνός στον επιτηρητή μου;:hmm:
Βέβαια,έτσι κάνουμε με τους Bookcrossers που είναι κακοποιά στοιχεία σαν και του λόγου σου!:lol::lol::lol::PΩραίο nick(άκου εκει άνικη,ακόμα και ο Σείριος χαχανισε:lol:)

Α,και Γεωργία,Κατερίνα,Μαγισσάκι,Havana,και κακιά κακια κακια Slitherin,ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που με βάλατε ως referred...:D

Α,και Γεωργία,Κατερίνα,Μαγισσάκι,Havana,και κακιά κακια κακια Slitherin,ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που με βάλατε ως referred...:D

Μα αφού είσαι ο επιτηρητής μου:P

Μα αφού είσαι ο επιτηρητής μου:P
Δε σημαίνει ότι είμαι επιτηρητής σου βρε,δεν έχουμε τέτοια,σημαίνει απλά ότι από μένα άκουσες για το Bookcrossing.:P8 μέλη έχουμε στα Τρίκαλα,όχι ενεργούς όμως,αλλά οι συναντήσεις στη Λάρισσα είναι πολύ μεγάλες,και κάτι ακούγεται ότι μπορεί να γίνει και το επόμενο συνέδριο εκεί.:)

Έγινα και γω μέλος στους Bookcrossers παιδιά....:D
Ακόμα βέβαια δεν κατάλαβα και τόσο καλά πώς ακριβώς λειτουργεί:confused:...αλλά θα μάθω, πού θα πάει!!:cool:

Έγινα και γω μέλος στους Bookcrossers παιδιά....:D
Ακόμα βέβαια δεν κατάλαβα και τόσο καλά πώς ακριβώς λειτουργεί:confused:...αλλά θα μάθω, πού θα πάει!!:cool:
Καλώς μας ήρθες!:up::up::up:
Ρίξε μια ματιά εδώ,κι αν έχει ακόμα απορίες,περιμένω να σου τις λύσω(τι σόι μάνατζερ Ζώνης είμαι τέλος πάντων:cool:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back