moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
μόλις είδα το email που με καλοσώρισαν ,το ψευδόνυμο μου είναι 1Gina.Μπράβο!Καλώς μας ήρθες!Στη Θεσσαλονίκη έχουμε πάρα πολλά μέλη,και την Τρίτη έχουν συνάντηση,οπότε διάλεξες την καλύτερη στιγμή να γίνεις μέλος!Μπορείς να βρεις το ελληνικό φόρουμ εδώ.Όσο για την καταχώριση του βιβλίου,δεν υπάρχει κανόνας,μπορείς να την κάνεις στα ελληνικά,στα αγγλικά,ή και στα δύο,για το ενδεχόμενο να το βρει κάποιος ξένος.Ποιο είναι το ψευδώνυμό σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Α τι καλά!Έμαθα ότι περάσατε ωραία(είχατε και κέικ επήγα στη συνάντηση, για πολλή λίγο, αλλά μόλις καταχώρισα ένα βιβλίο και τετάρτη πρωί θα το απελευθερώσω.
Ήταν και η κολλητή μου εκεί με τον άντρα της!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
(με περίμεναν για σουβλακιογιούρο ),
γιαυτό κάθησα λίγο,πάντως μέχρι να φύγω είμασταν 12-13 άτομα κι ένας πιτσιρικάς! Α όταν έιπα απο που έμαθα γιατο bookcrossing όλοι σε ξέρανε

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν μπορώ να τα αποχωριστώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Slitherin και τα βιβλιαρακια απο τις εφημερίδες τα θες;Δεν έχεις βιβλία στη βιβλιοθήκη που να μη σου άρεσαν και να έχουν αραχνιάσει;Παλιά βιπεράκια;Όλα τα βιβλία μπορούν να ταξιδέψουν,ακόμα κι αν εμας δε μας άρεσαν,θα βρουν τον κατάλληλο αναγνώστη!Άσε που εγώ έχω βρει και πολά αγαπημένα μου που ήταν και τσιμπημένα,από κυνήγι(βλέπε κάτι τεράστια του Κινγκ)Είχα ακούσει και εγώ για το bookcrossing, σαν ιδεά μου φαίνεται πολύ γοητευτική αλλα να πω την αμαρτία μου τα θέλω τα βιβλιαράκια μουδεν μπορώ να τα αποχωριστώ

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά καλά βρε μη μου φωνάζεις κάτι θα βρω. Εκανα κ την εγγραφή μου γιατί ποιος σ ακούειSlitherin και τα βιβλιαρακια απο τις εφημερίδες τα θες;Δεν έχεις βιβλία στη βιβλιοθήκη που να μη σου άρεσαν και να έχουν αραχνιάσει;Παλιά βιπεράκια;Όλα τα βιβλία μπορούν να ταξιδέψουν,ακόμα κι αν εμας δε μας άρεσαν,θα βρουν τον κατάλληλο αναγνώστη!Άσε που εγώ έχω βρει και πολά αγαπημένα μου που ήταν και τσιμπημένα,από κυνήγι(βλέπε κάτι τεράστια του Κινγκ)![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τα έχω ΟΛΑ του τα βιβλία
...αλλά δυστυχώς στα γερμανικά
...ένας λόγος παραπάνω να μάθεις γερμανικά τώρα

moukelis
Επιφανές μέλος
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κάθεσαι και λες καλέ και θα με νομίζουν για κανέναν αγριάνθρωπο!Καλά καλά βρε μη μου φωνάζεις κάτι θα βρω. Εκανα κ την εγγραφή μου γιατί ποιος σ ακούει![]()

Τι Nick έβαλες;Δεν ξέρω και κανένα μέλος στα Τρίκαλα να είσαι υπό επίβλεψη...

moukelis
Επιφανές μέλος
Ραϊσα μου είμαι και παραείμαι,ακόμα και τη διπλωματική μου την έκανα πάνω στο Στήβεν Κινγκ(μεταφορικά,μην φανταστείς τον Στήβεν στα τέσσερα κι εμένα να γράφω την διπλωματική πάνω του)Δώρα , είδα ότι είσαι φαν του Στιβεν Κινγκ!!!
Τα έχω ΟΛΑ του τα βιβλία...αλλά δυστυχώς στα γερμανικά
...ένας λόγος παραπάνω να μάθεις γερμανικά τώρα
![]()

Τα έχω σχεδόν όλα του τα βιβλία,και τα έχω διαβάσει στα αγγλικά και στα ελληνικά!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι βρε έβαλα ανικυ θα ήμουν. Νομίζω μπήκα με το Elvenstar που είναι το δεύτερο μου Nick σε όλη τη φορουμοπιάτσα. Οταν λες υπο επίβλεψη πρέπει να παρουσιάζομαι κ κάθε πρώτη του μηνός στον επιτηρητή μου;Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κάθεσαι και λες καλέ και θα με νομίζουν για κανέναν αγριάνθρωπο!Τι Nick έβαλες;Δεν ξέρω και κανένα μέλος στα Τρίκαλα να είσαι υπό επίβλεψη...
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Βέβαια,έτσι κάνουμε με τους Bookcrossers που είναι κακοποιά στοιχεία σαν και του λόγου σου!Ναι βρε έβαλα ανικυ θα ήμουν. Νομίζω μπήκα με το Elvenstar που είναι το δεύτερο μου Nick σε όλη τη φορουμοπιάτσα. Οταν λες υπο επίβλεψη πρέπει να παρουσιάζομαι κ κάθε πρώτη του μηνός στον επιτηρητή μου;![]()

Ωραίο nick(άκου εκει άνικη,ακόμα και ο Σείριος χαχανισε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Α,και Γεωργία,Κατερίνα,Μαγισσάκι,Havana,και κακιά κακια κακια Slitherin,ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που με βάλατε ως referred...![]()
Μα αφού είσαι ο επιτηρητής μου

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε σημαίνει ότι είμαι επιτηρητής σου βρε,δεν έχουμε τέτοια,σημαίνει απλά ότι από μένα άκουσες για το Bookcrossing.Μα αφού είσαι ο επιτηρητής μου![]()
8 μέλη έχουμε στα Τρίκαλα,όχι ενεργούς όμως,αλλά οι συναντήσεις στη Λάρισσα είναι πολύ μεγάλες,και κάτι ακούγεται ότι μπορεί να γίνει και το επόμενο συνέδριο εκεί.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Ακόμα βέβαια δεν κατάλαβα και τόσο καλά πώς ακριβώς λειτουργεί
...αλλά θα μάθω, πού θα πάει!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλώς μας ήρθες!Έγινα και γω μέλος στους Bookcrossers παιδιά....
Ακόμα βέβαια δεν κατάλαβα και τόσο καλά πώς ακριβώς λειτουργεί...αλλά θα μάθω, πού θα πάει!!
![]()

Ρίξε μια ματιά εδώ,κι αν έχει ακόμα απορίες,περιμένω να σου τις λύσω(τι σόι μάνατζερ Ζώνης είμαι τέλος πάντων
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool