Αφήσατε ποτέ ένα βιβλίο σας να ταξιδέψει;

Κοιταξε να δεις,σουργελο ειμαι ετσι κι αλλιως και δεν με πειραζει να με εκθεσεις οπουδηποτε!!Εδω,γιναμε ρεζιλι παγκοσμιως(πςςςςςς!!!) με την ταινια,τα καλαντα θα μας πειραξουν!!:P:P
Αντε και του χρονου ελα κι εσυ να γινουμε μαζι ρομπες ξεκουμπωτες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμ πως,συνηθισατε τη δημοσιοτητα και το μαγισσοκαπελο και να τα αποτελεσματα!:lol:
Μπα,εγω θα αποσυρθω,καμια απελευθερωση που και που,διαβασμα,αλλα δεν θα παρευρισκομαι σε κοινωνικας εκδηλωσεις.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα μπα..γιατι??Μονασαμε εκει στο νησι και δε μας αρεσουν οι βαβουρες???Η μηπως κανετε παρεα με πουρεδες γατους και πουρεδιασατε κι εσεις:P:P

Οχι,απλα...Ας πουμε οτι το bookcrossing δε μου φτιαχνει το κεφι οπως παλια.Θα συνεχισω να κανω οσα μου αρεσουν,οπως απελευθερωσεις κτλ,αλλα δεν θα συμμετεχω σε meetups και συνεστιασεις.:P

Ο πουρεδογατος το ακουσε αυτο και επιφυλασσεται λεει...

Αθηναίοι,την Κυριακή στις 25 του μήνα έχετε συνάντηση!:)Λεπτομέρειες εδω.

Προτάσεις για βιβλίο

η ιωαννα ειιμαι και ξαναχτυπησα !:D
οπως οι πιο πολλοι θα πιστευουν, εκτος απο τα ζωα, ενα καλο βιβλιο ειναι η καλυτερη παρεα του ανθρωπου. εχω καιρο να διαβασω ενα πολυ καλο βιβλιο, ενα συγκλονιστικο βιβλιο. ακουω τις προτασεις σας με χαρα !!!!!!!!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ. Νομίζω λέγεται 'αφήσατε ποτέ ένα βιβλίο να σας ταξιδέψει ?'

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ...Τι ειδους βιβλια σου αρεσουν;Διαβαζεις μονο στα ελληνικα;Πες μας μερικ στοιχεια να σε βοηθησουμε,εγω ειμαι βιβλιοφαγος.:)

ωχ ναι? δεν το εχω δει βουλα, καλημερα κιολας ! μηπως να συγχωνευτει λοιπον ?

δωρα καλημερουδια, τα παντα διαβαζω, ψυχολογια, θεατρο, κοινωνικοπολιτικα, μυθιστορηματα, τρομου, δεν πολυσυμπαθω απλα την ελληνικη λογοτεχνια, με εξαιρεση τη βαμβουνακη και τη τριανταφυλλου που λατρευω. αλλα και ελληνικα να μου προτεινετε, αν ειναι καλο το διαβαζω. !!:)

Τα θέματα συγχωνεύτηκαν.:)

books%20cats%20web.jpg

ευχαριστω και συγνωμη, δεν ειχα δει οτι υπηρχε σχετικο θεμα ! :)

Απο τρομου ξερω πολλα να σου προτεινω,ειναι το αγαπημενο μου ειδος.Εχεις προτιμηση σε καποιο συγγραφεα;

οχι σε καποιον συγκεκριμενα, ο λαβκραφτ μ'αρεσει ομως. αν εχεις κανεναν αλλον να συστησεις, μεσα ! και οτιδηποτε αλλο βιβλιο, αρκει να ειναι καλο. !
ευχαριστω !

Απο τρομου,μου αρεσουν πολυ καποια του Κινγκ.Μπορεις να διαβασεις "Το Αυτο",για μενα ειναι κορυφη,τη "Λαμψη",αν σου αρεσουν οι βρυκόλακες το "Σαλεμ'ς Λοτ".Ενα βιβλιο που διαβασα τωρα τελευταια και μου αρεσε πολυ,ειναι και ευκολοδιαβαστο,ειναι "Η Κόρη του διευθυντη του τσιρκου" του Γκάρντερ.Τωρα ξαναδιαβαζω τον Κόσμο της Σοφίας.

αχ ρε συ δωρα τα χω διαβασει ολα αυτα που ειπες εκτος απο ενα, εχουμε κοινα γουστα τελικα ! τον κοσμο της σοφιας τον λατρευω ! ωραια, αν θυμηθεις και κανενα αλλο στειλε. ! στωωωω !! (ευχαριστω):)

Σήμερα πήγα στο καρφούρ της Ευκαρπίας και είχε το Η ΓΑΤΑ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ της Καρολάιν Ντέιβις μόνο 6,99 ευρώ (τα βιβλιοπωλεία το έχουν 20-22 ευρώ).:)
Επίσης ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ (μόνο με το εσωτερικό του ,σκληρό εξώφυλλο, και ολίγον βρωμερό ,αλλά καθαρίζεται εύκολα,) μόνο 5,99 απο 26 που έγραφε.

ενα ωραιο βιβλιο ειναι το "η μικρη ιστορια του κοσμου" λεει την ιστορια της ανθρωποτητας με απλα λογια για να καταλαβαινει κ ενα παιδι
πολυ ενδιαφερον κ μαθαινεις πολλα πραγματα

Το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό και με έχει ενθουσιάσει, είναι ' το αμερικάνικο ειδύλλιο" του Φίλιπ Ρόθ. Αναφέρεται στην μεταπολεμική Αμερική του θριάμβου και της ευημερίας. Αντιπαραθέτει την επιθυμία για μια ειδυλλιακή αμερικάνικη ζωή, στην γηγενή αμερικάνικη παραφροσύνη. Είναι καταπληκτικό και το συνιστώ, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Πως να το κάνουμε, έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία.:):):)

Δεν εχω διαβασει καθολου Ροθ,οποτε μολις καταπιαστω θα το επιλεξω!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back