Αφήσατε ποτέ ένα βιβλίο σας να ταξιδέψει;

α) Δωράκι ποιος έχει γράψει το φάντασμα του πρίγκηπα γελαστρόνι
(για να το πάρω) και
β) βρήκα στην βιβλιοθήκη μου ένα βιβλίο εις διπλουν. Είανι το '8 φορές το δακτυλίδι' της Ισμήνης Καπάνταη.
Να στο στείλω να το διαβάσεις και μετά να πάει για bookcrossing ?

Αν το θέλεις, πες μου δ/νση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έγινα κι εγώ μέλος της παρέας του bookcrossing, όταν το βρήκα στο google ψάχνοντας πως να ανταλλάξω κάποια βιβλία λογοτεχνίας που έχω. Μένει κανείς Μαρούσι να μου στείλει κι εμένα κανένα? Ζήλεψα!! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βούλα η συγγραφεας λεγεται Αλεξανδρα Μπίζη νομιζω.Ειναι πολυ ομορφο παραμυθι,με πολλους γατους και αντιρατσιστικο επιμυθιο,το λατρευω!Ωραιο ακουγεται,αν θες καταχωρησε το,και δηλωσε στο φορουμ οτι το κανεις ring,Μπορει να το θελει και καποιος αλλος!:)
Catlover καλως μας ήρθες!Γιατι καλε να σου στειλει κανεις;Βγες για κυνηγι!Πηγαινε εκει που λεει go hunting και βρες την πολη και την περιοχη σου.Θα σου δειξει που και ποτε απελευθερωθηκαν βιβλια,ολο και καποιο ωραιο μπορει να πιασεις!Επισης,μπορεις να παρεις και να αφησεις οσα θες απο μια ζωνη!

Ευχαριστώ, δεν το ήξερα το go hunting! Πρέπει να τα κάνω register πρώτα τα δικά μου και δεν έχω βρει χρόνο.

Α τοτε μπορεις να βγεις απλα για κυνηγι.Και μην ξεχασεις τις μηνιαιες συναντησεις,εχουν πολυ γελιο!Ο,τι χρειαστεις,στη διαθεση σου!:)

Ναι ειναι πολυ γλυκο...Περιμενω εντυπωσεις!:)

Πολυ γλυκο παραμυθακι!:DΚανει και για μικρους αλλα και για μεγαλους;) Και πολλες ωραιες ιδεες για γατοονοματα!:up:
Διαβαζεται φυσικα σε λιγοτερο απο μια ωρα.:)

Α τα γατοονοματα ειναι τελεια!Λες να βαφτισω απο εκει τα μωρα μας;:hmm:

Μου ηρθε π.μ σημερα απο το bookcrossing. :DΚανονιζουν συναντηση την τριτη 11 Νοεμβριου στις 9 το βραδυ φυσικα στο καφε Bazaar στην πλατεια Αθωνος.Ακομη δεν εχω αποφασισει αν θα παω.Απανταχου Θεσσαλονικιες(και Βορειοελλαδιτισες) μελη του bookcrossing τι λετε?:hmm::D

Μου ηρθε π.μ σημερα απο το bookcrossing. :DΚανονιζουν συναντηση την τριτη 11 Νοεμβριου στις 9 το βραδυ φυσικα στο καφε Bazaar στην πλατεια Αθωνος.Ακομη δεν εχω αποφασισει αν θα παω.Απανταχου Θεσσαλονικιες(και Βορειοελλαδιτισες) μελη του bookcrossing τι λετε?:hmm::D

Αν δεν τυχει κατι εγω θελω να παω... :hmm:

Να πατε να πατε...Και να δωσετε πολλους χαιρετισμους στα παιδια.Εγω εδω που ειμαι ουτε meetups Ουτε τιποτα...:(

Οι συνάδελφοί μου στη δουλειά με κάποιον τρόπο, άγνωστο πως, έχουν καταλάβει ότι λατρεύω τις γάτες:blink:

Σήμερα έλαβα για δώρο Χριστουγέννων το βιβλιαράκι που σας προτείνω εδώ (εννοείται ότι το διάβασα ήδη!:P)
Το ταξίδι με το βιβλίο αυτό δεν είναι και πολύ μακρινό, μια σταλίτσα είναι, αλλά είναι τόσο ευχάριστο που δεν θα μετανιώσετε την αγορά του.
Συγγραφέας Daisy Hay, μετάφραση (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) Ηρώ Τριάντη, εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ.
εξώφυλλο και οπισθόφυλλο:

Συνημμένα

• exof_gatou1.JPG
    exof_gatou1.JPG
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 7
  • opisth_gatou1.JPG
    opisth_gatou1.JPG
    30 KB · Εμφανίσεις: 10
Οι συνάδελφοί μου στη δουλειά με κάποιον τρόπο, άγνωστο πως, έχουν καταλάβει ότι λατρεύω τις γάτες:blink:

Σήμερα έλαβα για δώρο Χριστουγέννων το βιβλιαράκι που σας προτείνω εδώ (εννοείται ότι το διάβασα ήδη!:P)
Το ταξίδι με το βιβλίο αυτό δεν είναι και πολύ μακρινό, μια σταλίτσα είναι, αλλά είναι τόσο ευχάριστο που δεν θα μετανιώσετε την αγορά του.
Συγγραφέας Daisy Hay, μετάφραση (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) Ηρώ Τριάντη, εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ.

για αυτό το βιβλίο μου έλεγαν αλλά δεν θυμόντουσαν λεπτομέρειες, για να το πάρω.:up:

Παιδιά αυτή την περίοδο διαβάζω ένα βιβλίο που αγόρασα όταν πήγα Ιταλία. Είναι best sellers. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί η μετάφρασή του στα Ελληνικά. Είναι της Licia Colo' και λέγεται "Cuore di gatta. Una storia d' amore." (Καρδιά γάτας. Μια ιστορία αγάπης). Είναι πολύ συγκινητικό. Περιγράφει το δέσιμο μεταξύ της συγγραφέος και της Pupina (κουκλίτσα) μιας γατούλας που κερδίζει τον χώρο της στο σπίτι και στην καρδιά της. Περιγράφει και τις υπερβολές που χαρακτηρίζουν το δέσιμο ενός ανθρώπου και ενός ζώου. Αν υπάρχει η ελληνική μετάφραση αξίζει πολύ να το διαβάσετε. Θα δείτε στο πρόσωπο της συγγραφέας τις αντιδράσεις που έχουμε όλοι μας με τα ζωάκια μας:)

Δεν το εχω υποψιν μου,αλλα ακουγεται πολυ ωραια.Θα κοιταξω απο βδομαδα που θα κανω εξορμηση για βιβλιοπρομηθειες να το βρω και αν υπαρχει στα ελληνικα θα σας ενημερωσω.Ευχαριστουμε Ρανια!

Στελλα βρηκα το βιβλιαρακι που λες εδω https://www.kritiki.gr/content/bookDetails.asp?BookID=2424
Αλλα τα 69 Ευρω μου φανηκαν λιγο ακριβα.Ισως επειδη ειναι εξι βιβλιαρακια μαζι.Πιθανον να πωλουνται και μεμονωμενα.
Παντος ειναι μια καλη ιδεα για δωρακι σε γατοφιλο!:D
Μια αλλη προταση που εχω για δωρο σε γατοφιλο ειναι ενα λευκωμα για γατες που βρηκα την προηγουμενη βδομαδα στον Μαλλιαρη.Ειχα παει συγκεκριμενα στο καταστημα της Σταυρουπολης Θεσ/νικης απεναντι απο την Μονη Λαζαριστων, για να διαλεξω καποια βιβλια για δωρα.Και ειδα στις προσφορες οτι εχουν το λευκωμα ΓΑΤΕΣ(εκδοσεις Μαλλιαρη) μολις
5 Ευρω!!! Φυσικα και το πηρα δωρο στον εαυτο μου:blink:;).Εχει πολυ ωραιες φωτογραφιες, μικρα κειμενακια και αναφερεται περισσοτερο στις ρατσες.Παντος κατεληξα οτι αυτες που μου αρεσουν περισσοτερο ειναι η Αβυσσηνιας και η Αιγυπτιακη Μαου.:D
Δειτε το εδω
https://www.malliaris.gr/books/book.asp?id=85.0866

Μου στειλαν μαιλ απο το bookcrossing Βορειας Ελλαδας οτι κανουν meeting την Τριτη 13 Ιανουαριου στις 21.00 στο Bazaar φυσικα, στην πλατεια Αθωνος.:)
Υπαρχει ενδιαφερον απο τις Θεσσαλονικιες γατομαμαδες να αρχισω και εγω να το σκεφτομαι?:D:D:D

Νίκη , επειδή στις τελευταίες συναντήσεις δεν ήμουν παρούσα, σε αυτή θα πάω.:)

Χριστουγεννιατικα Bookcrossingκαλαντα!Δεν ειναι γλυκυτατοι;Και πολυς κοσμος μαζευτηκε!:D

Αχ βρε Δωρα,για μια στιγμη τρομαξα!!!!!!!Ειπα οτι θα γινω ρομπα και εδω με το αλλο βιντεακι(του Βασιλη) και θα με φωναζουν Καιτουλα!!
Παντως περασαμε,οπως παντα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε και του χρονου..

Ε οχι ειπαμε,ρομπα γινεσαι μονο εντος bookcrossing,να σε εκθεσω κι εδω;:P:lol:
Και του χρονου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back