Αχ, τι θα κάνω;

οχι νερινα μου καθε συμβουλη σου δεκτη ειμαι σε κατασταση εκτος ελεγχου κ το παραμικρο που μου λεει με κανει εξαλη δεν με εφηνει να σκεφτω λογικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε η πατουνα δεν ηταν που κοιμοταν με το κιριακο.Μη παρεις βιαστηκες αποφασεις και πατε στο γιατρο να δουμε τι εχει το γατι.Αν σας επιτειθεται τοσο πολι ποια μπορεις αν την απομονωσεις σε καπιο δωματιο στο σπιτι με το κρεβατακι τησ φαει νερο και πιπι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως άλλαξε συμπεριφορά , έτσι ξαφνικά?:hmm: Θυμάμαι που έλεγες ότι ήταν πολύ ήρεμο γατί ,αφού την έπερνες μαζί σου και για καφέ.Μήπως όντως θέλει άντρα και κάνει έτσι?Με τους γάτους σου πως τα πάει?

τελικα της ηρθε ο οιστρος σερνετε στα πατωματα κανει τσαλιμια κ διαφορα αλλα ο κυριακος μονο απο μακρυα την βλεπει κ αυτο την βριζει κιολας με διαφορα

Καλημέρα! Πολύ χαίρομαι που τελικά δεν ήταν τίποτα κακό... Απλώς μεγάλωσε η Πατουνίτσα και έγινε... γυναίκα! :D Άντε, υπομονή μέχρι να της περάσει ο οίστρος και μετά για στείρωση να ηρεμήσετε οικογενειακώς. ;) Είμαι σίγουρη ότι με τις πρώτες γλύκες που θα κάνει στον "μπαμπά" της μόλις ηρεμήσει, θα τη συγχωρέσει αμέσως :happy:

Φρόσω, στείρωσέ την για να ηρεμήσετε. Βρε το Πατουνάκι το σκατό θέλει και άντρα...!!!:) Οσο για τον Κυριάκο, θα δεις μόλις ηρεμήσει η Πατούνα πόσο θα μετανιωσει που την έβριζε και όλα θα ναι πάλι μέλι γάλα!

Αχ μπραβο βρε φροσακι παλι καλα που ειναι κατι τοσο απλο!!! :)

Αχ Φρόσω μου μπράβο!
Αντε και να την στειρώσετε, Πατούνα γυναίκα!:rolleyes:

Ωωωχχ υπομονή Φρόσω μου!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και η δικιά μου ήταν ανυπόφορη τότε. Σε περίπτωση που κάποιος από τους γατο-άντρες της οικογένειας δεν είναι ευνουχισμένος μην περιμένεις να τελειώσει ο οίστρος!!! Θα είναι πια αργά, τη Δευτέρα βουρ στον κτηνίατρο!!! (Υποθέτω ότι δεν θέλετε περισσότερα γατάκια, ε;, άσε που αν μείνει έγκυος τότε να δεις επιθετικότητα...:()
Τώρα για τον άλλο άντρα της οικογένειας, υπομονή, όλοι οι πατεράδες όταν καταλάβουν ότι οι κόρες τους μεγαλώνουν το περνάνε το σταδιο....;)

αρα μαλλον αυτο εφταιγε!γρηγορα για στειρωση!και συμφωνω,προσπαθησε να εξηγησεις ηρεμα στον Κυριακο την κατασταση.αν θελεις παρ'τον και μαζι στο γιατρο να του τα εξηγησει κι εκεινος.

αντε και με το καλο για στειρωση:) :)
αναρωτιωμουν μπορεις να την στειρωσεις κατα την διαρκεια του οιστρου;:hmm:

Εμ βεβαια ποιος γατομπαμπας δεχεται η χρυση του κορουλα να πηγαινει με αλλους γατους και να εχει οιστρους??? αχαχα ισως με τον τροπο του ο κυριακος εχει γατοοιδιποδειο, πλακα κανω. Παντως θελει ηρεμια το πραμα ειναι επιθετικη επειδη θελει στειρωση εινα απλο στειρωσε την και ολα θα επανελθουν και θα ειναι και πιο χαδιαρα.

πω πω έχασα επεισόδεια. Φροσάκι μου σε παρακαλώ μην ανησυχείς. Εγώ όταν η Σβούρα 'τρελάθηκε' και με σακάτεψε δεν μπορούσα να τα δω ψύχραιμα τα πράγματα και ίσα ίσα ο μαρκ τη δεχόταν, εγώ δεν μπορούσα να την αγκαλιάσω πλέον.

Μετά τη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί. Πάλι είναι νευρική αλλά δεν έχει ξαναεπιτεθεί σε κανέναν. Ο γιατρός μας εξήγησε πως ήταν ορμονικό το θέμα...

Ελπίζω όλα καλά με τον Κυριάκο...
:/:

Δεν μπορώ να δεχτώ οτι ο άνθρωπος μου θα βρίσει τα παιδιά μου και θα τα πετάξει έξω.
Χίλιες φορές χωρίς άντρα παρά οτιδήποτε κάνει κακό στα παιδιά μου.
Οταν γνώρισα τον Βασίλη, είχε μόνο έναν σκύλο και δεν ήθελε ζωολογικό κήπο μέσα στο σπίτι μας.
Πάμε για 4 χρόνια και ο Βασίλης κοιμάται με 4 γάτες και 1 κουνέλι πάνω στο κεφάλι του.Ακούει γαβ γαβ απο τα 3 σκυλιά μας και πάντα όταν φέρνω αδέσποτο στο σπίτι για να το κρατήσω μέχρι να δωθεί, το αγαπά σαν να είναι μέλος της οικογενείας.
Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο αν δεν με είχε γνωρίσει.
Ξέρει οτι για μένα είναι ζωτικής σημασίας η αγάπη και η φροντίδα των ζώων.
Δεν ανακατεύομαι στα προσωπικά σου ladycat μου, αλλα βάζοντας τον εαυτό μου σαν παράδειγμα (καλό η κακό για μερικούς, δεν έχει σημασία) θα ήθελα να τονίσω οτι ίσως θα έπρεπε να καταλάβει ο Κυριάκος οτι με αυτό που είπε μόνο σε πίκρανε αφού απο ότι έχω καταλάβει, το λατρεύεις το γατί σου!

Μπορω να πω και οτι ο φιλος μου δεν ηταν φιλοζωος στην αρχη.
Το εχω ξαναανφερει αλλοστε.
Αλλα τωρα, αγαπαει πολυ, ειδικα την σαρδελα, αλλα και οποιδηποτε αλλο ζωο.
Πιστευω οτι αλλαξε γιατι δεν προσπαθησα βιαια και με απολυτο τροπο να τον κανω να δεχτει οτι εγω εχω σκοπο να μην αφησω την γατα μου για τιποτα και για κανεναν.
Σιγα σιγα κερδιζεις την αγαπη και την εμπιστοσυνη του αλλου, ακομα και αν προκειται για ζωο.
Φροσω, ολα με το μαλακο, ολα θα γινουν.
Και η σαρδελα ειναι πολυ επιθετικη και ωρες ωρες δεν μπορεις καν να την πλησιασεις.
Μηπως ο Κυριακος καταλαθος την χτυπισε?Μηπως της πατησε το ποδι ή την ουρα πχ, και εκεινη δεν τον "γουσταρει"και φοβαται?

Παρολαυτα, η επισκεψη στον γιατρο θα σε βοηθησει κατα την γνωμη μου.:)

πωπω πανω στα νευρα του τελικα λεει πολλα κανεις σημερα της ειπε συγνωμη κοριτσακι μου κ.λ.π.

:D :D :D :D ειδες??ολα καλα λοιπον!!:up: :up:

Ευτυχώς! Τέλος καλό όλα καλά!:up:

αντε και με το καλο για στειρωση:) :)
αναρωτιωμουν μπορεις να την στειρωσεις κατα την διαρκεια του οιστρου;:hmm:

ναι μπορεις,εχει γινει σε 2 σκυλια αδεσποτα που εχω,αλλα δεν ξερω ποσο καλο ειναι.

Φροσάκι μην απελπίζεσαι! 7 γατες (τοσες δεν ειναι?) μεσα στο διαμέρισμα δεν ειναι και ευκολο εδω που τα λεμε...Αν αγριεψε και η Πατουνα (κι εγω νομιζω οτι εξαιτιας του οιστρου ειναι), ξεχειλησε το ποτηρι για τον Κυριακο! Εχει κι αυτος τα δικια του...
Μερικες φορες ακομα και τα παιδια φτανουν τους γονεις στα ορια τους...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back