ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θυμάμαι που έλεγες ότι ήταν πολύ ήρεμο γατί ,αφού την έπερνες μαζί σου και για καφέ.Μήπως όντως θέλει άντρα και κάνει έτσι?Με τους γάτους σου πως τα πάει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Άντε, υπομονή μέχρι να της περάσει ο οίστρος και μετά για στείρωση να ηρεμήσετε οικογενειακώς.
Είμαι σίγουρη ότι με τις πρώτες γλύκες που θα κάνει στον "μπαμπά" της μόλις ηρεμήσει, θα τη συγχωρέσει αμέσως 
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για τον Κυριάκο, θα δεις μόλις ηρεμήσει η Πατούνα πόσο θα μετανιωσει που την έβριζε και όλα θα ναι πάλι μέλι γάλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε και να την στειρώσετε, Πατούνα γυναίκα!

marigo173
Δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και η δικιά μου ήταν ανυπόφορη τότε. Σε περίπτωση που κάποιος από τους γατο-άντρες της οικογένειας δεν είναι ευνουχισμένος μην περιμένεις να τελειώσει ο οίστρος!!! Θα είναι πια αργά, τη Δευτέρα βουρ στον κτηνίατρο!!! (Υποθέτω ότι δεν θέλετε περισσότερα γατάκια, ε;, άσε που αν μείνει έγκυος τότε να δεις επιθετικότητα...
)Τώρα για τον άλλο άντρα της οικογένειας, υπομονή, όλοι οι πατεράδες όταν καταλάβουν ότι οι κόρες τους μεγαλώνουν το περνάνε το σταδιο....

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αναρωτιωμουν μπορεις να την στειρωσεις κατα την διαρκεια του οιστρου;

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Μετά τη στείρωση έχει γίνει άλλο γατί. Πάλι είναι νευρική αλλά δεν έχει ξαναεπιτεθεί σε κανέναν. Ο γιατρός μας εξήγησε πως ήταν ορμονικό το θέμα...
Ελπίζω όλα καλά με τον Κυριάκο...

felix
Δραστήριο μέλος
Χίλιες φορές χωρίς άντρα παρά οτιδήποτε κάνει κακό στα παιδιά μου.
Οταν γνώρισα τον Βασίλη, είχε μόνο έναν σκύλο και δεν ήθελε ζωολογικό κήπο μέσα στο σπίτι μας.
Πάμε για 4 χρόνια και ο Βασίλης κοιμάται με 4 γάτες και 1 κουνέλι πάνω στο κεφάλι του.Ακούει γαβ γαβ απο τα 3 σκυλιά μας και πάντα όταν φέρνω αδέσποτο στο σπίτι για να το κρατήσω μέχρι να δωθεί, το αγαπά σαν να είναι μέλος της οικογενείας.
Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο αν δεν με είχε γνωρίσει.
Ξέρει οτι για μένα είναι ζωτικής σημασίας η αγάπη και η φροντίδα των ζώων.
Δεν ανακατεύομαι στα προσωπικά σου ladycat μου, αλλα βάζοντας τον εαυτό μου σαν παράδειγμα (καλό η κακό για μερικούς, δεν έχει σημασία) θα ήθελα να τονίσω οτι ίσως θα έπρεπε να καταλάβει ο Κυριάκος οτι με αυτό που είπε μόνο σε πίκρανε αφού απο ότι έχω καταλάβει, το λατρεύεις το γατί σου!
Το εχω ξαναανφερει αλλοστε.
Αλλα τωρα, αγαπαει πολυ, ειδικα την σαρδελα, αλλα και οποιδηποτε αλλο ζωο.
Πιστευω οτι αλλαξε γιατι δεν προσπαθησα βιαια και με απολυτο τροπο να τον κανω να δεχτει οτι εγω εχω σκοπο να μην αφησω την γατα μου για τιποτα και για κανεναν.
Σιγα σιγα κερδιζεις την αγαπη και την εμπιστοσυνη του αλλου, ακομα και αν προκειται για ζωο.
Φροσω, ολα με το μαλακο, ολα θα γινουν.
Και η σαρδελα ειναι πολυ επιθετικη και ωρες ωρες δεν μπορεις καν να την πλησιασεις.
Μηπως ο Κυριακος καταλαθος την χτυπισε?Μηπως της πατησε το ποδι ή την ουρα πχ, και εκεινη δεν τον "γουσταρει"και φοβαται?
Παρολαυτα, η επισκεψη στον γιατρο θα σε βοηθησει κατα την γνωμη μου.

ladycat
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ειδες??ολα καλα λοιπον!!

felix
Δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
αντε και με το καλο για στειρωση![]()
αναρωτιωμουν μπορεις να την στειρωσεις κατα την διαρκεια του οιστρου;![]()
ναι μπορεις,εχει γινει σε 2 σκυλια αδεσποτα που εχω,αλλα δεν ξερω ποσο καλο ειναι.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μερικες φορες ακομα και τα παιδια φτανουν τους γονεις στα ορια τους...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool