sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξ'ερω αν έχει κανείς άποψη, αλλά οι 4 γάτες μου, που τις εχω χρόνια (εμβολιασμένες) εδω και 2 ημερες φτερνίζονται πάρα πολύ. Νομίζω ξεκίνησε ο ένας και ακολούθησαν οι υπόλοιπες. Δεν έχουν τσίμπλες ή κάτι άλλο. Ούτε έχω αλλάξει κάτι στο χώρο (εξάλλου αλλεργία και οι 4 μαζι δεν το βλέπω) Καμια ιδέα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Προφανως υπαρχει καποια ιωση που τις εχει επηρρεασει, αν ειναι εμβολιασμενες και σε καλη υγεια γενικα, θα το περασουν ατυπα. Παντως εχε τον νου σου και αν χρειαστει να επικοινωνησεις αμεσως με κτηνιατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν τα γατακια σου ειναι φορεις της ρινοτραχειτιδας, τοτε μπορει να ειναι εξαρση της αυτο που παθανε, το παθαινουν και τα δικα μου καμμια φορα. Συνηθως περναει μονο του σε μια-δυο μερες, αν ομως δεν περασει ισως χρειαστουν αντιβιωση.Θα πάρω αύριο την κτηνίατρο. Πέσαμε σε 3ημερο οπότε δεν μπορούσα να κάνω πολλά. Αρκει να μην είναι κάτι σοβαρό. Γιατί πέραν της ρινοτραχηλίτιδας δεν έχω ιδέα αν τα γατιά απλά συναχώνονται όπως εμείς. Ευχαριστώ
Απο αυριο που σταματανε οι αργιες κοιταξε το μην παθουν καμμια ζημια.
Cindy23
Νεοφερμένο μέλος
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
tasos_perama
Νεοφερμένο μέλος
Εδω και μερικες μερες ο Σιμπα μας (Σιαμ, υγιεστατος 6 χρονων, στρειρωμένος) εχει εντονο φτερνισμα.
Χθες το πρωι τον πήγαμε στον γιατρο και του έκανε κορντιζόνη γιατι οι ενδείξεις ηταν για αλεργια.
Σημερα το πρωϊ την ξαναπήραμε τηλέφωνο γιατι συνεχίζει να φτερνίζεται, να ξυνει-τριβει την μυτη του, ανοιγει διάπλατα το στομα τιναζει το κεφαλι και βγαζει την γλωσσα εξω.
σημερα δεν εχει φαει κιολας... μας είπε λοιπόν να παρουμε αντιβιωση βιμπραμισιν.
Αυτα τα συμπτωματα ειναι ανησυχητικά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasos_perama
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι καινουριος στην παρέα σας και θα χρειαστω την βοηθεια σας.
Εδω και μερικες μερες ο Σιμπα μας (Σιαμ, υγιεστατος 6 χρονων, στρειρωμένος) εχει εντονο φτερνισμα.
Χθες το πρωι τον πήγαμε στον γιατρο και του έκανε κορντιζόνη γιατι οι ενδείξεις ηταν για αλεργια.
Σημερα το πρωϊ την ξαναπήραμε τηλέφωνο γιατι συνεχίζει να φτερνίζεται, να ξυνει-τριβει την μυτη του, ανοιγει διάπλατα το στομα τιναζει το κεφαλι και βγαζει την γλωσσα εξω.
σημερα δεν εχει φαει κιολας... μας είπε λοιπόν να παρουμε αντιβιωση βιμπραμισιν.
Αυτα τα συμπτωματα ειναι ανησυχητικά?
Εξαρτάται... Το φτάρνισμα είναι απλά ένα σύμπτωμα που μπορεί να κρύβει από μια απλή ιωσούλα, έως την αρχή κάποιου αρκετά σοβαρού νοσήματος. Το οτι, επιπλέον, του κόπηκε η όρεξη για φαγητό, δείχνει ίσως κάποια μικρή λοίμωξη γι αυτό και ο γιατρός συνέστησε αντιβίωση. Ακολούθα τη συμβουλή του, φρόντισε να παίρνει κανονικά όλες τις δόσεις του φαρμάκου, όμως προσοχή στο στομαχάκι του γιατί η αντιβίωση μπορεί να το βλάψει. Ρώτα το γιατρό για κάποιο γαστροπροστατευτικό σκεύασμα που θα παίρνει πριν, προς αποφυγή τυχόν παρενεργειών.
Και τέλος, σε στενή επαφή με τον γιατρό για ενημέρωση για την πορεία της υγείας του.
Εύχομαι στον γατούλη περαστικά και σύντομα

tasos_perama
Νεοφερμένο μέλος
tasos_perama
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool