Zoro-mpoy
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Απόλυτα κατανοητό. Εδώ εγώ που έχω γατούλες εδώ και 24 χρόνια, έχω περάσει αρρώστειες και αρρώστειες τους, επεμβάσεις, ακόμα και θανάτους και από προχθές που είναι άρρωστη η μικρούλα μου είμαι στα μαύρα μου πανιά.Αν τα προσέχω λεει?? Περισσότερο κ απο τα ματια μου. Γενικα δν μ έχουν ξανααρρωστησει( μονο ο αρσενικός είχε κανει μια ουρολοίμωξη. )Κ ανχωνομαι πολυ

Το καλό είναι πως όταν παθαίνουν κάτι απλό που αντιμετωπίζεται, σε λίγες μέρες που είναι εντελώς καλά, ούτε που θυμόμαστε την αγωνία που περάσαμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zoro-mpoy
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Zoro-mpoy
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Οπως και να έχει, ενημέρωνέ μας πως τα πάνε, ίσως όταν γίνουν καλά τα μικρούλια σου, να άνοιγες ένα θεματάκι αποκλειστικά γι' αυτά στην κατηγορία Οι γάτες μου για να μαθαίνουμε τα νέα τους και να τα βλέπουμε και σε καμμιά φωτογραφία.

Zoro-mpoy
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Ολοι καινούργιοι είμασταν κάποτε, θα σε μάθουμε και θα γίνεις κι εσύ μέλος της γατοπαρέας μας.Πιστευω κ εγω να γίνουνε καλα το ευχομαι δηλαδη.. Οσο για τις φωτο που μου ειπες ειμαι καινούρια κ δν ξερω πως γινετε αλλα θα το προσπαθήσω.

Zoro-mpoy
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα σου στείλω πμ (προσωπικό μήνυμα) και θα στα εξηγήσω όλα.Αχ προσπαθω να ανεβασω κ εγω τα μωρα κ δν μπορω παω στο θεμα γάτες κ πατάω νεα συζητηση?? Κ αν ναι μετα πως πρόσθετο φωτο.. Βοηθησεμε να καταφέρω κ εγω να σας δειξω τα παιδάκια μου

Zoro-mpoy
Νεοφερμένο μέλος
ελπιζω να το βρω να το διαβάσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zoro-mpoy
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπεραα σήμερα ανακάλυψα κατι αλλο η γατουλια μου οταν πάει να πιει νερο πνηγετε δλδ στα 2' που θα κανει να πιει νερο πνιγετε δεκα φορές. Αυριο θα της παω κτηνίατρο υπαρχει καποιος εδω απο ηγουμενιτσα να μου προτείνει καποιον
Δεν ξέρω από Ηγουμενίτσα, αλλά ρίξε μια ματιά
https://www.vrisko.gr/dir/ktiniatroi/igoymenitsa/
Zoro-mpoy
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool