Βήχας

Αν τα προσέχω λεει?? Περισσότερο κ απο τα ματια μου. Γενικα δν μ έχουν ξανααρρωστησει( μονο ο αρσενικός είχε κανει μια ουρολοίμωξη. )Κ ανχωνομαι πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν τα προσέχω λεει?? Περισσότερο κ απο τα ματια μου. Γενικα δν μ έχουν ξανααρρωστησει( μονο ο αρσενικός είχε κανει μια ουρολοίμωξη. )Κ ανχωνομαι πολυ
Απόλυτα κατανοητό. Εδώ εγώ που έχω γατούλες εδώ και 24 χρόνια, έχω περάσει αρρώστειες και αρρώστειες τους, επεμβάσεις, ακόμα και θανάτους και από προχθές που είναι άρρωστη η μικρούλα μου είμαι στα μαύρα μου πανιά.:/:
Το καλό είναι πως όταν παθαίνουν κάτι απλό που αντιμετωπίζεται, σε λίγες μέρες που είναι εντελώς καλά, ούτε που θυμόμαστε την αγωνία που περάσαμε.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ τι εχει η δικη σου γατουλα

Αχ, η δική μου έχει πολλά και διάφορα. Ευτυχώς δεν έχει βήχα αλλά έχει οίστρο, ίκτερο, κάποια λοίμωξη που της κάνει πυρετό και ψαχνόμαστε. Ευτυχώς με την θεραπεία που μας έδωσαν, είναι ήδη πολύ καλύτερα, οπότε μάλλον δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό.:)

Εγώ ευτυχως τις στειρωσα κ τις δυο γιατι ο οίστρος δεν παλεύετε ούτε για εμας αλλα κ τα γατακια υποφερουν περαστικα σας ευχομαι

Ευχαριστούμε και αντευχόμαστε, είθε να είναι περαστικά και τα δικά σας. Που θα είναι δηλαδή, είμαι σίγουρη.
΄Οπως και να έχει, ενημέρωνέ μας πως τα πάνε, ίσως όταν γίνουν καλά τα μικρούλια σου, να άνοιγες ένα θεματάκι αποκλειστικά γι' αυτά στην κατηγορία Οι γάτες μου για να μαθαίνουμε τα νέα τους και να τα βλέπουμε και σε καμμιά φωτογραφία.;)

Πιστευω κ εγω να γίνουνε καλα το ευχομαι δηλαδη.. Οσο για τις φωτο που μου ειπες ειμαι καινούρια κ δν ξερω πως γινετε αλλα θα το προσπαθήσω.

Πιστευω κ εγω να γίνουνε καλα το ευχομαι δηλαδη.. Οσο για τις φωτο που μου ειπες ειμαι καινούρια κ δν ξερω πως γινετε αλλα θα το προσπαθήσω.
΄Ολοι καινούργιοι είμασταν κάποτε, θα σε μάθουμε και θα γίνεις κι εσύ μέλος της γατοπαρέας μας.:D

Αχ προσπαθω να ανεβασω κ εγω τα μωρα κ δν μπορω παω στο θεμα γάτες κ πατάω νεα συζητηση?? Κ αν ναι μετα πως πρόσθετο φωτο.. Βοηθησεμε να καταφέρω κ εγω να σας δειξω τα παιδάκια μου

Αχ προσπαθω να ανεβασω κ εγω τα μωρα κ δν μπορω παω στο θεμα γάτες κ πατάω νεα συζητηση?? Κ αν ναι μετα πως πρόσθετο φωτο.. Βοηθησεμε να καταφέρω κ εγω να σας δειξω τα παιδάκια μου
Θα σου στείλω πμ (προσωπικό μήνυμα) και θα στα εξηγήσω όλα.;)

:) ελπιζω να το βρω να το διαβάσω.

Καλησπεραα σήμερα ανακάλυψα κατι αλλο η γατουλια μου οταν πάει να πιει νερο πνηγετε δλδ στα 2' που θα κανει να πιει νερο πνιγετε δεκα φορές. Αυριο θα της παω κτηνίατρο υπαρχει καποιος εδω απο ηγουμενιτσα να μου προτείνει καποιον

Καλησπεραα σήμερα ανακάλυψα κατι αλλο η γατουλια μου οταν πάει να πιει νερο πνηγετε δλδ στα 2' που θα κανει να πιει νερο πνιγετε δεκα φορές. Αυριο θα της παω κτηνίατρο υπαρχει καποιος εδω απο ηγουμενιτσα να μου προτείνει καποιον

Δεν ξέρω από Ηγουμενίτσα, αλλά ρίξε μια ματιά
https://www.vrisko.gr/dir/ktiniatroi/igoymenitsa/

Πηγαμε στο γιατρο τα παιδάκια μου δεν έχουνε τπτ. Καποιο προβλημα του αναπνευστικού που οφείλετε μαλλον από στρες .. Μας ειπε να παρουμε λιγες μερες ακομη αντιβίωση κ θα ειμαστε μια χαρα

Μένει μόνο να φροντίσεις ώστε να παίρνουν σωστά τις δόσεις από την αντιβίωση και...καλή τους ανάρρωση! :flowers:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back