natalouko
Επιφανές μέλος

Και τι βλέμμα απαθές που έχει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Δεν εχει... θα ξεραθείτε από το cuteness...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακούστε τους αστείους ήχους που κάνει στο video!!
https://www.youtube.com/watch?v=FsgEtNeJ-Ps&feature=player_embedded
Πηγή:
https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_4785.html
Συνημμένα
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουκλακι ειναι . Πολυ χαριτωμένοΤο ζώο αυτό έχει τεράστια αυτιά. Καθε αυτί ειναι μεγαλύτερο και απο το κεφάλι του, σίγουρα θα έχει ακούσει πολλά!
Ακούστε τους αστείους ήχους που κάνει στο video!!
https://www.youtube.com/watch?v=FsgEtNeJ-Ps&feature=player_embedded
Πηγή:
https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_4785.html

ruko
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
απαπαπαπα...τι εξαισιο οφθαλμολουτρο ηταν αυτο!!!!!!!

..να"σαι καλα ρουλα...
..φανταστικα ειναι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολυ ωραια βιντεακια
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τέλειο το βιντεάκι καταπληκτική η σκηνή της διάσωσης της κυρίας Γιοντα με τα κοτσίδια κ στο τέλος εχει ηθικό δίδαγμα να μαζεύουμε τα σκουπίδια από τις θάλασσες κ τις ακτές

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι με τόσες λύπες το χρειαζόμασταν.

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Maru =ΛΑΤΡΕΙΑ!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέθανα στα γέλια.
Που το βρήκες πάλι αυτό?
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Τα γατιά των γιαπωνεζων ειναι το κάτι άλλο

Ο Maru...
O Shirobu...
Και η Sashimi....
ειναι απλως...τα διασημότερα γατιά της Ιαπωνίας! Υπάρχει ολόκληρη σειρά στο youtube αφιερωμενη στα καμωματα τους. Μη τα χασετε!!
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
χιχιχ....
Τα γατιά των γιαπωνεζων ειναι το κάτι άλλο
Ο Maru...
O Shirobu...
Και η Sashimi....
ειναι απλως...τα διασημότερα γατιά της Ιαπωνίας! Υπάρχει ολόκληρη σειρά στο youtube αφιερωμενη στα καμωματα τους. Μη τα χασετε!!
ΡΕΕΕΕ! Εχω χ*στει στο γελιο!! Και με τον Μαρου, που ειναι αξιολατρευτος και πανεξυπνος, και μου θυμιζει τον δικο μου διαολο που ανοιγει ντουλαπια και συρταρια και πορτες, και με τα υπολοιπα γατινια!

Στην Ιαπωνια ακομα και οι γατες ειναι θεοπαλαβες! Καλα, αυτη η Σασιμι τι προβλημα εχει με τον Ιαπωνα?
(πολυ πιπινι ο ιαπωνας) 
Μ'αρεσει που καταλαβαινω τι λεει! Μιλαει πολυ καθαρα ο τυπος, namaewa desu ne, imotono neko, ima tokyo desune , neko sukina desu
(δεν ηθελε και ga εκει,nekoga sukina desu ? Στην Λια απευθυνομαι, μην με κραξετε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΑΑΑΑχχχχχχχ!!! μου φαίνεται σε λαθος χώρα γεννήθηκα

Στην Κίνα και Ιαπωνία η Γάτα ειναι σύμβολο ευτυχίας και ευημερίας γιαυτό και στα νεόνυμφα ζευγάρια τους πάνε δώρο γάτες και μάλιστα μαύρες. Τώρα γιατι μαύρες ?
αυτό ακόμα δεν το έχω μάθει

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος ήρθε?????????????????????????Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2316379:(πολυ πιπινι ο ιαπωνας)
Και εμενα μου εκαναν εντύπωση τα μαλλιά του. Τωρα το αν ειναι γκόμενος αυτό δεν το ξέρω.
Μ'αρεσει που καταλαβαινω τι λεει! Μιλαει πολυ καθαρα ο τυπος, namaewa desu ne, imotono neko, ima tokyo desune , neko sukina desu(δεν ηθελε και ga εκει,nekoga sukina desu ? Στην Λια απευθυνομαι, μην με κραξετε
)

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Μεγάλη μου λατρεια ειναι ο persian flame-point "Shirobu"...
(και υπάρχουν πολλά βιντεάκια με ξεκαρδιστικές φάσεις και μεταμφιέσεις του Shirobu)
Αλλά και η Sahimi-san ειναι μια γατα φαινόμενο! Δεν κάνει πλάκα! Σοβαρά τον μισει αυτόν τον τυπο (όπως θα δειτε και στα 19 συνολικά ξεκαρδιστικά βιντεάκια)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool