Βίντεο με γάτες και άλλα ζωάκια

Έριξα πολύ γέλιο με το βιντεάκι!!!:laugh::laugh::laugh::laugh:Και τι βλέμμα απαθές που έχει..:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προετοιμαστειτε κει περα όπως-όπως, γιατι με αυτο εδώ θα ζαχαρώσετε!
Δεν εχει... θα ξεραθείτε από το cuteness...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ζώο αυτό έχει τεράστια αυτιά. Καθε αυτί ειναι μεγαλύτερο και απο το κεφάλι του, σίγουρα θα έχει ακούσει πολλά!
Ακούστε τους αστείους ήχους που κάνει στο video!!

https://www.youtube.com/watch?v=FsgEtNeJ-Ps&feature=player_embedded

Πηγή:
https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_4785.html

Συνημμένα

• matidsa.jpg
    matidsa.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 39
Το ζώο αυτό έχει τεράστια αυτιά. Καθε αυτί ειναι μεγαλύτερο και απο το κεφάλι του, σίγουρα θα έχει ακούσει πολλά!
Ακούστε τους αστείους ήχους που κάνει στο video!!

https://www.youtube.com/watch?v=FsgEtNeJ-Ps&feature=player_embedded

Πηγή:
https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_4785.html
Κουκλακι ειναι . Πολυ χαριτωμένο:D

Μερικοί συγγενείς: :D

Απάντηση: Αστεία βίντεο με κατοικίδια (και γάτες κυρίως)...

απαπαπαπα...τι εξαισιο οφθαλμολουτρο ηταν αυτο!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:..να"σαι καλα ρουλα...:D..φανταστικα ειναι!!!

μαναρακια μου! ποτε δν χορταινω να χαζευω τα ξαδερφακια του τακη:P πολυ ωραια βιντεακια:clapup:

Να μας φτιαξει λιγο το κεφι,γιατι πολλες οι λυπες σημερα...

Τέλειο το βιντεάκι καταπληκτική η σκηνή της διάσωσης της κυρίας Γιοντα με τα κοτσίδια κ στο τέλος εχει ηθικό δίδαγμα να μαζεύουμε τα σκουπίδια από τις θάλασσες κ τις ακτές :) :clapup:

Πραγματικά πολύ γλυκό βιντεάκι.
Πράγματι με τόσες λύπες το χρειαζόμασταν.:/::redface:

ηταν απιστευτοοοοοοοοοοοο:clapup::clapup::clapup:

Maru =ΛΑΤΡΕΙΑ!

Καλά Λία πάλι ωραιο βιντεάκι βρήκες:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Πέθανα στα γέλια.
Που το βρήκες πάλι αυτό?

χιχιχ....
Τα γατιά των γιαπωνεζων ειναι το κάτι άλλο :D

Ο Maru...

O Shirobu...

Και η Sashimi....

ειναι απλως...τα διασημότερα γατιά της Ιαπωνίας! Υπάρχει ολόκληρη σειρά στο youtube αφιερωμενη στα καμωματα τους. Μη τα χασετε!!

χιχιχ....
Τα γατιά των γιαπωνεζων ειναι το κάτι άλλο :D

Ο Maru...

O Shirobu...

Και η Sashimi....

ειναι απλως...τα διασημότερα γατιά της Ιαπωνίας! Υπάρχει ολόκληρη σειρά στο youtube αφιερωμενη στα καμωματα τους. Μη τα χασετε!!

ΡΕΕΕΕ! Εχω χ*στει στο γελιο!! Και με τον Μαρου, που ειναι αξιολατρευτος και πανεξυπνος, και μου θυμιζει τον δικο μου διαολο που ανοιγει ντουλαπια και συρταρια και πορτες, και με τα υπολοιπα γατινια! :clapup::D Στην Ιαπωνια ακομα και οι γατες ειναι θεοπαλαβες! Καλα, αυτη η Σασιμι τι προβλημα εχει με τον Ιαπωνα? :eek: (πολυ πιπινι ο ιαπωνας) :redface:

Μ'αρεσει που καταλαβαινω τι λεει! Μιλαει πολυ καθαρα ο τυπος, namaewa desu ne, imotono neko, ima tokyo desune , neko sukina desu :P (δεν ηθελε και ga εκει,nekoga sukina desu ? Στην Λια απευθυνομαι, μην με κραξετε :D )

Βασικά φαίνεται καθαρά ότι ασχολουνται μαζί τους τα αγαπανε και τα έχουν άρχοντες.
ΑΑΑΑΑχχχχχχχ!!! μου φαίνεται σε λαθος χώρα γεννήθηκα:(
Στην Κίνα και Ιαπωνία η Γάτα ειναι σύμβολο ευτυχίας και ευημερίας γιαυτό και στα νεόνυμφα ζευγάρια τους πάνε δώρο γάτες και μάλιστα μαύρες. Τώρα γιατι μαύρες ?:confused:αυτό ακόμα δεν το έχω μάθει:hmm::P

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2316379:
(πολυ πιπινι ο ιαπωνας) :redface:
Και εμενα μου εκαναν εντύπωση τα μαλλιά του. Τωρα το αν ειναι γκόμενος αυτό δεν το ξέρω.:P:P:P

Μ'αρεσει που καταλαβαινω τι λεει! Μιλαει πολυ καθαρα ο τυπος, namaewa desu ne, imotono neko, ima tokyo desune , neko sukina desu :P (δεν ηθελε και ga εκει,nekoga sukina desu ? Στην Λια απευθυνομαι, μην με κραξετε :D )
Ποιος ήρθε?????????????????????????:P:P:P:D:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Στην Ιαπωνια η γατα ειναι καλοτυχία. Οπως ακριβως και το συμβολο τους, η maneki-neko (η γατα που χαμογελά και γνέφει).

Μεγάλη μου λατρεια ειναι ο persian flame-point "Shirobu"...

shirobu.jpg

(και υπάρχουν πολλά βιντεάκια με ξεκαρδιστικές φάσεις και μεταμφιέσεις του Shirobu)

Αλλά και η Sahimi-san ειναι μια γατα φαινόμενο! Δεν κάνει πλάκα! Σοβαρά τον μισει αυτόν τον τυπο (όπως θα δειτε και στα 19 συνολικά ξεκαρδιστικά βιντεάκια)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back