aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι – έτσι να ζήσετε έστω και λίγο ότι παθαίνουν αυτά από εσάς καθίκιααααα!!!!
Το ζώο σκοτώθηκε αλλά τουλάχιστον γλίτωσε έτσι από την κόλαση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για τον μλκ που δαγκωνε,καλα να παθει...δηλ.τι?αυτος ποναει και τα ζωα οχι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ προτιμώ τα βίντεο που τα ζώα είναι οι καλοί και οι άνθρωποι οι κακοί.. και τους τρώνε στο τέλος......
Ρε παιδιά, ο ΣΚΑΙ δεν είναι και καλά φιλόζωο, οικολογικό κάναλι κλπ.... δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι σε συνεργασία με αυτούς????
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

τους μισω τους μλκ που δεν αφινουν τα ζωα στην ησυχια τους

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
που είμαι ανθρωπος
που δεν μπορώ να αντιράσω όπως θέλω :cry:για όλα τα ζώα που είναι απροστάτεφταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
https://www.asiafinest.com/forum/lofiversion/index.php/t37170-0.html
Στην Κίνα είναι πλέον μόδα να τρώνε έμβρυα μωρών... Μετά κατηγορούμε τους κανίβαλους στη νήσο Παπούα... 4$@$@$@$#$@^παλιο@&#&$&$&&:%#((
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

αααα,χριστε μου.....ειχα δει μια ταινια που ηταν μια που ετρωγε παιδια απο εκτρωσεις,για να γινει ποι ομορφη...στην κιναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Menia μου καλό είναι να ελέγχουμε αυτά που γράφουμε. Αν διαβάσεις όλες τις σελίδες με τα σχόλια στη σελίδα που λες θα δεις ότι πρόκειται για "φάρσα".Ετσι για να αηδιάσετε τελείως σας παρακαλώ δείτε και αυτό
https://www.asiafinest.com/forum/lofiversion/index.php/t37170-0.html
Στην Κίνα είναι πλέον μόδα να τρώνε έμβρυα μωρών... Μετά κατηγορούμε τους κανίβαλους στη νήσο Παπούα... *(@)$*^^^&!^&!
Και ακόμα κι αν ήταν αληθινό (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) δεν χαρακτηρίζει έναν ολόκληρο λαό η πράξη ενός. Που το έμαθες εσύ ότι είναι και μόδα μάλιστα πολύ θα ήθελα να μας πεις.
menia
Δραστήριο μέλος
https://tafkac.org/food/baby.eating/star_tribune.html
εδώ άλλα βίντεο με βιαιότητες
https://prezatv.blogspot.com/2007/07/2008-4-videos-me.html
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Παίζει πολύ προπαγάνδα στο ίντερνετ!
Μπορώ να βγάλω κι εγώ σελίδα που να λέει οτι οι έλληνες τρώνε σαρανταποδαρούσες και να στην κάνω να φαίνεται πειστικότατη.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναρωτιέμαι και πάλι αν διάβασες αυτά που παραθέτεις.Δες λίγο εδώ και βάλε στο google αναζήτηση "china fetus". Διάφορα λέγονται, δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποια δόση αλήθειας σ' αυτά...
https://tafkac.org/food/baby.eating/star_tribune.html
εδώ άλλα βίντεο με βιαιότητες
https://prezatv.blogspot.com/2007/07/2008-4-videos-me.html
Καταρχήν το πρώτο λινκ είναι από το "AFU & Urban Legends Archive". Παρόλαυτά κάνε ένα κόπο να το διαβάσεις, ΟΛΟ, λέξη προς λέξη.
Οσον αφορά στο 2ο λινκ, ναι πραγματικά απαίσιες εικόνες κακοποίησης ζώων. Είμαι κατά αυτών των πρακτικών και αυτοί που τα κάνουν θα έπρεπε να σαπίσουν στη φυλακή. Τι σχέση όμως έχει αυτό με το αν Κινέζοι τρώνε ή όχι έμβρυα?
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν είναι οτι διαβάζουμε σε νετ και εφημερίδες πάντα αλήθεια, ή 100% αλήθεια. Δεν μπορείς να ξέρεις, ειδικά με το νετ που ο καθένας μπορεί να γράψει και να δημοσιεύσει οτι θέλει.
aretha
Περιβόητο μέλος
menia, όπως αναφέρεται στους κανόνες του φόρουμ, ρατσιστικά σχόλια σαν αυτό δεν έχουν θέση στο mycat.Στο διάολο παλιοκιτρινιάρηδες...
.Εμένα με ξέρετε, την άποψη μου για τους κανόνες τη ξέρετε, αλλά σε όλα υπάρχει ένα όριο. Αυτό είναι τελείως εκτός ορίων. Τα όποια του απωθημένα με φυλές και κατηγορίες έχει κανείς ας τα κρατήσει για τον εαυτό του, ή για άλλο χώρο. Και αναφέρομαι σε αυτό:
@&#*&@*$*^*$%@*:$%^*@
και όχι μόνο
Ο κανόνας
Εκφράσεις ρατσιστικών & φανατικών ιδεών ή λεκτικές επιθέσεις σε κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στην ιστοσελίδα μας.Αν παρατηρηθεί εκτεταμένα post με τέτοιου περιεχόμενου εκφράσεις από κάποιο χρήστη τότε στο επίπεδο ποινών θα προσθέτεται 20-40%
menia
Δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκφράσεις ρατσιστικών & φανατικών ιδεών ή λεκτικές επιθέσεις σε κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στην ιστοσελίδα μας.Αν παρατηρηθεί εκτεταμένα post με τέτοιου περιεχόμενου εκφράσεις από κάποιο χρήστη τότε στο επίπεδο ποινών θα προσθέτεται 20-40%
μ αυτο
Ετσι για να αηδιάσετε τελείως σας παρακαλώ δείτε και αυτό
https://www.asiafinest.com/forum/lofi.../t37170-0.html
Στην Κίνα είναι πλέον μόδα να τρώνε έμβρυα μωρών... Μετά κατηγορούμε τους κανίβαλους στη νήσο Παπούα... 4$@$@$@$#$@^παλιο@&#&$&$&&:%#((
Στο διάολο παλιοκιτρινιάρηδες...
εχει αρκετή διαφορά.
Αυτοί που είναι υπεύθυνοι του φόρουμ είναι η δουλειά τους να διαγράφουν λέξεις ρατσιστικές και να υπενθυμίζουν τους κανόνες του.
Εσύ όμως Νερίνα τί επεμβαίνεις; Και με πομπώδη τίτλο Ξεφ'υγαμε τελείως μου φαίνεται
Σιγά το ρατσισμό, είπε μια λέξη εκεί πέρα και κάτι έγινε. Ξεφεύγει κι από τα όρια κιόλας!!!
Πάλι με ασήμαντο γεγονός ενοχλήθηκες
Όσες φορές έχω εκφραστεί επιθετικά εναντίων βασανιστών διαφώνησες λέγοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι παιδεία και όχι βία. Δηλαδή τώρα που μόστραρες τον κανονισμό για μια ρατσιστική λέξη έκανες διαπαιδαγώγηση;
Κυριως δε μ αυτό
Αυτό είναι επίπληξη. Γιατί δεν εξηγείς, πώς μια λέξη, εκφράζει ρατσισμό, γιατί μια τέτοια λέξη είναι ρατσισμός;Ξεφ'υγαμε τελείως μου φαίνεται
Εμένα με ξέρετε, την άποψη μου για τους κανόνες τη ξέρετε, αλλά σε όλα υπάρχει ένα όριο. Αυτό είναι τελείως εκτός ορίων. Τα όποια του απωθημένα με φυλές και κατηγορίες έχει κανείς ας τα κρατήσει για τον εαυτό του, ή για άλλο χώρο. Και αναφέρομαι σε αυτό:
[FONT="]@&#*&@*$*^*$%@*:$%^*@[/FONT]
και όχι μόνο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool