Βίντεο-σοκ, μόνο για όσους έχουν γερά νεύρα

Τρομερός ο σκύλος!!! Και δεν ήταν καν δικός του για να τον σώσει! Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση καλύτερα να τον είχε αφήσει να του σπάσει κανένα παϊδι του μλκ! Μου την σπάνε αφάνταστα όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που αρέσκονται να βασανίζουν τους ταύρους!:down::down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καθίκιαααα τυραννάτε τα ζώα τα απαγάγετε και τα ρίχνετε στην κόλαση βρομιάρηδες εεεε;;

Έτσι – έτσι να ζήσετε έστω και λίγο ότι παθαίνουν αυτά από εσάς καθίκιααααα!!!!

Το ζώο σκοτώθηκε αλλά τουλάχιστον γλίτωσε έτσι από την κόλαση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω ,πω ,σφιχτηκα με το βιντεο....το καημενο το λιονταρι το σκοτωσαν..:/:Οσο για τον μλκ που δαγκωνε,καλα να παθει...δηλ.τι?αυτος ποναει και τα ζωα οχι?

Αν πω ότι θα ήθελα να τον είχε φαει....... θα είμαι κακιά????

Και εγώ προτιμώ τα βίντεο που τα ζώα είναι οι καλοί και οι άνθρωποι οι κακοί.. και τους τρώνε στο τέλος......
Ρε παιδιά, ο ΣΚΑΙ δεν είναι και καλά φιλόζωο, οικολογικό κάναλι κλπ.... δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι σε συνεργασία με αυτούς????

καλα,ειδα το βιντεο και ανατριχιασα...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:τα λιονταρια,ειναι το αγαπημενο μου ζοω και παραληγω να λοιποθημησω οταν το πηροβολησε:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:τους μισω τους μλκ που δεν αφινουν τα ζωα στην ησυχια τους
:mad::mad::mad:

:redface:που είμαι ανθρωπος :mad:που δεν μπορώ να αντιράσω όπως θέλω :cry:για όλα τα ζώα που είναι απροστάτεφτα

Ετσι για να αηδιάσετε τελείως σας παρακαλώ δείτε και αυτό
https://www.asiafinest.com/forum/lofiversion/index.php/t37170-0.html
Στην Κίνα είναι πλέον μόδα να τρώνε έμβρυα μωρών... Μετά κατηγορούμε τους κανίβαλους στη νήσο Παπούα... 4$@$@$@$#$@^παλιο@&#&$&$&&:%#((

:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:αααα,χριστε μου.....ειχα δει μια ταινια που ηταν μια που ετρωγε παιδια απο εκτρωσεις,για να γινει ποι ομορφη...στην κινα

https://www.asiafinest.com/forum/lofiversion/index.php/t37170-0.html
Στην Κίνα είναι πλέον μόδα να τρώνε έμβρυα μωρών... Μετά κατηγορούμε τους κανίβαλους στη νήσο Παπούα... *(@)$*^^^&!^&!
Menia μου καλό είναι να ελέγχουμε αυτά που γράφουμε. Αν διαβάσεις όλες τις σελίδες με τα σχόλια στη σελίδα που λες θα δεις ότι πρόκειται για "φάρσα".
Και ακόμα κι αν ήταν αληθινό (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) δεν χαρακτηρίζει έναν ολόκληρο λαό η πράξη ενός. Που το έμαθες εσύ ότι είναι και μόδα μάλιστα πολύ θα ήθελα να μας πεις.

Δες λίγο εδώ και βάλε στο google αναζήτηση "china fetus". Διάφορα λέγονται, δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποια δόση αλήθειας σ' αυτά...
https://tafkac.org/food/baby.eating/star_tribune.html
εδώ άλλα βίντεο με βιαιότητες
https://prezatv.blogspot.com/2007/07/2008-4-videos-me.html

ααααααααααααααααααααααα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Παιδιά, ψυχραιμία. Δεν τρώνε έμβρυα οικινέζοι. Μην τρελαθούμε κιόλας!
Παίζει πολύ προπαγάνδα στο ίντερνετ!
Μπορώ να βγάλω κι εγώ σελίδα που να λέει οτι οι έλληνες τρώνε σαρανταποδαρούσες και να στην κάνω να φαίνεται πειστικότατη.

Δες λίγο εδώ και βάλε στο google αναζήτηση "china fetus". Διάφορα λέγονται, δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποια δόση αλήθειας σ' αυτά...
https://tafkac.org/food/baby.eating/star_tribune.html
εδώ άλλα βίντεο με βιαιότητες
https://prezatv.blogspot.com/2007/07/2008-4-videos-me.html
Αναρωτιέμαι και πάλι αν διάβασες αυτά που παραθέτεις.
Καταρχήν το πρώτο λινκ είναι από το "AFU & Urban Legends Archive". Παρόλαυτά κάνε ένα κόπο να το διαβάσεις, ΟΛΟ, λέξη προς λέξη.
Οσον αφορά στο 2ο λινκ, ναι πραγματικά απαίσιες εικόνες κακοποίησης ζώων. Είμαι κατά αυτών των πρακτικών και αυτοί που τα κάνουν θα έπρεπε να σαπίσουν στη φυλακή. Τι σχέση όμως έχει αυτό με το αν Κινέζοι τρώνε ή όχι έμβρυα?

εγω το δευτερο ειδα και φρικαρα

Επίσης, μπορώ να μαζέψω και 5 αδέσποτα, να τα βασανίσω, να τραβήξω βίντεο και να τα βγάλω στο youtube σαν βιντεο απο τα Σκόπια που βασανίζουν ζωάκια.
Δεν είναι οτι διαβάζουμε σε νετ και εφημερίδες πάντα αλήθεια, ή 100% αλήθεια. Δεν μπορείς να ξέρεις, ειδικά με το νετ που ο καθένας μπορεί να γράψει και να δημοσιεύσει οτι θέλει.

Στο διάολο παλιοκιτρινιάρηδες...
menia, όπως αναφέρεται στους κανόνες του φόρουμ, ρατσιστικά σχόλια σαν αυτό δεν έχουν θέση στο mycat.

Ξεφ'υγαμε τελείως μου φαίνεται

.Εμένα με ξέρετε, την άποψη μου για τους κανόνες τη ξέρετε, αλλά σε όλα υπάρχει ένα όριο. Αυτό είναι τελείως εκτός ορίων. Τα όποια του απωθημένα με φυλές και κατηγορίες έχει κανείς ας τα κρατήσει για τον εαυτό του, ή για άλλο χώρο. Και αναφέρομαι σε αυτό:
@&#*&@*$*^*$%@*:$%^*@
και όχι μόνο
Ο κανόνας

Εκφράσεις ρατσιστικών & φανατικών ιδεών ή λεκτικές επιθέσεις σε κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στην ιστοσελίδα μας.Αν παρατηρηθεί εκτεταμένα post με τέτοιου περιεχόμενου εκφράσεις από κάποιο χρήστη τότε στο επίπεδο ποινών θα προσθέτεται 20-40%

Σόρυ για το σχόλιο, απλά είμαι αυθόρμητος άνθρωπος κι ότι σκέφτομαι το λέω... Φάουλ, συγνώμη και πάλι..

Αυτο

Εκφράσεις ρατσιστικών & φανατικών ιδεών ή λεκτικές επιθέσεις σε κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στην ιστοσελίδα μας.Αν παρατηρηθεί εκτεταμένα post με τέτοιου περιεχόμενου εκφράσεις από κάποιο χρήστη τότε στο επίπεδο ποινών θα προσθέτεται 20-40%

μ αυτο

https://www.asiafinest.com/forum/lofi.../t37170-0.html
Στην Κίνα είναι πλέον μόδα να τρώνε έμβρυα μωρών... Μετά κατηγορούμε τους κανίβαλους στη νήσο Παπούα... 4$@$@$@$#$@^παλιο@&#&$&$&&:%#((
Στο διάολο παλιοκιτρινιάρηδες...

εχει αρκετή διαφορά.

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι του φόρουμ είναι η δουλειά τους να διαγράφουν λέξεις ρατσιστικές και να υπενθυμίζουν τους κανόνες του.
Εσύ όμως Νερίνα τί επεμβαίνεις; Και με πομπώδη τίτλο Ξεφ'υγαμε τελείως μου φαίνεται

Σιγά το ρατσισμό, είπε μια λέξη εκεί πέρα και κάτι έγινε. Ξεφεύγει κι από τα όρια κιόλας!!!
Πάλι με ασήμαντο γεγονός ενοχλήθηκες
Όσες φορές έχω εκφραστεί επιθετικά εναντίων βασανιστών διαφώνησες λέγοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι παιδεία και όχι βία. Δηλαδή τώρα που μόστραρες τον κανονισμό για μια ρατσιστική λέξη έκανες διαπαιδαγώγηση;
Κυριως δε μ αυτό
Ξεφ'υγαμε τελείως μου φαίνεται
Εμένα με ξέρετε, την άποψη μου για τους κανόνες τη ξέρετε, αλλά σε όλα υπάρχει ένα όριο. Αυτό είναι τελείως εκτός ορίων. Τα όποια του απωθημένα με φυλές και κατηγορίες έχει κανείς ας τα κρατήσει για τον εαυτό του, ή για άλλο χώρο. Και αναφέρομαι σε αυτό:
[FONT=&quot]@&#*&@*$*^*$%@*:$%^*@[/FONT]
και όχι μόνο
Αυτό είναι επίπληξη. Γιατί δεν εξηγείς, πώς μια λέξη, εκφράζει ρατσισμό, γιατί μια τέτοια λέξη είναι ρατσισμός;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back