moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
21-04-08
19:03
Μπράβο Ρου!
Κουταλίτσα κουταλίτσα θα γίνει και πάλι καλά!

Κουταλίτσα κουταλίτσα θα γίνει και πάλι καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
21-04-08
20:13
τι καλά! πάω να το πω και στο Φαλντί γιατί με ρωτάει απο το πρωι και πρεπει να φωνάζω για να με ακούσει...ή να της το ζωγραφίσω ή στην τελική να της σκάσω ένα ξεγυρισμένο φιλάκι (αυτή θα καταλάβει)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Marcos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα.
22-04-08
14:03
Μπράβο, μπράβο, πολύ χάρηκα...
Είναι βρε παιδιά ο Άγιος Πάνος πάντως, μοναδικός!!!
Νοτούλα, φιλάκια σε σένα και στην κουκλίτσα τη Μαφαλντί σου!!!!

Είναι βρε παιδιά ο Άγιος Πάνος πάντως, μοναδικός!!!
Νοτούλα, φιλάκια σε σένα και στην κουκλίτσα τη Μαφαλντί σου!!!!

RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
22-04-08
15:07
Ευχαριστώ πολύ Χαρά!! Φιλακια σε όλα τα γατιδακια της οικογένειας και σε σένα. Από την Πέμπτη θα έχω τη χαρά να φιλοξενώ τον Ρου καθότι τα παιδιά πρεπει να φύγουν για 3 μερες...το Φαλντί με το αδελφάκι της στο σπίτι. Ελπίζω ότι θα παει καλά, έτσι και αλλιως θα ειμαστε και σε επαφή με τον κ.Πάνο..
Θα τα καταφέρουμε
Θα τα καταφέρουμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
23-04-08
11:28
Ο Ρού απο τοτε που έμαθε οτι θα φιλοξενηθεί απο την Μαφαλντίν, τον Τσέ (αντε και την Νότα) έχει παρει τα πάνω του. Παίζει με την ψυχή του και κυνηγιέται σ'ολο το σπιτι με την Πούνκη, φωνάζει για να τον ταισω και φαίνεται μια χαρά. Λιγάκι μολις φάει δειχνει να έχει τάση για εμετό αλλά δεν κρατάει πολύ και ούτε τον εμποδίζει να παίξει με το μπαλάκι του.
Μου είπε να εκμεταλλευτώ το θέμα αυτό (πω πω είναι πολύ περήφανος που εχει ενα θέμα ΟΛΟΔΙΚΟ ΤΟΥ) για να ευχαριστήσω την Νότα που θα του κάνει χαδάκια και αγκαλιτσες το Πασχα.

Μου είπε να εκμεταλλευτώ το θέμα αυτό (πω πω είναι πολύ περήφανος που εχει ενα θέμα ΟΛΟΔΙΚΟ ΤΟΥ) για να ευχαριστήσω την Νότα που θα του κάνει χαδάκια και αγκαλιτσες το Πασχα.

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
23-04-08
11:41
Οσο ήμουν στο κομπιουτερ το διαολάκι μου από την πεινα του μπηκε μέσα στο καλαθι των σκουπιδιών, εβγαλε ενα κομμάτι κοτόπουλο που ειχα πετάξει και μάλλον πρόλαβε να το χαρεί πριν τον πάρω χαμπάρι.
Το σκατούλι, εγώ να τον προσέχω κουταλιτσα κουταλιτσα κι αυτος πισω απο την πλατη μου...
Το σκατούλι, εγώ να τον προσέχω κουταλιτσα κουταλιτσα κι αυτος πισω απο την πλατη μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
23-04-08
12:39
έλα μη το στεναχωρείς το παιδί. Σας περιμένουμε αύριο το πρωι τελικά (θα φυγω 11 απο το σπίτι)...και θα κανουμε τρελλα χαδια το Πασχα για να ζουλευετε!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum