Ismini
Διάσημο μέλος
Oι γάτες δεν είναι όπως οι άνθρωποι στο φαγητό. ότι δηλαδή μπορούν άνετα να τρώνε την ίδια κονσέρβα ή οτιδήποτε άλλο καθε μέρα, χωρίς να βαρεθούν.
Δοκίμασα λοιπόν και εγώ να σταματήσω την ποικιλία που δίνω στο Σίβα, αλλά παρατήρησα ότι όντως βαρέθηκε και παραιτήθηκα.
Εσείς τι λέτε γι' αυτό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Από κει και πέρα, αν μια τροφή, τους φαίνεται τόσο νόστιμη που την τρώνε για κάποιο διάστημα συνέχεια είναι άλλο αυτό. Ακόμα κι έτσι κάποια στιγμή θα τη βαρεθούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις επιστρέψαμε και της μαγείρεψα, έκανε σαν τρελή!
Εφόσον δεν τους πλένουμε τα δόντια, κατέληξα στο συμπέρασμα πως το ιδανικό θα ήταν 1 γεύμα κανονικό φαγητό (ή έστω κονσέρβα, που έχει υγρασία) και 1 κροκέτες για καθαρισμό, τραγάνισμα που το αγαπούν κ.λ.π.
Η Νιάρα ανταποκρίνεται καλά στην ποικιλία, απλώς τώρα που "γέμισε η κοιλιά της" διαλέγει και θέλει φρέσκο και ζεστό φαγητό, όχι ημερών! Το γκατζολάκι!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμη κι αν τρώει μόνο κροκέτες, κι αυτές υπάρχουν σε ποκιλία (εγώ π.χ. έχω τρία κουτιά ανοιγμένα: με ποικιλία κρεατικών, με ποικιλία ψαρικών και με πουλερικά).
Ismini
Διάσημο μέλος
Eγω παλι δυστυχως δεν μπορω να το κανω αυτο με τις κονσερβες. Σπανια εχω δυο ανοιχτες. Και μια ανοιχτη αρκει για να βρωμαει το ψυγειοΑρχική Δημοσίευση από Αθανασία:Καλό είναι και για λόγους ισορροπημένης διατροφής να αλλάζουμε κάθε τόσο την τροφή. π.χ. να μην τρώει συνέχεια ψάρι ή συκώτι (δεν κάνει συχνά έτσι κι αλλιώς), αλλά να τρώει πότε πότε ώστε να παίρνει αυτά που χρειάζεται.
Ακόμη κι αν τρώει μόνο κροκέτες, κι αυτές υπάρχουν σε ποκιλία (εγώ π.χ. έχω τρία κουτιά ανοιγμένα: με ποικιλία κρεατικών, με ποικιλία ψαρικών και με πουλερικά).
.... (δεν τρωει κροκετες ο Σιβα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Ismini:Eγω παλι δυστυχως δεν μπορω να το κανω αυτο με τις κονσερβες. Σπανια εχω δυο ανοιχτες. Και μια ανοιχτη αρκει για να βρωμαει το ψυγειο.... (δεν τρωει κροκετες ο Σιβα)
Σωστά! Με τις κονσέρβες δε γίνεται. Αλλά αυτές είναι μεριδάτες και ακόμα και οι μεγάλες πάνε το πολύ 2 μέρες. Έτσι μπορεί κανείς να αγοράζει διαφορετικές κονσέρβες και να κάνει την ποικιλία. Με τις κροκέτες σαφώς και είναι πιο εύκολο, αλλά αφού δεν τρώει...
Χθες που γυρίσαμε από Πόρτο Γερμενό, φέραμε στη Νιάρα το περίσσευμα της μπριζόλας μου (τρώω μόνο το "στρογγυλό" στο κέντρο και αφήνω πολύ κρέας). Έφαγε με όρεξη για βραδινό! Σήμερα το σκασμένο έφαγε 2-3 κομματάκια με το ζόρι (αφού τα ζέστανα) και μετά στοπ! Δε θέλει μπαγιάτικο η πριγκιπέσσα!

Δεν πειράζει, θα πάνε στα αδέσποτα τα υπόλοιπα...
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
) και ο Φοίβος;Υποθέτω τους έδινες junior μέχρι τώρα.
Εγώ της έδωσα από την αρχή απλές, ούτε junior ούτε senior έγραφαν...(αν και τρώει κροκέτες μόνο για συμπλήρωμα, δεν είναι το κύριο φαγητό της), λες να την πείραξαν;
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλό είναι και για λόγους ισορροπημένης διατροφής να αλλάζουμε κάθε τόσο την τροφή. π.χ. να μην τρώει συνέχεια ψάρι ή συκώτι (δεν κάνει συχνά έτσι κι αλλιώς), αλλά να τρώει πότε πότε ώστε να παίρνει αυτά που χρειάζεται.
αλήθεια
???????? δεν το ήξερα αυτο
. είμαι νέα γατομαμά και έχω πολλά να μάθω ακόμα. ποια μάρκα ξηράς παίρνεις που έχει τόση ποικιλία?εγω τους δίνω την royal Cannin kitten.δεν νομίζω η συγκεκριμένη μάρκα να εχει αλλες γευσεις.δεν το έχω ψάξει όμως.τα λυπάμαι τα καημενούλια να τρώνε καθε μέρα το ίδιο φαγητό.1 φορά την εβδομάδα τους δίνω κονσερβα.εχει και η royal cannin κονσέρβες???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
kalypso13034
Νεοφερμένο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φοβάμαι να ανοίξω καινούριες ιστορίες με την γεύση της!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool