Βασανισμός γάτας στο youtube

θελω να του αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..τα νευρα μου...παω να παρω ενα χαπι..ειδα το βιντεο δυστιχως και ευτυχως για αυτον οχι ολοκλιρο....μιλαμε εχω στειλει ε μαιλ σε ολους απο αγγλια που κανω παρεα οποιος τον σπασει στο ξυλο θα του δωσω εγω προσωπικα 500 ευρο ματο θεο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλα να τον δερνει αργα και βασανιστικα ..ενα κοκκαλο να του σπαει ανα ωρα να το νιωθει καλα ...ετοιμαζομαι να κανω σελιδα στο facebook για την αμηβη ..οποιος το σπασει στο ξυλο και μου φερει φωτο του με τη μαπα κιμα του δινω 500 ευρο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω μιλαμε εχω μικρες εκρηξεις......:mad::mad::mad:
*(^*%*()&*&%^&$%^#&_(&&$@#$@$΅$#@^%^$#&@%^#!@#$!!%$#&^%#%^$@^*^%#$
^%&Ω%^#$%@ΩΒΙΘ^&&*)%&^%#$#@$##!Ζ%$Ρ(^%(*&_Ν&%$^%^##$!@$#@^#$^$ΨΔ&$*&$&)^)^&%^%$%#&$@^#@^%)^%)*&%^*$%@#ΨΔ^
γιατι μας διαβαζουν και μικρα παιδια οχι τπτ αλλο.γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Μπορείς να του στείλεις μήνυμα εκφράζοντας όλα τα ευγενικά σου συναισθήματα απέναντί του...εγώ ακόμα το γράφω έχω πολλά να πω κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το διαβάσει καν αλλά και πάλι μια μικρή ικανοποίηση θα πάρω:mad::mad:α...και η καημένη γατούλα είναι της μητέρας του απ'οτι κατάλαβα,θα'ναι πολύ περήφανη τώρα για το γιο που έκανε:down::down:

θελω να του αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..τα νευρα μου...παω να παρω ενα χαπι..ειδα το βιντεο δυστιχως και ευτυχως για αυτον οχι ολοκλιρο....μιλαμε εχω στειλει ε μαιλ σε ολους απο αγγλια που κανω παρεα οποιος τον σπασει στο ξυλο θα του δωσω εγω προσωπικα 500 ευρο ματο θεο...
εγώ μόνο 1 λεπτό άντεξα να δω δεν τα κατάφερα ήταν πολύ για μένα...ανέβασε την αμοιβή θα βρεθούν πολλοί να βάλουν χρήματα για τόσο καλό σκοπό

Δεν υπάρχει περίπτωση να δω τέτοιο βίντεο. Ακόμη με πιάνει τρέμουλο με ένα που είδα στο you tube κατά λάθος. Ο τίτλος ήταν κάπως : cat & KA ,το αυτοκίνητο της Ford. Είχαν αφήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο με ανοιχτή την ηλιοροφή. Ανεβαίνει μια γατούλα στην οροφή κοιτούσε, ξανακοιτούσε στο εσωτερικό, ήθελε να μπει μέσα, όπου εκεί που κοιτούσε έχοντας βάλει το κεφάλι της στο άνοιγμα, κλείνει η ηλιοροφή, της πιανει το λαιμό και την ....αποκεφαλίζει, το κεφάλι πέφτει μέσα στο αυτοκίνητο και το άψυχο σώμα έμεινε.:eek::eek::cry::mad::mad:Αυτό είναι δυνατόν να έγινε τυχαία; Εγώ στοιχηματίζω ότι κάποιο κάθαρμα είχε βάλει τροφή μέσα στο αυτόκίνητο και μόλις το γατάκι έβαλε το κεφάλι του, με το τηλεκοντρόλ το αποκεφάλισε. Έπαθα τέτοιο σόκ....και πιο πολύ γιατί πιστεύω ότι κάποιος το σκηνοθέτησε, ήταν τέλειο το βίντεο, κατακάθαρο.:mad::mad::mad:

εγώ μόνο 1 λεπτό άντεξα να δω δεν τα κατάφερα ήταν πολύ για μένα...ανέβασε την αμοιβή θα βρεθούν πολλοί να βάλουν χρήματα για τόσο καλό σκοπό
Πολύ καλή ιδέα ας κάνουμε ένα σαιτ μαζεύοντας προσφορες τις οποίες θα δώσουμε σε όποιον μας φέρει αυτό το κάθαρμα υπο μορφή γατοτροφής (ξηρά τροφή ή κονσέρβα ότι ναναι)

παιδια με συνχωριτε αλλα εχω παθει σοκ απο το βιντεο πηρα ενα λεξοτανιλ να συνελθω γιατι απο τα νεβρα μου δεν ξερω και εγω τι θα κανω...καντε οτι περναει απο το χερι μας μπορουμε να του κανουμε μινιση κατι ρε κοριτσια ..εχουμε τα στιχια του εχουμε ωιδεο αποδιξεις κατι....δεν μπορει το καθε διλο αγορακι που το βαρανε στο σχολειο να το παιζει αδρας ξεσποντας στα ζωα....?ωχ πονοκεφαλος με επιασε...κλαιω και βρηζω παραλιλα..

εστειλα τα στοιχια του σε ολες της φιλοζωηκες που βρηκα τους ειπα τη κατασταση και να κανουν κατι αμεσα..το στομαχι μου ειναι χαλια .....εχουμε και τα μικρα που μπενουν και προσπαθω να μαι οσο πιο κοσμια μπορω..αχ τα νευρα μουυυυυυυυ:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δεν υπάρχει περίπτωση να δω τέτοιο βίντεο. Ακόμη με πιάνει τρέμουλο με ένα που είδα στο you tube κατά λάθος. Ο τίτλος ήταν κάπως : cat & KA ,το αυτοκίνητο της Ford. Είχαν αφήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο με ανοιχτή την ηλιοροφή. Ανεβαίνει μια γατούλα στην οροφή κοιτούσε, ξανακοιτούσε στο εσωτερικό, ήθελε να μπει μέσα, όπου εκεί που κοιτούσε έχοντας βάλει το κεφάλι της στο άνοιγμα, κλείνει η ηλιοροφή, της πιανει το λαιμό και την ....αποκεφαλίζει, το κεφάλι πέφτει μέσα στο αυτοκίνητο και το άψυχο σώμα έμεινε.:eek::eek::cry::mad::mad:Αυτό είναι δυνατόν να έγινε τυχαία; Εγώ στοιχηματίζω ότι κάποιο κάθαρμα είχε βάλει τροφή μέσα στο αυτόκίνητο και μόλις το γατάκι έβαλε το κεφάλι του, με το τηλεκοντρόλ το αποκεφάλισε. Έπαθα τέτοιο σόκ....και πιο πολύ γιατί πιστεύω ότι κάποιος το σκηνοθέτησε, ήταν τέλειο το βίντεο, κατακάθαρο.:mad::mad::mad:
είναι τόσο ανώμαλοι που το βιντεοσκοπούν κιόλας:sick::mpliaks:πάω στοίχημα οτι είναι τουλάχιστον ανίκανοι σεξουαλικά και προσπαθούν να αποδείξουν έτσι τον ανδρισμό τους..δυστυχώς είναι πολλοί τέτοιοι και πάντα θα υπάρχουν

εστειλα τα στοιχια του σε ολες της φιλοζωηκες που βρηκα τους ειπα τη κατασταση και να κανουν κατι αμεσα..το στομαχι μου ειναι χαλια .....εχουμε και τα μικρα που μπενουν και προσπαθω να μαι οσο πιο κοσμια μπορω..αχ τα νευρα μουυυυυυυυ:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
τα μικρά βλέπουν πολύ χειρότερα πράγματα πίστεψέ με...ας είναι καλά το διαδίκτυο:down:

Τι μπορειτε να κανετε πρακτικα

1. Να ειδοποιησετε το youtube
2. την πρεσβεια της χωρας του με επιστολη και τα λινκ
3. Την αστυνομια της χωρας του με επιστολη και τα λινκ
4. Διεθνεις φιλοζωικες ποως η Peta. Wspa
5. Διεθνεις οργανισμους κατα της διωξης του εγκ΄ληματος και τοπικα τις δικες μας safenet.gr

ειναι να μην φωρτοσω..λοιπον πηρα τηλ σε ολα τα ραδιοφωνα που δουλευα και τους ειπα να ψαξουν και να αναφερουν το περιστατικο ,εστειλα στο σταθη του ραδιο αρβιλα και μιλαω με σταρ τωρα ...οχι αν δεν το κανω σε ολη την ελλαδα το τυπο ρομπακι να μην με λενε βιβη...

ωχ τα νευρα μου........yasmin μου που ειναι η χωρα του???ειμαι τοσο θωλομενη που δεν μπορω να σκεφτω..

είδα το βίντεο που λες και ευτυχώς είναι μια κακόγουστη διαφήμιση του αυτοκινήτου δεν πρόκειται για πραγματικό περιστατικό...:)

ωχ τα νευρα μου........yasmin μου που ειναι η χωρα του???ειμαι τοσο θωλομενη που δεν μπορω να σκεφτω..
Οκλαχόμα ,ΗΠΑ

Τι μπορειτε να κανετε πρακτικα

1. Να ειδοποιησετε το youtube
2. την πρεσβεια της χωρας του με επιστολη και τα λινκ
3. Την αστυνομια της χωρας του με επιστολη και τα λινκ
4. Διεθνεις φιλοζωικες ποως η Peta. Wspa
5. Διεθνεις οργανισμους κατα της διωξης του εγκ΄ληματος και τοπικα τις δικες μας safenet.gr
το youtube είναι ενήμερο και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης,ευτυχώς εκεί δεν είναι Ελλάδα οπότε έχω ελπίδες οτι μπορεί να έχει σοβαρές κυρώσεις ο μικρός ανώμαλος

Μώλις διάβασα οτι τον
ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ
:up::up::up::up::up::up:

Μώλις διάβασα οτι τον
ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ
:up::up::up::up::up::up:
:up::up::up:τι καλά...που το διάβασες;Βάλε αν μπορείς ένα link

Γιασμιν μου μία διόρθωση μόνο, η δική μας δίωξη εγκλήματος ειναι στο safenet.org.gr

:up::up::up:τι καλά...που το διάβασες;Βάλε αν μπορείς ένα link
Λάθος έκανα Μαρία συνελήφθη άλλος μαθητής που έκανε το ίδιο πράγμα πριν μερικούς μήνες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back