Βασανισμός γάτας στο youtube

Λάθος έκανα Μαρία συνελήφθη άλλος μαθητής που έκανε το ίδιο πράγμα πριν μερικούς μήνες
:(ελπίζω να μην αργήσει και η δική του ώρα:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ σας καληνυχτώ,πέρασε η ώρα.Αύριο ελπίζω να διαβάσουμε οτι συνελήφθη (ή έστω οτι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού:rolleyes:).Δεν μπορώ να διανοηθώ οτι θα μείνει ατιμώρητος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω πρωί πρωί.... ΔΕΝ έχω ανοίξει λινκ.. γιατί μολις γύρισα απο πρωινή βόλτα και μάζευα φόλες....και κοίταγα και γύρω γύρω.. πήρα παρουσίες τα παιδιά μου ευτυχώς όλα εδω.

Έχω φρίξει... τα έχει κλείσει όλα μέσα. Και βλέπω και αυτά.... πίεση σήκωσα.

Έχει γίνει χαμός...
https://troktiko.blogspot.com/2009/02/youtube_15.html

Μιλάω με την κοπέλα, που φαίνεται ότι τα ξεκίνησε όλα...Τον συνέλαβαν λέει.. αλλά τον ξαναπήγαν σπίτι στους γονείς του. Θα του αποδοθούν κατηγορίες λέει σίγουρα.

Η κοπέλα φυσάει....
https://www.encyclopediadramatica.com/Kenny_Glenn

Η γάτα ΖΕΙ είναι στον Κτηνίατρο.

Το βιντεάκι δυστυχώς κυκλοφορεί ακόμη.Δεν άντεξα να το δω όλο αλλά απ'όσο είδα ένα έχω να πω.Ευχαρίστως θα το σάπιζα στο ξύλο το κ****λοπαιδο και θα το άφηνα αβοήθητο.Βέβαια αν το είχα μπροστά μου δε ξέρω τι άλλο θα έκανα..και τα έκανε όλα εχοντας συνειδηση των πράξεων του.Συγχαρητήρια και στους γονείς του..Αι στο διάολο με το κάθε μαλ****νο:sick::mad::mad::mad::mad:

Είδα το post στο troktiko, αλλά όχι το βίντεο. Δεν είναι μόνο το ζωάκι που βασανίζεται που με εξοργίζει, όσο το ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να λυώσω το κωλόπαιδο.
Παρ'ολα αυτά έκανα λίγο googling για το γενναίο αυτό παλικαράκι τον Kenny Glenn και έπεσα σε αυτή τη σελίδα https://kenny-glenn.com .
Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν δική του, αλλά μάλλον την ανέβασε κάποιος άλλος (ή του τη χάκεψαν). Έχει όλα τα στοιχεία του θαυμάσιου αυτού παιδιού, τηλέφωνα, διεύθυνση, σχολείο, δουλειά πατέρα κλπ. Ο αδελφός του κράταγε την κάμερα.
Κάτι μου λέει οτι κάποιοι θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη...:D

;) Ορισμένες φορές λατρεύω τη δύναμη του internet!!!

Συνημμένα

• Kenny_glenn_will_pay.jpg
    Kenny_glenn_will_pay.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 37
Dusty this is for you =D ♥

Βρηκα αυτο στο facebοok, δεν ξερω αν εχει ηδη ποσταριστει.
Εχει οργανωθει μια εκδηλωση (συναντηση με δικηγουρος και εισαγγελεα για αυριο) δεν ξερω τι ακριβως θα γινει...

Παιδιά έχει τελικά πλάκα... Έχουν τα στοιχεία του, το σπίτι του στο map google, την μανα του τον πατέρα του τον αδελφό του, τις δουλειές τους, τηλέφωνα.. ΟΛΑ......ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο νετ.... :)

Δεν ξέρω πραγματικά, πως θα κοιμηθούν όλοι αυτοί το βράδυ....

UPDATE: [FONT=Verdana,Arial]Sheriff Stradley of Lawton, OK said: "[/FONT]The horrifying day may be over for the cat, but it is just getting started for its abusers. We'll put it together and take it to the D.A. It will be up to the D.A. whether or not he files charges or not. Our job is to put the investigation together as a case and take it to the DA and that's what we'll do".

Stradley says the teens responsible were released to their parents by the DA and they and their lawyer will meet with investigators to determine their fate on Tuesday. Dusty, the cat, is alive and was taken to a veterinarian where it will remain until the investigation is complete.
H δικαιοσύνη πήρε το δρόμο της.
Αναρωτιέμαι τί θα έκαναν οι "Αρχές" αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στο Ελλάντα...

Παιδιά έχει τελικά πλάκα... Έχουν τα στοιχεία του, το σπίτι του στο map google, την μανα του τον πατέρα του τον αδελφό του, τις δουλειές τους, τηλέφωνα.. ΟΛΑ......ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο νετ.... :)

Δεν ξέρω πραγματικά, πως θα κοιμηθούν όλοι αυτοί το βράδυ....
Δε νομίζω να κοιμηθούν... Σε κάτι τέτοια οι Αμερικάνοι είναι μανούλες!:up:

Δεν ξέρω τί θα κάνουν οι αντίστοιχες αρχές εδω, σε αντίστοιχη περίπτωση... αλλά το ίντερνετ, θα την κάνει την δουλειά του πάλι.;) Και ας κοιμούνται....

Χαίρομαι που δεν είναι στην Ελλάδα γιατί πολύ φοβάμαι οτι ατιμώρητος θα έμενε:down::down:δεν τους λυπάμαι που δεν θα μπορούν να κοιμηθούν γιατί για να μεγάλωσαν τέτοια παιδιά άξιοι της μοίρας τους θα είναι,μην τα ρίχνουμε και όλα στον μικρό ανώμαλο,κάποια παιδεία θα πήρε(ή δεν θα πήρε:down:)από το σπίτι του...όσο για το βιντεάκι δεν το έχω ξαναπετύχει παρόλο που έψαξα το είδα χθες όμως όσο μπόρεσα και είναι αρκετό για να νιώσω μίσος και απέχθεια για αυτό το άτομο,ώρες ώρες πιστεύω πως πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή γτ ορισμένα άτομα είναι επικίνδυνα και μια άλλη ποινπή δεν είναι αρκετή,μπορεί να ακούγεται ακραίο αλλά φαντάζομαι θα συμφωνούν και άλλοι μαζί μου.

Το βίντεο υπάρχει και στο rapid και σε άλλα... φτάνει να μπείς στην σελίδα ΜΙΣΟΥΣ του στο φεις, και να δεις τα σχόλια στο wall.

δείτε και αυτό:http:https://www.youtube.com/watch?v=HCaFiEE9lqE
ολόκληρο το βίντεο προτιμώ να μην το δω,1 λεπτό είδα και πιάστηκε η ψυχή μου έκλαιγα χθες όλο το απόγευμα καλύτερα να μην το δουν όσοι δεν αντέχουν αυτό που μετράει είναι να πιαστεί αυτό το κτήνος:mad:

Δεν είναι σκληρό.. είναι το ρεπορτάζ απο τα κανάλια...:)

Δεν είναι σκληρό.. είναι το ρεπορτάζ απο τα κανάλια...:)
δεν αναφερόμουν σε αυτό το βίντεο αυτό το είδα,αναφέρομαι στο κανονικό βίντεο που είδα χθες αυτό που ανέβασε αυτός στο youtube

Α οκ, ΔΕΝ το είδα αυτό.. αλλά αν ψάξει κανείς το βρίσκει.:mad:

καλύτερα ήταν αρρωστημένο,είδα μόνο να κοπανάει με βία επανελειμένα το κεφάλι του άμοιρου ζώου στο πάτωμα και το έκλεισα δεν άντεξα να το δω,ελπίζω να τον βρουν αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα έχει κάποιες συνέπειες:(

προφανώς κάτι τέτοιο του κάνανε παλιότερα και θέλει να το δοκίμασει και σε ζώο το ΖΩΟΝ :down:

γεια και απο μενα,εγω παλι το πα οποιος το σπασει στο ξυλο το τυπακι εχει απο μενα 500 ευρο..το μ...νο:mad::mad::mad::mad::mad:

Τσάμπα θα τον δείρουν.. μην φοβάσαι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back