Βασανισμός γάτας στο youtube

Τσάμπα θα τον δείρουν.. μην φοβάσαι..
πράγματι θα το χαρούν κιόλας δεν θα θέλουν αμοιβή,αλήθεια αν γίνει κάτι τέτοιο θα μαθευτεί;Η θα το κουκουλώσουν;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oλο το βιντεο το εχουν ακομα ανεβασμενο σ αυτη τη σελιδα..
https://www.liveleak.com/item?a=view&token=4c9_1234712092
Παιδια το ειδα και απορησα.. Πως καποιος το κανει αυτο σε ενα γατακι;;;:cry::cry::cry::cry:
Με εχουν πιασει τα κλαμματα και δεν μπορω να σταματησω..
Μακαρι να περασει τα 8πλα απο αυτα που του εκανε το σκατοπαιδο!!!
Και αυτο και ο αδερφος του που ηταν και συνεργος αλλα και οι δικοι του να πληρωσουν για το παιδι που μεγαλωσαν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω παλι δεν αντεχω να το δω, μονο που ειδα τη φατσουλα του μικρου σε καποια φωτο μου ηταν αρκετο :cry::cry::cry:
Αυτο ομως που δεν καταλαβα ειναι οτι ειπαν οτι το γατακι ειναι στον κτηνιατρο και εκει θα παραμεινει μεχρι να τελειωσει η ερευνα. Δηλαδη μετα? Θα το επιστρεψουν??? :mad::cry::cry::cry:

Δεν νομίζω απο την στιγμή που έχει εμπλακεί η peta....:hmm:

Αυτό είναι άλλο από αυτό που είδα χτες...ψυχούλα μου:cry::cry: δεν το πιστεύω πόσο άτυχα είναι μερικά πλάσματα να πέφτουν στα χέρια τέτοιων υποκειμένων κανονικά θα έπρεπε κάποιος να περνάει απο ψυχολογικά τεστ προτού πάρει οποιδήποτε ζώο:mad::mad:ειμαι πολύ εξοργισμένη!!Καλά οι γονείς του δεν παρατήρησαν τίποτα πάνω στο ζώο;;Όλοι συνένοχοι είναι για μένα.Τον παλιοδειλό,φοράει και τη μάσκα μην δούμε την σκ.....φατσά του:sick::sick:το ξαναλέω για ακόμα μια φορά...ελπίζω να πάθει τα χειρότερα και αυτός αλλά και ο αδερφός του δεν είναι καλύτερος και αυτός:down::down:

κρεμασμα απο δεντρο και απο κατω να αναψουν φωτια να δουμε θα του αρεσει.......:mad::mad::mad::mad::mad:

Ούτε κρέμασμα ούτε τίποτα. Απλά ότι έκανε στο γατάκι να του κάνουν. Απλά πράγματα. Μετά να τον δω θέλω.. Πραγματικά ο κόσμος είναι πολύ άρρωστος..

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑ!!ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΖΩΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!!:mad::mad::mad:

Είναι σπίτι του, με τους δικούς του και τους δικηγόρους, την Τρίτη θα απολογηθεί ή ότι προβλέπει ο νόμος....

https://www.kswo.com/Global/story.asp?S=9850040

To είδα στη δουλειά χωρίς ήχο και έκλαιγα. Τώρα που άκουσα και τον ήχο με το γατάκι να σφαδάζει από τους πόνους, έπαθα σοκ. :cry:
Και αν είδατε η γατούλα μετά τα πρώτα χτυπήματα δεν αντέδρασε όπως θα έκανε μια φυσιολογική γάτα για να ξεφύγει με οποιονδήποτε τρόπο. Που να πιάσεις γάτα και να καθήσει να της τα κάνεις αυτά. Θα σε έχει γδάρει σε κανονικές συνθήκες.
Αυτό με βάζει στη σκέψη ότι από τα πρώτα χτυπήματα το ζώο έπαθε το λιγότερο εγκεφαλική διάσειση ανίκανο να αντιδράσει και υπέστει και την υπόλοιπη βία του ψυχοπαθούς κ@λόπαιδου.
Μα πως είναι δυνατόν να γελάει και να βρίσκει αστείο το βασανισμό αυτής της γλυκύτατης ψυχούλας; Και το έβρεξε κιόλας από πάνω το καημένο.Δεν του φτάναν τα όσα του έκανε.:(:(:(

Έχει βρει κάποιος το ε-μαιλ από το κτήνος αυτό; Γιατί δεν του δίνω κανένα άλλοθι και ας είναι ανήλικος. Και ας έχει ψυχιατρικό πρόβλημα, γιατί ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα το έκανε αυτό.
Ωραία παιδιά μεγάλωσαν οι 2 άχρηστοι γονείς που τα διαπαιδαγώγησαν με αυτόν τον τρόπο.:(:mad::down:

Τί το θες καλέ το μαιλ???? Εδώ έχουμε τηλέφωνο, διεύθυνση, σχολείο, γονείς, αδέλφια ολα... μέχρι και τί νούμερο παπούτσι φοράει...:D

Τόλμησα και το είδα και έχω βγει έξω από τα ρούχα μου:mad:! Καλά, οι γείτονές του δεν μπορούν να τον πιάσουν και να τον κάνουν μαύρο τον κόπανο? Εως πότε θα δέχεται η ανθρώπινη κοινωνία την ανωμαλία και διαστροφή τέτοιων ψυχασθενών? Εως πότε θα κυκλοφορούν ελεύθεροι? Πάλι καλά που έζησε το ζωάκι, δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε την κατάσταση της υγείας του κι αν μπορεί να υιοθετηθεί από κάποιον άλλο νορμάλ άνθρωπο?
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ! ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ!

Τί το θες καλέ το μαιλ???? Εδώ έχουμε τηλέφωνο, διεύθυνση, σχολείο, γονείς, αδέλφια ολα... μέχρι και τί νούμερο παπούτσι φοράει...:D

https://www.kswo.com/Global/story.asp?S=9850040
"The suspect cannot be reached at the address and phone numbers listed by some websites."

Είναι ψέμα, το διάβασα και εγω. Το είπε η αστυνομία γιατί τους έχουν πρήξει στα τηλέφωνα.. Βρείτε τα group στο face.... Είναι σε κατ΄οικον περιορισμό μέχρι την Τρίτη που θα απολογηθεί μάλλον...
Ότι και να ισχύει.. το θέμα πείρε την τροπή που πρέπει.:)

Κάποια απο τα γκρουπ σε χρόνο 0... έγιναν όλα.
https://www.facebook.com/group.php?sid=f88b1c9b91e236279ec6b53bc5469d6b&gid=51815326459
https://www.facebook.com/group.php?sid=f88b1c9b91e236279ec6b53bc5469d6b&gid=56069106625
https://www.facebook.com/group.php?sid=f88b1c9b91e236279ec6b53bc5469d6b&gid=56018845839
https://www.facebook.com/group.php?sid=f88b1c9b91e236279ec6b53bc5469d6b&gid=51590196879

Πως να του στείλω ένα άμεσο μήνυμα που να του εκφράζω όλη την..."εκτίμησή μου";:mad:
Εκτός αν του στείλουμε με φωτομοντάζ τον εαυτό του με το τι θα πάθει, αν βρεθεί στα χέρια μας...
Ξέρει κανένας να φτιάξει κάτι τέτοιο; :hmm:

Το γατάκι μάθατε πως είναι; Ευχαρίστως θα το έπαιρνα, να το φροντίζω αν αυτό ήταν εφικτό. Και είναι ένα κουκλί το μανάρι μου.:(

Τα έχουνε χακάρει όλα τα δικά του accounts... δεν ξέρεις πλέον τι θα δει... και τί είναι δικό του. Στα group θα βρεις κάποιες πληροφορίες.. αλλα δεν νομίζω ότι δέχεται πλεον μαιλ...:hmm:
https://kenny-glenn.com/

Τσιγάρα μάλλον... ναι.

Αυτή πρέπει να είναι μια από τις προσωπικές του σελίδες.

https://www.encyclopediadramatica.com/Kenny_Glenn

Αυτό που πρόσεξα είναι ότι αριστερά σηκώνει κάποιος την μπλούζα της γυναίκας με τη βοήθεια μαχαιριού! :blink: Μιλάμε ότι στο μυαλό του είναι η επιβολή και μάλιστα με τη μορφή βίας σε ότι και να είναι αυτό...και μάλιστα το γουστάρει αυτό και το επιδικνύει κιόλας...:hmm:
Έντονο ψυχιατρικό πρόβλημα. Ποιός ξέρει τι βιώματα έχει από την οικογένειά του και τα μεταφέρει κατά αυτόν τον τρόπο.:( Και είναι και μικρός ακόμα. Που να μεγαλώσει κιόλας...:/::(

εμενα δεν με νοιαζει να παει φυλακη..να του σπασουν τα μουτρα θελω......δεν εχω ευριασει ποτε ετσι ξανα..δεν αξηζει να αναπνεει αυτο το πραμα...γιατι ανθρωπο δεν το λεω.πραμα ..και η πολυθρονα μου εχει περισοτερη ψυχη απο αυτο το πραμα...

Το τρελό είναι ότι σε μια πρόχειρη ανάγνωση μηνυμάτων του facebook διάβασα ότι η μάνα του :mpliaks::sick: είπε "Και τι έγινε, ένα γατί ήταν μόνο!"

εμενα δεν με νοιαζει να παει φυλακη..να του σπασουν τα μουτρα θελω......δεν εχω ευριασει ποτε ετσι ξανα..δεν αξηζει να αναπνεει αυτο το πραμα...γιατι ανθρωπο δεν το λεω.πραμα ..και η πολυθρονα μου εχει περισοτερη ψυχη απο αυτο το πραμα...
Συμφωνώ!Να του ###### τα ####### του ######!!!(σόρι για το βρησίδι αλλά δεν αντέχω άλλο:mad:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back