Βιαιότητα χωρίς προηγούμενο

ολη η οικογενεια πρεπει να τιμωρηθει οχι μονο αυτος.....γιατι η οικογενεια του τον εκανε ετσι ψυχανομαλο.....ολη η οικογενεια φυλακη και μετα ψυχιατρειο!!!!!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ εχω μια απορία. Αφου το σκυλι ειναι εμβολιασμένο, πάει να πει ότι υπήρξε και γιατρος που γνωρισε την κατασταση. Αυτος δεν θα επρεπε να κανει κατι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειμαι ευχαριστημενη με ολα αυτα που εγιναν. ειχα την εντυπωση οτι δεν θα γινει τιποτα ως συνηθως.
αν το παιδι ειναι ανηλικο θα πρεπει να του φερθουν και σαν σε ανηλικο. φανταζομαι οτι ειναι λογικο. στην οικογενεια του ομως θα ηθελα να υπαρχουν κυρωσεις.

Φυσικά και το φροντίζει, φυσικά και το έχει με βιβλιάρια εμβόλια κλπ κλπ.. φυσικά και θα λυπηθεί εάν του το πάρουν... είναι ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ... :down:

Κάπου αλλού διάβασα ότι είναι καθεστώς το κόψιμο των αυτιών, και ότι κάθε χρόνο κόβονται τα αυτιά σε 5000σκυλιά. Απλά αυτός ο μάγκας, θέλησε να το ανεβάσει, και να τον καμαρώσουν οι φίλοι του...και την πάτησε.;)

το εχω διαβασει και εγω αυτο....ελεος και παλι ελεος.....δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει το κοψιμο των αυτιων...?????:blink:

το εχω διαβασει και εγω αυτο....ελεος και παλι ελεος.....δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει το κοψιμο των αυτιων...?????:blink:

Έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά αυτα παίρνουν μερος σε κυνομαχίες και τα αυτια είναι το τρωτό τους σημείο, γι'αυτο τα κόβουν.
Τωρα στην συγκεκριμενη περίπτωση, ίσως απλά να πρόκειται για εναν πολύ μεγάλο καραγκιόζη. Αλλωστε οι άνθρωποι εκει κάτω είναι γνωστοι για την βλακεία τους και για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στα ζωα.

Αχ και ναχα μια μπαζουκα......

παναγια μου!!:blink::blink::blink::blink::blink: φαντασου ενα νιανιαρο 14 χρονων να μην τον αποκαλεσω οπως του αξιζει τι εκανε!!:mpliaks::down::down::down::down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back