yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
αν το παιδι ειναι ανηλικο θα πρεπει να του φερθουν και σαν σε ανηλικο. φανταζομαι οτι ειναι λογικο. στην οικογενεια του ομως θα ηθελα να υπαρχουν κυρωσεις.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κάπου αλλού διάβασα ότι είναι καθεστώς το κόψιμο των αυτιών, και ότι κάθε χρόνο κόβονται τα αυτιά σε 5000σκυλιά. Απλά αυτός ο μάγκας, θέλησε να το ανεβάσει, και να τον καμαρώσουν οι φίλοι του...και την πάτησε.

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
το εχω διαβασει και εγω αυτο....ελεος και παλι ελεος.....δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει το κοψιμο των αυτιων...?????![]()
Έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά αυτα παίρνουν μερος σε κυνομαχίες και τα αυτια είναι το τρωτό τους σημείο, γι'αυτο τα κόβουν.
Τωρα στην συγκεκριμενη περίπτωση, ίσως απλά να πρόκειται για εναν πολύ μεγάλο καραγκιόζη. Αλλωστε οι άνθρωποι εκει κάτω είναι γνωστοι για την βλακεία τους και για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στα ζωα.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
fenaki12
Δραστήριο μέλος

φαντασου ενα νιανιαρο 14 χρονων να μην τον αποκαλεσω οπως του αξιζει τι εκανε!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum