ιβανα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
το μικρο νικολα![]()

Θα πεθάνεις στα γέλια
Ποιο απ'όλα θα πάρεις μαζί σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Θα πεθάνεις στα γέλιαΠοιο απ'όλα θα πάρεις μαζί σου;
2 δεν ειναι? δεν εχω διαβασει κανενα αλλα θελω πολυ

τι ωραια που δε με κοροιδευετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε εννοειται ότι την παίρνω την Miss Marple αν πάντα προτιμούσα τον Χερκιουλ. Ναι τα έχω τα βιβλία του Τι είχα μερικά από πριν κ πήρα κ τα 2 που μου έλειπαν από την Ελευθεροτυπία. Θα κοιτάξω κ αυτά που μου είπες επίσης έχω δει κ ένα βιβλίο την Ελευσίνια αδελφότητα κ παίζομαι εδώ κ 2 εβδομάδες να το πάρω ή να μην το πάρωΝαι, και η Καθημερινή της Κυριακής μοιράζει επεισόδια σε DVD, τις περιπέτειες της Miss Marple
Πάντως αν σου αρέσουν τα αστυνομικά, είχε μοιράσει πέρισυ η Ελευθεροτυπία τις περιπέτειες του Δικαστή Τι. Ξέρω, αργά το θυμήθηκα, αλλά μπορεί να τις έχει κανένας φίλος σου.
Επίσης, προτείνω δυο βιβλία έλληνα συγγραφέα "Το Εβένινο Λαούτο" και "Ο Χάλκινος Οφθαλμός", αστυνομικές περιπέτειες στην εποχή του Βυζαντίου. Δυστυχώς δε θυμάμαι το συγγραφέα, θα σου τον γράψω άυριο. Είναι πολύ ωραία βιβλία.

Τους έχω όλους τους μικρούς Νικόλεςτο μικρο νικολα![]()
πήρα κ τις καινούριες εκδόσεις που έβγαλαν 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ειναι 6 με το καινούριο2 δεν ειναι? δεν εχω διαβασει κανενα αλλα θελω πολυ
τι ωραια που δε με κοροιδευετε![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τους έχω όλους τους μικρούς Νικόλεςπήρα κ τις καινούριες εκδόσεις που έβγαλαν
![]()

και εγω ελεγα θα με κραξετε

παω να τα παρω, ποιο ειναι το πρωτο να το χτυπησω?

elvenstar
Επιφανές μέλος
- Ο μικρός Νικόλας
- Ο μικρός Νικόλας διασκεδάζει
- Οι διακοπές του μικρού Νικόλα
- Ο μικρός Νικόλας και η παρέα του
- Ο μικρός Νικόλας και τα προβλήματα του Γιοακίμ
Ποιος να σε κράξει; εγώ που παίζω pokemon βλέπω μπομπ σφουγγαράκι κ διαβάζω κομιξ;

ιβανα
Επιφανές μέλος

μην το τελειωσω γρηγορα κ δεν εχω τι να διαβαζω μετα.....
elvenstar
Επιφανές μέλος
Διαβάζονται μέσα σε λίγες ώρες είναι οι περιπέτειες παιδιών του δημοτικού όπως θα τις περιέγραφε όμως πραγματικά ένα παιδάκι του δημοτικού.θα ξέρεις βέβαια ότι είναι από τους δημιουργούς του Αστεριξειναι ευκολοδιαβαστο? να παρω 2 λες?μην το τελειωσω γρηγορα κ δεν εχω τι να διαβαζω μετα.....
![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
Διαβάζονται μέσα σε λίγες ώρες είναι οι περιπέτειες παιδιών του δημοτικού όπως θα τις περιέγραφε όμως πραγματικά ένα παιδάκι του δημοτικού.θα ξέρεις βέβαια ότι είναι από τους δημιουργούς του Αστεριξ
αμαν ψοφαω για τετοια, εχω διαβασει πολλα στα γερμανικα

αρα θα παω να παρω 2, μπορει και τα 3 πρωτα. σιγα μη δε μου αρεσουν...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Να πάρεις 3 τουλάχιστον γιατί διαβάζονται πάρα πολύ εύκολα κ ευχάριστααμαν ψοφαω για τετοια, εχω διαβασει πολλα στα γερμανικα
αρα θα παω να παρω 2, μπορει και τα 3 πρωτα. σιγα μη δε μου αρεσουν...![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
Να πάρεις 3 τουλάχιστον γιατί διαβάζονται πάρα πολύ εύκολα κ ευχάριστα
ναι θα παρω 3, και μετα με βλεπω να τρεχω στα βιβλιοπωλεια της λευκαδας να ψαχνω τα υπολοιπα
ευχαριστω καλο μου
bunny
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Mόλις βρήκα το στοιχείο μου!!![]()
τα εχεις διαβασει εσυ σπορακι ?

για πες τη γνωμη σου 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Περικαλώ!ναι θα παρω 3, και μετα με βλεπω να τρεχω στα βιβλιοπωλεια της λευκαδας να ψαχνω τα υπολοιπαευχαριστω καλο μου
![]()
Να πάρεις κ κανένα Αστεριξ αλλά αν βρεις τις παλιές εκδόσεις που έχουν απίστευτη μετάφραση γιατί τα καινούρια είναι...

ιβανα
Επιφανές μέλος
Περικαλώ!
Να πάρεις κ κανένα Αστεριξ αλλά αν βρεις τις παλιές εκδόσεις που έχουν απίστευτη μετάφραση γιατί τα καινούρια είναι...![]()
ok

Melini
Διάσημο μέλος
Αν διαβάζεις στα γερμανικά, σου προτείνω να διαβάσεις κάποια στιγμή "Το Αρωμα". Καταπληκτική ατμόσφαιρα και ωραία γλώσσα. Αξίζει τον κόπο.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εχουν βγει πρόσφατα δυο βιβλία με ανέκδοτες ιστορίες του μικρού Νικόλα, ένα άσπρο (νέες περιπέτειες) κι ένα κόκκινο. Εγώ τα διάβασα πρώτη φορά στο δημοτικό και τα λάτρεψα!!! Μετά τα αγόρασα και στα γαλλικά που είναι η γλώσσα έκδοσης και τα λάτρεψα ακόμα περισσότερο![]()
Αν διαβάζεις στα γερμανικά, σου προτείνω να διαβάσεις κάποια στιγμή "Το Αρωμα". Καταπληκτική ατμόσφαιρα και ωραία γλώσσα. Αξίζει τον κόπο.
θα το παρω κ το αρωμα στα γερμανικα, αλλα οχι τωρα, μετα τις διακοπες. στις διακοπες θα παρω νικολα να γελασω, αναλαφρα παιδικα κ αστεια βιβλια. οτι καλυτερο δλδ

bunny
Περιβόητο μέλος
Μμμ,όχι αλλά θα το ψάξω μάλλον...τα εχεις διαβασει εσυ σπορακι ?για πες τη γνωμη σου
![]()
Το στοιχείο μου είναι τα βιβλία σχετικά με τη μαγεία,τα ξωτικά,τους δράκους,και τέτοια...
Τώρα το καλοκαίρι έχω διαβάσει το Μπρίσινγκρ(Brisingr),του Christopher Paolini,το βιβλίο των Χρονικών του Σπάιντεργουικ,και τώρα είμαι στη μέση του Ο Μάγος του Feist.
Διαβάζω πολύ.
Μέχρι τώρα,ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει είναι ο κύκλος του Paolini,Eragon-Eldest-Brisingr,και μάλλον του χρόνου θα βγει το τέταρτο βιβλίο.

Melini
Διάσημο μέλος
θα το παρω κ το αρωμα στα γερμανικα, αλλα οχι τωρα, μετα τις διακοπες. στις διακοπες θα παρω νικολα να γελασω, αναλαφρα παιδικα κ αστεια βιβλια. οτι καλυτερο δλδ![]()
Εννοείται ότι Το Άρωμα δεν είναι για παραλία...
Μη μαυρίσει κι η ψυχή μας... άμα θες σου το δανείζω
κι έχω κι άλλο ένα βιβλίο στα γερμανικά, σε στυλ Όνομα του Ρόδου, το οποίο μου έπεσε πολύ δύσκολο και το άφησα. Κι αυτό σου το δίνω να το διαβάσεις άμα θες.Προς το παρόν, Μικρός Νικόλας και ξερό ψωμί

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool