avtwvia
Διάσημο μέλος
Το βιβλιο εμενα μ αρεσε. ειναι ψιλορομαντικο. Το διαβασα μεσα σε 2 μερες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
1/9 εδω στους Αγιους στο καφε Τεχνης και Πολιτισμου "πευκωνας" εχει παρουσιαση τη Λευκη Ορχιδεα της Καιτης Οικονομου στις 8:30μμ.θα ειναι και η συγγραφεας ενω θα διαβαστουν και αποσπασματα απο το βιβλιο.
Το βιβλιο εμενα μ αρεσε. ειναι ψιλορομαντικο. Το διαβασα μεσα σε 2 μερες.![]()
To έχω ήδη αγοράσει και σκοπεύω να το ξεκινήσω σύντομα.
Εγώ διάβασα α) Το Νησί ; μου άρεσε πάρα πολύ και ελπίζω και η τηλεοπτική μεταφορά να είναι εξίσου καλή και β) Η Ξυπόλητη των Αθηνών της Φιλομήλας Λαπατά, επίσης πολύ καλό. Μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, στην παλιά Αθήνα στις αρχές του 1900.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Και ναι διαβασα και το Νησι και πηγα και στη Σπηναλογκα.

Voula
Διάσημο μέλος
Εγω εχω παθει βιβλιοφαγια να το πω; ΕΧω διαβασει 15 βιβλια ολο το καλοκαιρι..
Και ναι διαβασα και το Νησι και πηγα και στη Σπηναλογκα.![]()
Είσαι θηρίο
Πες μου τι άλλο διάβασες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

1.Λευκη ορχιδεα της Οικονομου οπως προειπα,
2. Ο κηπος με τις Μουριες της ιδιας
3.Το Νησι,
4. Μην παιρνεις κ ορκο στον ερωτα αυτο δεν μου πολυαρεσε πολυ χαλαρο,
5.Το τελευταιο τσιγαρο της Μαντα απο τα καλυτερα που διαβασα,
6. Ερωτας σαν βροχη παλι της Μαντα πιο ρομαντικο ομως
6.Μερσεντες Χιλ της Δημουλιδου καλο αλλα θυμιζει την ταινια με το Μπραντ Πιτ,
συνεχιζω με Δημουλιδου
7. Ο γιος της βροχης,
8. Τα δακρυα του θεου,
9.Το φιλι του δρακου,
10. Η σκοτεινη πλευρα του ηλιου
11. Αντρες; ευχαριστω δεν θα παρω!
12. Μην πυροβολειτε τη νυφη
Τα δυο τελευταια ηταν λιγο για παραλια τιποτα το συνταρακτικο, ειναι τα πρωτα της και οχι τοσο καλα
Ενα τρομερο βιβλιο
13. Μ αλλα λογια σ αγαπω της Ελευθεριου το διαβασα σε 2 μερες 640 σελιδες
14. η προστυχη ωραιο αλλα μικρο

α και ξαναδιαβασα και τη φονισσα γιατι δεν τη θυμομουν
Οποτε 15 ακριβως ειναι!!

Εχω παρει επισης το αγαπω θα πει χανομαι αλλα δεν το ξεκινησα ακομα και το illuminati δανεικο απο μια συναδελφο.
mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
μολις διαβασα αυτο το καταπληκτικο βιβλιo.οι χιμπαντζιδες μας μοιαζουν παρα πολυ.δειτε τοWaterfall Displays on Vimeo
Ηλεκτρονική
Έκδοση
enet.gr, 17:04 Τρίτη 29 Μαρτίου 2011
«Το αυτοβιογραφικό αυτό βιβλίο της Τζέιν Γκούντολ περιγράφει γλαφυρά την πολυτάραχη ζωή της, από τα παιδικά της χρόνια στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα. Η Γκούντολ αφοσιώθηκε στη μελέτη των χιμπατζήδων του Γκόμπε και στη συνέχεια αποδύθηκε σε μια σταυροφορία σε όλο τον κόσμο για να διαδώσει τη γνώση που ύστερα από πολυετή, κοπιαστική μελέτη κατέκτησε. Σκοπός της, να προστατευτούν οι χιμπατζήδες και όλα τα άλλα ζώα που κινδυνεύουν με αφανισμό».
Ενα... ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε όταν η Γκούντολ αποφάσισε, ορμώμενη από την αγάπη της για τα ζώα, στα 23 της χρόνια, να ταξιδέψει στην Αφρική (χωρίς πανεπιστημιακή μόρφωση και με ελάχιστες οικονομίες) για να γνωρίσει τον μέντορά της, τον περίφημο ανθρω- πολόγο δρα Λούις Λίκεϊ, ο οποίος «την ενθάρρυνε να μελετήσει τη συμπεριφορά των χιμπατζήδων στο φυσικό τους περιβάλλον».
Η έρευνά της ξεκίνησε στο Εθνικό Πάρκο του Γκόμπε. Πέντε χρόνια αργότερα η Γκούντολ πήρε διδακτορικό στην Ηθολογία από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ και καθιερώθηκε ως μία από τους σημαντικότερους επιστήμονες στον κόσμο, ενώ το 1977 ίδρυσε το Ινστιτούτο Τζέιν Γκούντολ, με σκοπό «να στηρίξει τις επιτόπιες έρευνες και τα προγράμματα σωτηρίας των ζώων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται προγράμματα για τους χιμπατζήδες και άλλα άγρια ζώα της Αφρικής, για να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής τους σε αιχμαλωσία, να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους γύρω από αυτά τα ζητήματα».
Διαβλέποντας από τότε ότι ο πλανήτης μας κινδυνεύει άμεσα «από την αλόγιστη ανθρώπινη παρέμβαση, το βιασμό της φύσης από τον άνθρωπο, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή», η Γκούντολ έκανε σκοπό ζωής τη «σωτηρία της γης και των πλασμάτων της».
Και, για καλή μας τύχη, έγραψε την ιστορία της με ειλικρίνεια, όπως γράφει στην εισαγωγή της. Διαβάστε το. Αξίζει.
Tζέιν Γκούντολ & Φίλιπ Mπέρμαν
«Στα χνάρια της ελπίδας»
εκδ. «Ωκεανίδα»,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Ετσι αγορασα το βιβλιο " Η Εξαφανιση" της Chevy Stevens.Ειναι θριλερ...Δεν εχω ξαναδιαβασει βιβλιο αυτου του ειδους....Μου το προτεινε η υπαλληλος .Ελπιζω να μου αρεσει.Οταν το διαβασω θα σας πω εντυπωσεις μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki