bunny
Περιβόητο μέλος
Συγνώμη,είμαι εκτός τόπου και χρόνου καμιά φορά...
Έχω διαβάσει 3,έχει φοβερό χιούμορ και είναι πολύ ανάλαφρο,ό,τι πρέπει για να ξεφεύγει κανείς.
Ο αδερφός μου έχει και το άσπρο με τις νέες περιπέτειες.Έχω διαβάσει και ένα βιβλίο της Άγκαθα Κρίστι,αν και έχω δει μερικά σε ταινίες.
Προτιμώ κι εγώ τον Πουαρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
άμα θες σου το δανείζω![]()
ευχαριστω μελ μου αλλα δε δανειζομαι ποτε βιβλια. οτι διαβαζω θελω να το κραταω δικο μου μετα, εχω μεγαλο δεσιμο με τα βιβλια μου

θα το αγορασω δε με πειραζει, τα λεφτα για βιβλια μονο χαμενα δεν ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
ευχαριστω μελ μου αλλα δε δανειζομαι ποτε βιβλια. οτι διαβαζω θελω να το κραταω δικο μου μετα, εχω μεγαλο δεσιμο με τα βιβλια μου
θα το αγορασω δε με πειραζει, τα λεφτα για βιβλια μονο χαμενα δεν ειναι![]()
Συμφωνώ, κι εγώ δανείζω αλλά δε δανείζομαι

bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν πιστεύω πως είναι απλά χόμπι...μπραβο σου !![]()
Είναι τρόπος ζωής.
Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ αν δε διαβάσω κάτι..

Melini
Διάσημο μέλος
θυμάστε "Το Νησί" που είχε γίνει Best seller το περασμένο καλοκαίρι; Το διάβασα στα αγγλικά (ικανοποιητικό το βρήκα) και για να κάνω την εξάσκησή μου το πήρα κσι στα γερμανικά (Die Insel der Vergessenen). Αφού ξέρω την υπόθεση, θα τρέξει πιο γρήγορα και θα καταλαβαίνω τα κομμάτια με το δύσκολο λεξιλόγιο

ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν πιστεύω πως είναι απλά χόμπι...Είναι τρόπος ζωής.
Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ αν δε διαβάσω κάτι..
![]()
μπραβο κοριτσι μου !

παντα σου ευχομαι να διαβαζεις

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ασχετο, αλλά μιας και αναφέραμε τα γερμανικά...
θυμάστε "Το Νησί" που είχε γίνει Best seller το περασμένο καλοκαίρι; Το διάβασα στα αγγλικά (ικανοποιητικό το βρήκα) και για να κάνω την εξάσκησή μου το πήρα κσι στα γερμανικά (Die Insel der Vergessenen). Αφού ξέρω την υπόθεση, θα τρέξει πιο γρήγορα και θα καταλαβαίνω τα κομμάτια με το δύσκολο λεξιλόγιο![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Το δύσκολο είναι να σταματήσω!μπραβο κοριτσι μου !
παντα σου ευχομαι να διαβαζεις![]()
Βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γρι από γερμανικά...
Σκεφτόμουν να πάρω το Μπρίσινγκρ στα Αγγλικά από το Public...
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
1. Το φιλί του δράκου ''Δημουλίδου''
2. Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι ''Μαντά''
3. Τα δακρυσμένα φεγγάρια
4. Τα δάκρυα του θεού ''Δημουλίδου''
5. Το κορίτσι της σοφίτας ''Δημουλίδου''
6. Twilight ( και τα 3 που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα)

moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Θέλω κι εγώ να διαβάσω το καινούργιο της, το "Πάθος χιλιάδες φορές", ελπίζω να τα καταφέρω μέσα στις διακοπές.
Την προηγούμενη βδομάδα διάβασα "Το σπίτι και το κελί" του Χωμενίδη και κατενθουσιάστηκα. Το συνιστώ με τα χίλια! (απέχει βέβαια έτη φωτός από το στυλ της Ζατέλη, έτσι; )
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
διάβασα μόλις και το ''έρωτας σαν βροχή'' της Μαντά και ήταν πολύ καλό,αν σου αρέσει η Μαντά στο συνιστώ...Λοιπόν τα βιβλία που έχω διαβάσει τελευταία και είναι ΤΕΛΕΙΑ είναι τα εξής:
1. Το φιλί του δράκου ''Δημουλίδου''
2. Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι ''Μαντά''
3. Τα δακρυσμένα φεγγάρια
4. Τα δάκρυα του θεού ''Δημουλίδου''
5. Το κορίτσι της σοφίτας ''Δημουλίδου''
6. Twilight ( και τα 3 που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα)
![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
το 11 λεπτά είναι πράγματι πολύ διαφορετικό και εμένα μου άρεσε,η μάγισσα του πόρτο μπέλο πάλι καθόλουαυτο δωρα διαφερει πολυ..φοβερη ιστορια!!!και το 11 λεπτα ειναι πολυ καλο!

aretha
Περιβόητο μέλος
Πάρα πολύ!! Είχα διαβάσει και το "Σοφό παιδί" παλιότερα και μου άρεσε κι εκείνο πολύ. Γράφει πραγματικά καλά, χωρίς -σημαντικότατο προσόν για μένα- να γίνεται ποτέ γλυκανάλατος και μελοδραματικός. Και είναι πολύ μάστορας στην πλοκή.Χωμενιδη δεν εχω διαβασει,σου αρεσε τοσο;
Τώρα ξεκίνησα να διαβάζω και το τελευταίο του, "Λόγια Φτερά".
Κι εγώ!! Πήρα το "Άρωμα του Ονείρου" για τις διακοπές. Εσύ ποιο πήρες;Εχω παρει κι ενα ακομα του Ρομπινς και περιμενω πως και πως να το ξεκινησω.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool