epla
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Είχα σκύλο και γάτο, μεγάλωσαν μαζί και αγαπιόντουσαν σαν αδέρφια. Η μεγαλοψυχία των σκυλιών σε αυτές τις περιπτώσεις (1. Ο σκύλος προυπήρχε στο σπίτι - αν προυπήρχε το γατί θα είχες μ ε γ α λ ο πρόβλημα. 2. Το γατί είναι βρεφάκι και ο σκύλος το ξερει και δεν θα του κάνει κακό)
Μια σκυλίτσα στη γειτονιά μου μάζεψε 4 βρεφάκια γατιά που είχανε πετάξει στο δρόμο και ένα - ένα τα πήγε σε ένα ασφαλές μέρος.
Θα τα πάνε περίφημα μην ανησυχείς καθόλου. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη μοναδική αυτή εμπειρία!
Τώρα όσον αφορά τα γατιά και το αν χρειάζονται παρέα - αντιθέτως είναι τόσο εγωκεντρικά πλάσματα που κάνουν το καλό και μόνα τους στο σπίτι πάντα με την κατάλληλη φροντίδα από τον ιδιοκτήτη τους.
Εγώ έχω μάθει το γατάκι μου και το πάω βόλτα με το λουράκι κάθε βράδυ. Ήταν ήδη 3 χρονών όταν τον εκπαίδευσα και όμως τα κατάφερα. Μπορείς κι εσύ, μάλιστα πολύ εύκολα γιατί είναι πολύ μικρό.. φτάνει να προσφέρεις λιχουδιές.

epla
Νεοφερμένο μέλος
στην συμβιωση τους?
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
εχει καμια σχεση το αν ειναι αρσενικο η θυλικο?
στην συμβιωση τους?
Πιστεύω καμία. Απλά το γεγονός ότι το σκυλάκι προυπήρχε και είναι μεγαλύτερο από το γατάκι ωθεί το σκυλάκι να του ανοίξει τις αγκάλες του.. εντάξυ τα πατουσάκια του

epla
Νεοφερμένο μέλος
γιατι?κονσερβα του εδωσα να φαει που ειναι για μικρα γατακια
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μουκελις τα ξερει αυτα...Μας ακουει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epla
Νεοφερμένο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Κτηνιατρο εχεις; Θα χρειαστει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κανει διαρροιαγιατι?
κονσερβα του εδωσα να φαει που ειναι για μικρα γατακια
γενικα οι κονσερβες προκαλουν στις γατες μαλακα κακακια...καποιες φορες και διαρροια.........του δινεις συνεχεια κονσερβα??? αν ναι..κακως...τωρα δεν θυμαμαι την ηλικια του γατιου σου,αλλα πρεπει να του δινεις ξηρα τροφη( απο κτηνιατριο και οχι απο σουπερ μαρκετ) ειδικη για γατακια...θα σου πει ο γιατρος...την κονσερβα τη δινουμε που και που,σαν λιχουδια...οχι πολυ συχνα....μηπως του δινεις γαλα.που δεν ειναι ειδικο για γατες???
epla
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ειναι 2 μηνων. εχθες το πηρα το γατακι στο σπιτι στο σπιτι αυριο θα το παω στον κτηνιατρο!
ωραια....ανετα μπορει να φαει ξηρα τροφη...παρτου οπωσδηποτε αυριο ειδικη τροφη ξηρη για μικρα γατακια απο το κτηνιατριο...ρωτα τον γιατρο πια ειναι η καταλληλη....πρεπει να του κανεις αποπαρασιτωση για τα σκουλικακια,και για τα εξωπαρασιτα(..ψειρες κλπ..) ρωτα για ολα αυτα τον γιατρο,μην ντραπεις...καλη επιτυχια και να σου ζησει!!!

epla
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω!ωραια....ανετα μπορει να φαει ξηρα τροφη...παρτου οπωσδηποτε αυριο ειδικη τροφη ξηρη για μικρα γατακια απο το κτηνιατριο...ρωτα τον γιατρο πια ειναι η καταλληλη....πρεπει να του κανεις αποπαρασιτωση για τα σκουλικακια,και για τα εξωπαρασιτα(..ψειρες κλπ..) ρωτα για ολα αυτα τον γιατρο,μην ντραπεις...καλη επιτυχια και να σου ζησει!!!![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ευχαριστω!
τιποτα...για αυτο ειμαστε εδω!!!!!!

...γραφε μας νεα!!!!!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος

Να το χαίρεσαι και πιστεύω πως όλα θα πανε πολύ καλα. Μόνον επειδή ειναι μικρο ακόμη και το ίδιο και ο σκύλος (δηλ. και τα δυο ΔΕΝ ειναι ενήλικα), πρόσεχε τα μην γίνει κανένα ατύχημα. Δηλ.: Το γατάκι ειναι ζωηρουλι και το ίδιο και το σκυλί σου σ΄αυτη την ηλικία. Πάνω στο παιχνίδι, μπορει το ένα απ΄τα δύο να εκνευριστει ή να πονέσει και να πληγώσει το άλλο. Επίσης πολύ μα πολύ επικίνδυνα (οσο κι αν αυτο ακούγεται περίεργο) ειναι τα νύχια της γάτας για τα μάτια του σκύλου. Μπορει κάποια στιγμή που το γατί ρίχνει φάπα στο σκυλί, να το τραυματίσει στα μάτια. Γι αυτο πρέπει να τα εχεις συνεχώς υπο επίβλεψη...
Οσο για τις διάρροιες μάλλον θέλει εσωτερική αποπαρασίτωση ή το πείραξε η κονσέρβα. Ο,τι σου ειπαν πιο πάνω τα κοριτσια για την κονσέρβα ειναι πολύ χρήσιμο να το λάβεις υπόψιν σου σοβαρα.
Ο χώρος οσο μικρός και να ΄ναι δεν ενοχλει καμια γατα. Οι γάτες γενικως ειναι ολιγαρκεις και αργότερα γίνονται ενα με τους καναπέδες... συνήθως σηκωνονται μόνον για να φάνε και να πάνε τουαλέτα. Ε και για να παίξουν καμιά φορα

Η προσαρμογή πρέπει να γίνει σιγα΄σιγα και σε καμμια περίπτωση απότομα. Αυτο που σου πρότεινε η Τζουλια ειναι πολύ σωστο να μυρίζονται απο μια χαραμάδα και ίσως ούτε χαραμάδα. ΑΥτά θα μυρίζονται κάτω απο την πόρτα. Μετά σιγά σιγά θα τα φέρεις σε επαφή αλλα θα αφήσεις το γατι να ειναι σε χώρο που να μπορει να ανέβει ψηλά αν θέλει να αποφύγει τον σκύλο.
Και το γατί να προ υπήρχε του σκύλου πάλι το ίδιο θα γινόταν. Δεν ειναι τοσο δύσκολο. Μπορει να μην συμφιλιωνονταν ποτε με την έννοια να παίζουν σφαλιαρίτστες αλλα δε νομίζω πως θα το πειραζε το γατί τον σκύλο. Εμένα ο Τιμυ ήρθε σπιτι οταν ήδη υπήρχε το προηγουμενο σκυλάκι μου και ο Τιμυ το λάτρεψε το σκυλί σαν μαμα του αλλα αυτη δεν τον πολυγουσταρε... και οταν πέθανε το σκυλακι μου και φεραμε άλλο στο σπίτι, δεν το γουσταρε μεν καθόλου, αλλα ποτέ δεν του επιτέθηκε και το ίδιο έκανε και με το δεύτερο σκυλάκι που φέραμε. Κι όλα τα γατιά το ίδιο έκαναν. Δεν την πειραζουν την μικρή καθόλου μονον η Νάλα τη γρατζουνα επικίνδυνα στα μούτρα αλλα μονον οταν η σκυλίτσα πάει πολύ κοντά της και φοβηθει και την στριμώξει σε γωνία. Ετσι δεν τα αφηνουμε ΠΟΤΕ μαζί μόνα Ποτε.
Αυτά και συγγνώμη αν σε κούρασα. Κι ολα θα δεις οτι θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ

Βαλε μας και φωτο και των δυο να τα καμαρώσουμε!
Κατα τα άλλα θα τα πανε καλα σε λίγο καιρο.

epla
Νεοφερμένο μέλος
αγριεψε παρα πολυ ο σκυλος δαγκωσε μεχρι και εμενα σηκωθικα μεσα στην νυχτα και τον πηγα στην μαμα μου που7 εκει εχουμε 5 γατες και ποτε δεν τις πειραζε τωρα ορμηξε και σε αυτες.

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

epla
Νεοφερμένο μέλος
περιμενω να βγαλει η Νινικα φωτογραφιες να μου τις στειλε να βαλουμε αγγελιες να κανω καιαφησακια να τα βαλω σε διαφορα πολυσυχναστα σημεια και κατι θα βρεθει ειμαι σηγουρη!!:cry::cry::cry:Και τωρα τι θα γινει;![]()

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
adopt_a_dog_or_a_cat@yahoogroups.com(χρειάζεται εγγραφή)
* stray_and_abused@yahoogroups.com (χρειάζεται εγγραφή)
* pets_gr@googlegroups.com (χρειάζεται εγγραφή)
* esamarikas@pegasus.gr
* pdiam@enet.gr
* farma@enet.gr
* dogsmagazine@onel.gr
* strayshelp@gmail.com , για δημοσίευση στο blog https://strayshelp.blogspot.com και μόνο για αδέσποτα,όχι από γέννες ιδιωτών.
* himaira@himaira.gr (Για Χάθηκαν-Βρέθηκαν κυρίως)
* lostpets@petcity.gr (Για Χάθηκαν-Βρέθηκαν μόνο)
τα αφησακια κανουν πολυ καλη δουλεια!!
θα βαλω την αγγελια και σε διαφορα σαιτ! απλα ετσι με αυτον τον τροπο
δεν εχω δοσει ποτε ζωακι χωρις να εχω ελενξει την υιοθεσια. γιατι οι περισσοτεροι λενε στειλτο μου. και τι ειναι το γατι ή το σκυλι να το στειλω δεμα? και στην τελικη αν το θελουν το ζωο τοοοοσο πολυ να ερθουν να το παρουν να δουμε που θα παει!
οσα συμβολαια και υπευθυνες δηλωσεις και να συμπηρωσουν νωμιζω δεν αρκει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool