Βοήθειααα!!!! Χτυπημένο γατάκι

Εγώ ειχα βρει συμπαθητικό έναν γιατρό στην Κυψέλη Τήνου 1 (και πατησίων) αυτόν εννοείς;; Αυτος ήταν πολύ συμπαθητικός πιστεύω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια, θα μιλήσω με τη Μένια λοιπόν. Μην ανησυχείς για το οικονομικό, θα σε βοηθήσουμε σε αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι ... σε αλλη διευθυνση ... θα παω εκει ... τηνου ε? οκ ειναι και κοντα με τα ποδια θα παω.

Ναι, ειναι πολύ συμπαθείς και αυτός και ο βοηθός του, λίγο αυστηροί φαίνονται αλλά ειναι πολύ καλοί και φαίνεται οτι αγαπάνε τα ζώα. Νομίζω ειναι απο τις 6 το απογευμα. Τηλ να σιγουρευτείς:
2108653956. Όνομα δυστυχώς δεν θυμάμαι.
Μένια, μιλάμε εμείς αύριο να συντονιστούμε.

ειλικρινα ευχαριστω παααααρα πολυ ....:) νομιζω πως αυτα τα γατακια που τραβματιζονται απο ασυνειδητους οδηγους μ....ες ανθρωπους χωρισ ιχνος αγαπης μεσα τους μασ εχουν περισσοτερο αναγκη απο οποιαδηποτε αλλη γατουλα ¨... γι αυτο και τη δικη μου την πηρα ενηλικη 2 χρονων απο μια γιαγια που την κακομεταχειριζονταν... ειχε σαπια δοντια και το ματακι τησ ηταν χαλια.... με αγαπη και φροντιδα γινεται σιγα σιγα καλα.... αυτα τα γατακια πρεπει να βοηθουμε ... αυτα μας χρειαζονται .. εκει φαινεται ποσο φιλοζωος εισαι .... γιατι κατα τα αλλα θα εισαι εγωιστης και οχι φιλοζωος! δνε κατηγορω αυτους που εχουν γατακια ρατσας (αρκει να τα αγαπανε ) αλλα αυτους που παιρνουν ρατσας μονο για μουρη ...

τελοςπαντων.... σας καληνυχτιζω.... αυριο πρεπει να ξυπνησω 7 ευχαριστω ολους για τη βοηθεια τα πμ και τα μαιλς που μου στειλατε :) ας ελπιζουμε να εχουν ολα τα ζωακια του κοσμου να εχουν κοντα τους ανθρωπους σαν αυτους που βρηκα σε αυτο το σαιτ ... ειστε υπεροχοι ολοι !! ''Ανθρωποι'' με Αλφα κεφαλαιο!!!

Τι κάνει η γατούλα; την πήγατε στο γιατρό;

Ναι παιδια ειχαμε κανενα νεο; τι γινεται;

Αν χρειαστει βοηθεια κατι μπορω λογικα κι εγω

Σήμερα θα την πάει η jiovi παιδιά, οποτε θα μας πει το απογευμα φαντάζομαι.

οχι ... σε αλλη διευθυνση ... θα παω εκει ... τηνου ε? οκ ειναι και κοντα με τα ποδια θα παω.

Εκεί ήταν παλιά το κτηνιατρείο του κ. Χατζόγλου. Αν εξακολουθεί και είναι ο ίδιος εκεί, είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ και από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Χρόνια πήγαινα το σκύλο μου σ' αυτόν, όταν έμενα στην περιοχή.

Δεν θυμάμαι το όνομα του, δυστυχώς. Εκεί πήγαμε τα γατάκια που πήρε η φίλη μου απο τη Νότα και όντως, και αυτός και ο βοηθός του ήταν φανταστικοί και με πολύ χιούμορ. Και μου είχε κάνει εντύπωση που της είχε πει της φίλης μου: "Μπράβο που τα πήρες τα γατάκια και τα βοηθάς γιατί τα ζωάκια είναι χαρά στο σπίτι."
Λογικά θα είναι ο ίδιος γιατί δεν ήταν νέος.

Δεν θυμάμαι το όνομα του, δυστυχώς. Εκεί πήγαμε τα γατάκια που πήρε η φίλη μου απο τη Νότα και όντως, και αυτός και ο βοηθός του ήταν φανταστικοί και με πολύ χιούμορ. Και μου είχε κάνει εντύπωση που της είχε πει της φίλης μου: "Μπράβο που τα πήρες τα γατάκια και τα βοηθάς γιατί τα ζωάκια είναι χαρά στο σπίτι."
Λογικά θα είναι ο ίδιος γιατί δεν ήταν νέος.

Ναι, αυτός πρέπει να είναι. Τον ξέρω από το 1974-75... Τι μου θύμισες τώρα!

:) Χαίρομαι που λες οτι ειναι καλός γιατι κι εγώ την ίδια αίσθηση είχα.

Jiovi καλημέρα!:)
Είμαι κι εγώ γειτόνισσα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, πες μου. Μετά από τις πρόσφατες αρρώστιες των δικών μου, έχω γίνει εξπέρ στη χορήγηση χαπιών, σιροπιών κ.λπ., γατονοσοκόμα κανονική!;) Θα σου στείλω με πμ το τηλέφωνό μου, πάρε με για ο,τιδήποτε χρειαστείς.
Περαστικά της, της γκριζούλας, είναι μια κούκλα!:inlove:

χθες γυρνόντας απο την δουλειά πέρασα απο ένα καινούριο πετ σοπ πριν καμια βδομάδα 2 άνοιξε, (στο κοντινό μου βρήκα λειγμένες κονσέρβες:mad:), να πάρω ψαλιδάκι για τα νύχια και κανα μεζεδάκι και μου είπαν πως μέσα στο μαγαζι λειτουργεί κτηνιατρείο και πως τις Κυριακές ο γιατρος κάνει δωρεαν γνωμάτευση για τα ζωάκια μας

δεν θυμάμαι διεύθυνση ακριβως θα το κοιτάξω σήμερα και θα σας πω, είναι κάτω από Πατησίων προς τον ηλεκτρικο σταθμό του Αγ. Νικολάου δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με τον γιατρό αλλά έστω σαν κίνηση καλό είναι

Θα συναντηθώ εγώ στις 18.00 με την κοπέλα στη στάση ΛΥΣΙΑΤΡΕΙΟ για να πάμε στον κτηνίατρο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά...

ΟΚ, Μένια, και μου λες για ο,τι χρειάζεται με πμ ή τηλεφωνικά.
Να μας πείτε πώς σας φάνηκε ο κτηνίατρος! :) (Και ειδικά ο βοηθός του...)

ναι παιδια θα την παμε σημερα στο γιατρο :)¨ευχομαι ολα να πανε καλα :)¨και να μην εχει τιποτα .... αχχχχχχχ δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαδιαρικο ειναι ολη την ωρα με τριγυριζει ποδια μπουτια οτι βρει .. χεχε:) παντωσ πηρε τα πανω του ... κανει ενα φαει το σκασμενο 2 φορεσ οσο τρςει η γατα μου ... μαλλον θα πεινουσε πολυ... παιδια πηρα τωρα πατατες και ζηταει πατατες τηγανιτες χεχε

Γιοβάνα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν έχει σπάσιμο, αλλιώς δε θα έτρωγε από τον πόνο. Είχα βρει πρόπερσι ένα γατάκι με το πόδι του να κρέμεται σχεδόν, το είχε μόλις πατήσει αμάξι. Εκλαιγε απίστευτα, το έβαλα σε μια κούτα και το πήγα στον Μαραφέλια. Του έκανε μια ένεση για τον πόνο και μου είπε ότι η φύση θα κάνει το καθήκον της (ήταν εξάρθρημα) και ότι κίνδυνος υπήρχε μόνο αν το αμάξι είχε περάσει από πάνω του και του είχε πειράξει τα ζωτικά όργανα... Αυτό θα φαινόταν μέσα σε 48 ωρές. Και συγχαρητήρια στον κτηνίατρο διότι δεν μου πήρε φράγκο επειδή ήταν αδέσποτο!:) Μακάρι να ήταν όλοι τέτοιοι!!! Τελικά το γατάκι συνήλθε, έτρωγε πέντε πιάτα στην καθισιά, απλά το ποδαράκι του ήταν λίγο στραβό, χωρίς όμως να το εμποδίζει πουθενά. Και το καλύτερο? Υιοθετήθηκε!!!:up: Και πρέπει να ήταν γύρω 7-8 μηνών! Συμπέρασμα???Ολα καλά θα πάνε!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back