drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
2108653956. Όνομα δυστυχώς δεν θυμάμαι.
Μένια, μιλάμε εμείς αύριο να συντονιστούμε.
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
νομιζω πως αυτα τα γατακια που τραβματιζονται απο ασυνειδητους οδηγους μ....ες ανθρωπους χωρισ ιχνος αγαπης μεσα τους μασ εχουν περισσοτερο αναγκη απο οποιαδηποτε αλλη γατουλα ¨... γι αυτο και τη δικη μου την πηρα ενηλικη 2 χρονων απο μια γιαγια που την κακομεταχειριζονταν... ειχε σαπια δοντια και το ματακι τησ ηταν χαλια.... με αγαπη και φροντιδα γινεται σιγα σιγα καλα.... αυτα τα γατακια πρεπει να βοηθουμε ... αυτα μας χρειαζονται .. εκει φαινεται ποσο φιλοζωος εισαι .... γιατι κατα τα αλλα θα εισαι εγωιστης και οχι φιλοζωος! δνε κατηγορω αυτους που εχουν γατακια ρατσας (αρκει να τα αγαπανε ) αλλα αυτους που παιρνουν ρατσας μονο για μουρη ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
ας ελπιζουμε να εχουν ολα τα ζωακια του κοσμου να εχουν κοντα τους ανθρωπους σαν αυτους που βρηκα σε αυτο το σαιτ ... ειστε υπεροχοι ολοι !! ''Ανθρωποι'' με Αλφα κεφαλαιο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
οχι ... σε αλλη διευθυνση ... θα παω εκει ... τηνου ε? οκ ειναι και κοντα με τα ποδια θα παω.
Εκεί ήταν παλιά το κτηνιατρείο του κ. Χατζόγλου. Αν εξακολουθεί και είναι ο ίδιος εκεί, είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ και από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Χρόνια πήγαινα το σκύλο μου σ' αυτόν, όταν έμενα στην περιοχή.
drusilia
Διάσημο μέλος
Λογικά θα είναι ο ίδιος γιατί δεν ήταν νέος.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Δεν θυμάμαι το όνομα του, δυστυχώς. Εκεί πήγαμε τα γατάκια που πήρε η φίλη μου απο τη Νότα και όντως, και αυτός και ο βοηθός του ήταν φανταστικοί και με πολύ χιούμορ. Και μου είχε κάνει εντύπωση που της είχε πει της φίλης μου: "Μπράβο που τα πήρες τα γατάκια και τα βοηθάς γιατί τα ζωάκια είναι χαρά στο σπίτι."
Λογικά θα είναι ο ίδιος γιατί δεν ήταν νέος.
Ναι, αυτός πρέπει να είναι. Τον ξέρω από το 1974-75... Τι μου θύμισες τώρα!
drusilia
Διάσημο μέλος
Χαίρομαι που λες οτι ειναι καλός γιατι κι εγώ την ίδια αίσθηση είχα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Είμαι κι εγώ γειτόνισσα, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, πες μου. Μετά από τις πρόσφατες αρρώστιες των δικών μου, έχω γίνει εξπέρ στη χορήγηση χαπιών, σιροπιών κ.λπ., γατονοσοκόμα κανονική!
Θα σου στείλω με πμ το τηλέφωνό μου, πάρε με για ο,τιδήποτε χρειαστείς.Περαστικά της, της γκριζούλας, είναι μια κούκλα!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
), να πάρω ψαλιδάκι για τα νύχια και κανα μεζεδάκι και μου είπαν πως μέσα στο μαγαζι λειτουργεί κτηνιατρείο και πως τις Κυριακές ο γιατρος κάνει δωρεαν γνωμάτευση για τα ζωάκια μαςδεν θυμάμαι διεύθυνση ακριβως θα το κοιτάξω σήμερα και θα σας πω, είναι κάτω από Πατησίων προς τον ηλεκτρικο σταθμό του Αγ. Νικολάου δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με τον γιατρό αλλά έστω σαν κίνηση καλό είναι
menia
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Να μας πείτε πώς σας φάνηκε ο κτηνίατρος!
(Και ειδικά ο βοηθός του...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
¨ευχομαι ολα να πανε καλα
¨και να μην εχει τιποτα .... αχχχχχχχ δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαδιαρικο ειναι ολη την ωρα με τριγυριζει ποδια μπουτια οτι βρει .. χεχε
παντωσ πηρε τα πανω του ... κανει ενα φαει το σκασμενο 2 φορεσ οσο τρςει η γατα μου ... μαλλον θα πεινουσε πολυ... παιδια πηρα τωρα πατατες και ζηταει πατατες τηγανιτες χεχεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να ήταν όλοι τέτοιοι!!! Τελικά το γατάκι συνήλθε, έτρωγε πέντε πιάτα στην καθισιά, απλά το ποδαράκι του ήταν λίγο στραβό, χωρίς όμως να το εμποδίζει πουθενά. Και το καλύτερο? Υιοθετήθηκε!!!
Και πρέπει να ήταν γύρω 7-8 μηνών! Συμπέρασμα???Ολα καλά θα πάνε!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool