Βοήθεια!! Ακροβατεί στα κάγκελα του...μπαλκονιού!

Πάντως εγώ πρέπει να έχω σταθεί τυχερή. Του Vector δεν του λέει τίποτα το "έξω" όπως φαίνεται. Ούτε κοιτάει έξω παρα σπάνια, ούτε προσπαθεί να βγει ούτε τίποτα. Ίσως γιατί τους πρώτους μήνες της ζωής του τους πέρασε στο "έξω" και είδε τη γλύκα...: Έχει κομμένη ουρά και όταν τον είχαν βρει είχε και απόστημα στο ποδαράκι του. Η αδερφή του δε είχε κομμένη τη μιση πατούσα! Ε όταν βλέπω τέτοια δεν πρόκειται να τον αφήσω έξω ποτέ των ποτών! (Άλλωστε ήταν και η συμφωνία μου με την οικογένεια που τον είχε μαζέψει, να τον πάρω εφόσον δεν θα τον άφηνα να βγει έξω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω δεν τον αφηνω εξω με τιποτα αφου ολοι παραφυλαμε την πορτα αλλα δεν ξερω ποσο σωστο ειναι Ακομα καλυτερα τα πραγματα οταν ο γατος δεν θελει να βγη οποτε δεν προβληματιζεσαι...<<<<ωστοσο προσεχε οταν θα ρθη η εποχη του για γατουλα τοτε θα ναι δυσκολα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον ο γατούλης μου είναι ασεξουάλ τύπος :lol:
Υποτίθεται οτι τώρα πρέπει να είναι κάπου 8 μηνών και ακόμα να ψεκάσει! Μόνο νιαουρίζει πιο έντονα, αν και μάλλον αυτό οφείλεται στο οτι είμαι πιο αυστηρή με το φαγητό γιατί η γιατρός μου είπε οτι παραείναι παχύς για την ηλικία του. :redface:

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Μάλλον ο γατούλης μου είναι ασεξουάλ τύπος :lol:
Υποτίθεται οτι τώρα πρέπει να είναι κάπου 8 μηνών και ακόμα να ψεκάσει! Μόνο νιαουρίζει πιο έντονα, αν και μάλλον αυτό οφείλεται στο οτι είμαι πιο αυστηρή με το φαγητό γιατί η γιατρός μου είπε οτι παραείναι παχύς για την ηλικία του. :redface:
μην τον κάνεις και υπέρβαρο μπαλάκι,:mad: δε λέει,:D , πως θα βρει νύφη μετά:lol:

Γιατί;;; και οι υπέρβαροι έχουν ψυχή:lol: Άσε που δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να βρεί καμμία νύφη που να της αρέσουν οι γεματούληδες!
Πάντως γεγονός είναι πως συμφωνώ με όλους σας. Ελπίζω μία μέρα να καταφέρω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου για ένα σπίτι με κήπο στην εξοχή και έτσι ν'απολαύσει και η Μέλα την χαρά της ελευθερίας.
Όσο όμως ζω στην Αθήνα, ούτε λόγος. Δεν πρόκειται να την αφήσω έξω. Όσο θυμάμαι τα παιδάκια - Ηρώδη που είσαι - που τσάκωσα να πετάνε νεράτζια στη Μπλάκυ γκρρρ... Καμμία παιδεία - αλλά να μου πεις σάμπως έχουν παιδεία και για τίποτα; Από ποιούς γονείς; Πιστέψτε με: από εσάς ως γατογονείς έχω διαπιστώσει μεγαλύτερη υπευθυνότητα απ'ότι σε πολλούς "ανθρωπογονείς".(Τη Μπλάκυ δυστυχώς την αφήναμε να βγαίνει έξω καθώς η μητέρα μου υποστήριζε πως είναι αμαρτία να της στερούμε το φυσικό της περιβάλλον. Τί δεν τράβηξε η κακομοίρα).
Και κάτι άλλο: Michelle ό,τι έχουμε δεν το εκτιμάμε. Για να λες ότι δουλεύεις σπίτι, μάλλον σημαίνει ότι δουλεύεις χωρίς προϊστάμενους και υφιστάμενους. Πίστεψέ με σε ζηλεύω.

Αρχική Δημοσίευση από mela:
Για να λες ότι δουλεύεις σπίτι, μάλλον σημαίνει ότι δουλεύεις χωρίς προϊστάμενους και υφιστάμενους. Πίστεψέ με σε ζηλεύω.

Για πόσο ακόμα όμως; Κάποτε θα αναγκαστώ να πάω υπάλληλος. Άλλωστε δεν είμαι ακόμη πλήρως οικονομικά ανεξάρτητη, ουσιαστικά τα πρώτα μου βήματα κάνω :/:

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Για πόσο ακόμα όμως; Κάποτε θα αναγκαστώ να πάω υπάλληλος. Άλλωστε δεν είμαι ακόμη πλήρως οικονομικά ανεξάρτητη, ουσιαστικά τα πρώτα μου βήματα κάνω :/:

Σου εύχομαι το καλύτερο. Και κοίτα να εκμεταλλευθείς όσο γίνεται περισσότερο αυτήν την περίοδο γιατί καλή η οικονομική ανεξαρτησία αλλά έχει μεγάλο κόστος (την επιδίωξα πολύ νωρίς και κάτι ξέρω. Όχι ότι θα ήθελα να μην είμαι αλλά ...να... :hmm: αναπολώ την εποχή που ήμουν ανέμελη και σκέφτομαι ότι δεν το διασκέδασα όσο μπορούσα ... είχα τόσο μεγάλη επιθυμία ν'ανεξαρτητοποιηθώ:/: ).
Όπως και να'χει προχώρα ακάθεκτη!!!

Κι εγώ στην ίδια ακριβώς φάση που ήσουν είμαι μέλα. :/

Ο Νίνο ή είχε τάσεις αυτοκτονίας ή ήταν fan του tarzan.. Σταμάτησε πάντως να ανεβαίνει στα κάγκελα όταν τον στείρωσα..Μετά απλά κουτσομπόλευε κοιτώντας μέσα από τα κάγκελα..Βέβαια είχε πιάσει ενα σπουργιτάκι που είχε έρθει επίσκεψη στο μπαλκόνι μας (το κακόμοιρο..) αλλά πάλι καλά δεν τον αφησα να το φάει..

Γατούλα 8 μηνών ανεβαίνει στο κάγκελο του μπαλκονιού στον 5ο όροφο...

Γεια σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το γατί μου. Ανεβαίνει στο κάγκελο του μπαλκονιού και μένω στον 5ο όροφο! Έχω ψεκάσει το κάγκελο με απωθητικό sprey αλλά δεν έχει αποτέλεσμα. Προφανώς η λύση δεν είναι να μη βγαίνει το γατί στο μπαλκόνι. Έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη λύση? Να προσθέσω ότι δεν θέλω να βάλω τη γνωστή καλαμωτή στα κάγκελα γιατί θα με κράξουν από την πολυκατοικία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατούλα 8 μηνών ανεβαίνει στο κάγκελο του μπαλκονιού στον 5ο όροφο...

Αποστολία, η γάτα δεν γίνεται να μάθει να μην σκαρφαλώνει στο κάγκελο, είναι μέρος της φύσης της και να σκαρφαλώνει και να εξερευνεί και να θέλει να βλέπει τα πάντα.
Το spray δεν θα βοηθήσει και το να ανεβαίνει στο μπαλκόνι είναι πολύ επικίνδυνο αφού πολλές γάτες βρίσκουν τραγικό θάνατο από πτώση από μπαλκόνι...
Εφόσον δεν θέλεις να βάλεις περίφραξη στο μπαλκόνι - η οποία δεν είναι μόνιμη για να σε κράξουν, όπως είπες... - η μόνη λύση που υπάρχει είναι να μην βγαίνει καθόλου στο μπαλκόνι και να μένει αποκλειστικά εντός διαμερίσματος.
Αυτό θα είναι το καλύτερο για τη δική της ασφάλεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ' ευχαριστώ πολύ, Γιώργο για την άμεση απάντησή σου.

Απάντηση: Γατούλα 8 μηνών ανεβαίνει στο κάγκελο του μπαλκονιού στον 5ο όροφο...

Περιφραξη εχεις δικαιωμα να βαλεις.Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να σε κραξουν οι αλλοι.Επισης μπορει να μπει περιοφραξη με κοτετσοσυρμα,που φαινεται λιγοτερο.:)
Παντως να ξερεις οτι ειναια πιστευτα επικυνδινο να ανεβαινει στα καγκελα.Θα σου πω μια ιστορια.Στο σπιτι μας στην αθηνα,το διπλανο διαμερισμα απο εμας ειχε μια γατουλα.Χρονια εβγαινε στομ μπαλκονι,και ανεβαινε και αυτη στα καγκελα.Οι ιδιοκτητες της ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουροι οπτι δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει,οτι ξερει κλπ.Η γατα επεσε και σκοτωθηκε βεβαια.:(
Ελπιζω και ευχομαι να μην συμβει στη δικια σου,αλλα αν δεν κανεις κατι..μονο σε πολυ καλη τυχη επαφιεσαι.Και δεν ειναι ολες οι γατες τυχερες.:/:

Στην περίπτωση που η περίφραξη είναι είτε είναι κοτετσόσυρμα είτε το άσπρο, πλαστικό δίχτυ, πιστεύετε ότι θα λυθεί το πρόβλημα? Γιατί φοβάμαι ότι θα αρχίσει να σκαρφαλώνει και σ' αυτά...:worry: Αλλά εάν είναι πετυχημένη λύση, προφανώς και θα τη δοκιμάσω.

Απάντηση: Ακροβασία στα κάγκελα

Κοιτα κατι.Το ιδανικο ειναι να μπει πιο ψηλα απο το καγκελο το διχτυ,και με πασαλλους να στερεωθει σε σχημα Γ,να κανει ουρανο δηλαδη,ετσι ωστε και αν σκαρφαλωσει να μην μπορει να περασει απο πανω.Ριξε μια ματια σε αυτο το θεμα,για να παρεις μια ιδεα. :)

εμεις εχουμε καλαμωτη κ πολλοι αλλοι.λες κ ειναι μοδα:P
1.80 υψος περιπου.δεν μπορει να την ανεβει.γλυστραει.πιστευω ειναι μια λυση ιδανικη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back