Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Υποτίθεται οτι τώρα πρέπει να είναι κάπου 8 μηνών και ακόμα να ψεκάσει! Μόνο νιαουρίζει πιο έντονα, αν και μάλλον αυτό οφείλεται στο οτι είμαι πιο αυστηρή με το φαγητό γιατί η γιατρός μου είπε οτι παραείναι παχύς για την ηλικία του.

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην τον κάνεις και υπέρβαρο μπαλάκι,Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Μάλλον ο γατούλης μου είναι ασεξουάλ τύπος
Υποτίθεται οτι τώρα πρέπει να είναι κάπου 8 μηνών και ακόμα να ψεκάσει! Μόνο νιαουρίζει πιο έντονα, αν και μάλλον αυτό οφείλεται στο οτι είμαι πιο αυστηρή με το φαγητό γιατί η γιατρός μου είπε οτι παραείναι παχύς για την ηλικία του.![]()
δε λέει,
, πως θα βρει νύφη μετά
mela
Νεοφερμένο μέλος
Άσε που δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να βρεί καμμία νύφη που να της αρέσουν οι γεματούληδες!Πάντως γεγονός είναι πως συμφωνώ με όλους σας. Ελπίζω μία μέρα να καταφέρω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου για ένα σπίτι με κήπο στην εξοχή και έτσι ν'απολαύσει και η Μέλα την χαρά της ελευθερίας.
Όσο όμως ζω στην Αθήνα, ούτε λόγος. Δεν πρόκειται να την αφήσω έξω. Όσο θυμάμαι τα παιδάκια - Ηρώδη που είσαι - που τσάκωσα να πετάνε νεράτζια στη Μπλάκυ γκρρρ... Καμμία παιδεία - αλλά να μου πεις σάμπως έχουν παιδεία και για τίποτα; Από ποιούς γονείς; Πιστέψτε με: από εσάς ως γατογονείς έχω διαπιστώσει μεγαλύτερη υπευθυνότητα απ'ότι σε πολλούς "ανθρωπογονείς".(Τη Μπλάκυ δυστυχώς την αφήναμε να βγαίνει έξω καθώς η μητέρα μου υποστήριζε πως είναι αμαρτία να της στερούμε το φυσικό της περιβάλλον. Τί δεν τράβηξε η κακομοίρα).
Και κάτι άλλο: Michelle ό,τι έχουμε δεν το εκτιμάμε. Για να λες ότι δουλεύεις σπίτι, μάλλον σημαίνει ότι δουλεύεις χωρίς προϊστάμενους και υφιστάμενους. Πίστεψέ με σε ζηλεύω.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από mela:Για να λες ότι δουλεύεις σπίτι, μάλλον σημαίνει ότι δουλεύεις χωρίς προϊστάμενους και υφιστάμενους. Πίστεψέ με σε ζηλεύω.
Για πόσο ακόμα όμως; Κάποτε θα αναγκαστώ να πάω υπάλληλος. Άλλωστε δεν είμαι ακόμη πλήρως οικονομικά ανεξάρτητη, ουσιαστικά τα πρώτα μου βήματα κάνω

mela
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Για πόσο ακόμα όμως; Κάποτε θα αναγκαστώ να πάω υπάλληλος. Άλλωστε δεν είμαι ακόμη πλήρως οικονομικά ανεξάρτητη, ουσιαστικά τα πρώτα μου βήματα κάνω![]()
Σου εύχομαι το καλύτερο. Και κοίτα να εκμεταλλευθείς όσο γίνεται περισσότερο αυτήν την περίοδο γιατί καλή η οικονομική ανεξαρτησία αλλά έχει μεγάλο κόστος (την επιδίωξα πολύ νωρίς και κάτι ξέρω. Όχι ότι θα ήθελα να μην είμαι αλλά ...να...
αναπολώ την εποχή που ήμουν ανέμελη και σκέφτομαι ότι δεν το διασκέδασα όσο μπορούσα ... είχα τόσο μεγάλη επιθυμία ν'ανεξαρτητοποιηθώ
).Όπως και να'χει προχώρα ακάθεκτη!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Lady
Δραστήριο μέλος
Apostolia_d
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το γατί μου. Ανεβαίνει στο κάγκελο του μπαλκονιού και μένω στον 5ο όροφο! Έχω ψεκάσει το κάγκελο με απωθητικό sprey αλλά δεν έχει αποτέλεσμα. Προφανώς η λύση δεν είναι να μη βγαίνει το γατί στο μπαλκόνι. Έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη λύση? Να προσθέσω ότι δεν θέλω να βάλω τη γνωστή καλαμωτή στα κάγκελα γιατί θα με κράξουν από την πολυκατοικία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Αποστολία, η γάτα δεν γίνεται να μάθει να μην σκαρφαλώνει στο κάγκελο, είναι μέρος της φύσης της και να σκαρφαλώνει και να εξερευνεί και να θέλει να βλέπει τα πάντα.
Το spray δεν θα βοηθήσει και το να ανεβαίνει στο μπαλκόνι είναι πολύ επικίνδυνο αφού πολλές γάτες βρίσκουν τραγικό θάνατο από πτώση από μπαλκόνι...
Εφόσον δεν θέλεις να βάλεις περίφραξη στο μπαλκόνι - η οποία δεν είναι μόνιμη για να σε κράξουν, όπως είπες... - η μόνη λύση που υπάρχει είναι να μην βγαίνει καθόλου στο μπαλκόνι και να μένει αποκλειστικά εντός διαμερίσματος.
Αυτό θα είναι το καλύτερο για τη δική της ασφάλεια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apostolia_d
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Περιφραξη εχεις δικαιωμα να βαλεις.Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να σε κραξουν οι αλλοι.Επισης μπορει να μπει περιοφραξη με κοτετσοσυρμα,που φαινεται λιγοτερο.

Παντως να ξερεις οτι ειναια πιστευτα επικυνδινο να ανεβαινει στα καγκελα.Θα σου πω μια ιστορια.Στο σπιτι μας στην αθηνα,το διπλανο διαμερισμα απο εμας ειχε μια γατουλα.Χρονια εβγαινε στομ μπαλκονι,και ανεβαινε και αυτη στα καγκελα.Οι ιδιοκτητες της ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουροι οπτι δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει,οτι ξερει κλπ.Η γατα επεσε και σκοτωθηκε βεβαια.

Ελπιζω και ευχομαι να μην συμβει στη δικια σου,αλλα αν δεν κανεις κατι..μονο σε πολυ καλη τυχη επαφιεσαι.Και δεν ειναι ολες οι γατες τυχερες.

Apostolia_d
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά εάν είναι πετυχημένη λύση, προφανώς και θα τη δοκιμάσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κοιτα κατι.Το ιδανικο ειναι να μπει πιο ψηλα απο το καγκελο το διχτυ,και με πασαλλους να στερεωθει σε σχημα Γ,να κανει ουρανο δηλαδη,ετσι ωστε και αν σκαρφαλωσει να μην μπορει να περασει απο πανω.Ριξε μια ματια σε αυτο το θεμα,για να παρεις μια ιδεα.

1.80 υψος περιπου.δεν μπορει να την ανεβει.γλυστραει.πιστευω ειναι μια λυση ιδανικη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool