julia
Διακεκριμένο μέλος
δεν το συζηταω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Τους τα'χωσε κανονικοτατα! Ειπε πως χρειαζονταν δυο εκατομμυρια υπογραφες οι οποιες και εχουν ηδη συγκεντρωθει αλλα ας τις κανουμε τρια εκατομμυρια ετσι... για να το εμπεδωσουν οι "ανθρωποι"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Τις φωτογραφίες ΔΕΝ έχω θελήσει να τις κοιτάξω γιατί ΔΕΝ αντέχω. Είδα μόνο την πρώτη, μου αρκεί.
Προς Θεού δεν εννοώ ότι δικαιολογώ την πράξη του τύπου αλλά πείτε μου αυτοί οι ΗΛΙΘΙΟΙ θεατές στις φωτό ΤΙ????? έκαναν για να το σταματήσουν????? Δεν βλέπω κανένα συρματόπλεγμα που να τους εμποδίζει!!!!!!!!!!!!!
Μήπως το νόημα είναι ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ?????
ΔΕΝ έπρεπε να το πάει μέχρι τέλους ο Vargas ίσως - αν τελικά το σκυλί πέθανε -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????
ΟΧΙ μόνο για τα δύστυχα τα ζώα αλλά ΚΑΙ για τον διπλανό μας???? Πόσο νοιαζόμαστε αν ο γείτονας βαράει τα παιδιά και τη γυναίκα του??? Πόσο ασχολούμαστε με τους φίλους μας?? Καθε πότε παίρνουμε τηλέφωνο τους γονείς ή τη μοναχική γριά θεία? Τί κάνουμε όταν βλέπουμε ένα παιδί μόνο να ζητιανεύει στο δρόμο ή ακόμα χειρότερα στην αγκαλιά της μάνας του που το εκμεταλεύεται για να βγάλει φράγκα????
ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ επιτέλους????
ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και αποξενωμένοι!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ για τη Nativity αλλά -χωρίς ίχνος εγωϊσμού- το δηλώνω ότι εγώ θα έλυνα το σκύλο , θα φώναζα να βρω τους υπευθύνους, θα καλούσα φιλοζωϊκές, την αστυνομία, τα κανάλια!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!
Είναι καιρός να κάνουμε πράξεις και να μην μένουμε στα λόγια.
Ας σώσουμε τους συνανθρώπους, τα ζώα ΚΑΙ τους εαυτούς μας. ΕΜΕΙΣ , ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!!!
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφώνω απόλυτα μαζί σου!!!Τις φωτογραφίες ΔΕΝ έχω θελήσει να τις κοιτάξω γιατί ΔΕΝ αντέχω. Είδα μόνο την πρώτη, μου αρκεί.
Προς Θεού δεν εννοώ ότι δικαιολογώ την πράξη του τύπου αλλά πείτε μου αυτοί οι ΗΛΙΘΙΟΙ θεατές στις φωτό ΤΙ????? έκαναν για να το σταματήσουν????? Δεν βλέπω κανένα συρματόπλεγμα που να τους εμποδίζει!!!!!!!!!!!!!
Μήπως το νόημα είναι ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ?????
ΔΕΝ έπρεπε να το πάει μέχρι τέλους ο Vargas ίσως - αν τελικά το σκυλί πέθανε -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????
ΟΧΙ μόνο για τα δύστυχα τα ζώα αλλά ΚΑΙ για τον διπλανό μας???? Πόσο νοιαζόμαστε αν ο γείτονας βαράει τα παιδιά και τη γυναίκα του??? Πόσο ασχολούμαστε με τους φίλους μας?? Καθε πότε παίρνουμε τηλέφωνο τους γονείς ή τη μοναχική γριά θεία? Τί κάνουμε όταν βλέπουμε ένα παιδί μόνο να ζητιανεύει στο δρόμο ή ακόμα χειρότερα στην αγκαλιά της μάνας του που το εκμεταλεύεται για να βγάλει φράγκα????
ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ επιτέλους????
ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και αποξενωμένοι!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ για τη Nativity αλλά -χωρίς ίχνος εγωϊσμού- το δηλώνω ότι εγώ θα έλυνα το σκύλο , θα φώναζα να βρω τους υπευθύνους, θα καλούσα φιλοζωϊκές, την αστυνομία, τα κανάλια!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!
Είναι καιρός να κάνουμε πράξεις και να μην μένουμε στα λόγια.
Ας σώσουμε τους συνανθρώπους, τα ζώα ΚΑΙ τους εαυτούς μας. ΕΜΕΙΣ , ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!!!
Δεν υπάρχει πλέον Σεβασμος για τίποτα!Δεν σεβομαστε την ζωή , τα δικαιώματα ούτε τους νόμους.Δεν μπορώ να κατάλάβω σε τί κόσμο ζούμε και τί κερδίζει αυτός που κάνει τέτοιες απανθρωπιές.Την φήμη?
Αν τον δέναν αυτόν έτσι και τον άφηναν να πεθάνει πάλι θα κέρδιζε την φήμη που ήθελε!Οπότε η πρόταση μου είναι αυτή την επόμενη φορά να δέσουν αυτόν για τη ΤΕΧΝΗ.
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα
ειναι ενα site με γατες αλλα νομιζω οτι αυτο θα πρεπει να καταγγελεται δημοσιως παντου.θα ακουσατε καποιοι για το σκυλακι που αργοπεθαινε δεμενο για να κανει τη τεχνη του ενας ανωμαλος.αυτο το περιστατικο ζητησαν να επαναληφθει.θεωρω οτι σε ενα τετοιο site θα υπαρχουν και κτηνιατροι και φιλοζωικες εταιριες και ισως και καποιος να μπορει να κανει το κατι παραπανω.https://www.petitiononline.com/13031953/petition.html,σ αυτη τη διευθυνση μαζευονται υπογραφες μπας και αποτρεψουμε ενα δευτερο σαδιστικο φονο.GuillermoVargasHabacuc ειναι το ονομα του αν το βαλετε στο google θα δειτε και φωτογραφιες απο το ατυχο ζωο.δε πρεπει να το αφησουμε ετσι!!!!!!!!!!!!!
Vibe
Νεοφερμένο μέλος
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vibe
Νεοφερμένο μέλος
Που υπάρχει η φόρμα διαμαρτηρίας να τη υπογράψω κι εγώ?
την έχει στο αρχικό κείμενο αλλά την ξαναβάζω κι εδώ:
https://www.petitiononline.com/13031953/petition.ht ml
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
savillerow7
Νεοφερμένο μέλος
αυτό το μύνημα μόλις ήρθε στο mailbox μου ελπίζω να είναι κακόγουστο αστείο...αν πάλι δεν είναι.....
Tο 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί
στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα:
Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.
ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???
Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!
Υπογράψτε εδω: https://www.petitiononline.com/13031953/petition.html, δε χρειάζεται να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμησης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστηση και την απάθεια του με τον πόνο του άλλου..
Είναι πολύ εύκολο, θα αρκέσει μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!
Raisa
Περιβόητο μέλος
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
Νεοφερμένο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ο παρουσιαστης ενημερωσε τον κοσμο και ειπε οτι ηδη εχουν μαζευτει δυο εκατομμυρια υπογραφες, αλλα καλο να τις κανουμε 3 εκατομμυρια, ετσι, για να το εμπεδωσει το κτηνος.
Αυτο που απορω ομως βρε παιδια... πως στην ευχη δεν εγινε διαμαρτυρια εξω απο την εκθεση απο φιλοζωικες????

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω έγραψα χώρα και πόληΔεν πειράζει πως θα τα γράψουμε αλλά να υπογράψουμε
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελλπίζω να μας επιτρέψεις να ανατυπώσουμε το mail αου για νατο στείλουμε και σε άλλους για να μαζέψουμε όσες υπογραφές μπορούμε!!!αυτό το μύνημα μόλις ήρθε στο mailbox μου ελπίζω να είναι κακόγουστο αστείο...αν πάλι δεν είναι.....
Tο 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί
στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα:
Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.
ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???
Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!
Υπογράψτε εδω: https://www.petitiononline.com/13031953/petition.html, δε χρειάζεται να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμησης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστηση και την απάθεια του με τον πόνο του άλλου..
Είναι πολύ εύκολο, θα αρκέσει μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΛΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool