Βοήθεια!!! Αυτό είναι αρρώστια όχι τέχνη!

:mad::mad::mad:
Άμα ήθελε να κάνει τέχνη ο καλλιτέχνης να καθόταν ο ίδιος να πεθάνει από πείνα και από δίψα! Αν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ούτε ένας από τους επισκέπτες της έκθεσης δεν έκανε τίποτα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yπαρχει το ειδος του καλιτεχνη που ειναι γενικά ευαισθητος στο κοινωνικο γίγνεσθε και αυτο αντικατοπτριζει η τεχνη του και υπαρχει κα το ειδος του σηθεν ευαισθητου καλιτεχνη που οι ευαισθησιες του περιορίζονται στοννεαυτο του στις δυσκολιες του και στο πως θα αναδειχθει εστω και πατωντας επιπτωματων.. αυτος το μονο που τον νοιαζει εινα ναπροκαλεσει και να μιλησουν γι αυτον.. ειναι προφανες...ναρκισσιστης μεχρι το κοκκαλο και μαλιστα ουτε καν το δικο του! Αλλιως θα εδενε τον εαυτο του σαν εργο τεχνης να τον αφησει να πεθανει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα εκπλαγεις για το ποσο αδιαφοροι αλλα και δειλοι ειναι πια οι ανθρωποι...

τι να πω και τι να κάνω....όταν βλέπεις τόση αδιαφορία πέρα από τη θλίψη που σου προκαλεί το γεγονός, αρχίζουν τα καλά που κάνεις να φαίνονται λίγο μάταια...βεβαια δεν αποκλειω την τόση αδιαφορία και την τόση σκληρότητα άλλωστε μεγάλωσα με ένα παπου που μου έλεγε σε κάθε ευκαιρία ότι "το πιο επικίνδυνο ζώο είναι ο άνθρωπος, τα υπόλοιπα αν σου κάνουν κακο είναι γιατί φοβήθηκαν για τη ζωή τους"
...αίσχος πάντως:(

Ντροπή για τους καλλιτέχνες είναι αυτός...:down::down::down: Ελπίζω οι άλλοι τουλάχιστον να επαναστατήσουν!!

Έχω ανατριχιάσει, έστειλα τα mail και το προώθησα σε φίλους και γνωστούς:down:

Καλό θα ητα να βρουμε και το προσωπικο του email

Αν βρούμε το site του... και όποιος ξέρει Ισπανικά.....

να τί έχω βρεί.... νομίζω ότι τον κυνηγάνε και άλλοι...
https://es.wordpress.com/tag/guillermo-vargas/
https://pacomexico.wordpress.com/2007/10/04/perro-muere-de-hambre-en-una-exposicion-de-arte/

δεν ξέρω Ισπανικά για να ψάξω περισσότερο...:(

Τι να πει κανεις γιαυτο τωρα???Αν μιλησω οπως θελω αυτη τη στιγμη το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φαω αποκλεισμο...οποτε καλυτερα ας μην πω τιποτα:mad:

Και απο τον πανικό που βλέπω ότι έχει γίνει γενικότερα στο Internet....
μάλλον είναι πραγματικό γεγονός.:down:....

τα mail τελικα που εστειλα τελικα γυριαν πισω...

:redface:Επί της διαδικασίας, εγώ πιστεύω ότι δεν είναι παρά ένα άλλο ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι, που επέλεξε ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης για να πει όσα εμείς λέμε τώρα θεωρώντας την εικόνα πραγματική.
Το ίδιο άλλωστε έγινε και με το περιβόητο παιχνίδι με το γενετικό υπόστρωμα. Και τότε εάν κανείς διάβαζε προσεκτικά και χρησιμοποιούσε την απλή λογική, θα καταλάβαινε ότι τεχνικά θα ήταν δύσκολο να γίνει, όχι ως κατασκεύασμα αλλά ως προιόν μαζικής παραγωγής για την ώρα. Και τότε διακινήθηκαν δεκάδες μέηλ, ακόμα και εγώ πήρα ένα σωρό και αυτός ήταν ο σκόπός αυτού που συνέλαβε την ιδέα.
Το κακό με αυτού του είδους τις πρακτικές είναι ότι λειτουργούν μόνο για λίγο, αλλά είναι και αυτός ένα τρόπος να καταθέσει ένα καλλιτέχνης την άποψη του. Ακραίος ίσως, αλλά θεμιτός, αφού οι πρακτικές που καυτηριάζονται ξεπερνάνε κατά πολύ τη δική του αντίδραση.
Τώρα στο συγκεκριμένο μια λογική σκέψη. Υπάρχει ένα σκυλί νεκρό στο χώρο ενός μουσείο σε μια έκθεση και όλοι οι υπέυθυνοι του χώρου είναι αδιάφοροι για το προφανές που εκ του νόμου είναι υποχρεωμένοι να προστατεύσουν δηλαδή τη δημόσια υγεία; Λίγο εξωπραγματικό μου φαίνεται.
Εάν παρόλα αυτά είναι αλήθεια εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον καλλιτέχνη που δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να καταδείξει αυτό που με περισσή ευκολία κάνουμε όλοι μας, ακόμα και εμείς. Το πρόβλημα και στις δύο περίπτωσεις παραμένει αυτό που είπε η Ροτόντα: Ο τρόπος που οι γύρω αντιδρούν στην εικόνα αληθινή ή ψεύτικη και αυτό κατάφερε επιτυχημένα να το αναδείξει ο δημιουργός.:redface:

Παιδιά, έστειλα κι εγώ στα email που είχατε βάλει, αλλά τα 2 από αυτά που αναφέρει και κάποιος άλλος, μου γύρισαν πίσω.

καλα δεν υπαρχει νομος οτι απαγορευετε να κακοποιεις ενα ζωο;:blink::blink::blink:

Το να σοκάρις τον κόσμο και να επιβεβαιώνεις την φρικιαστική αβιαφορία τον ανθρώπων δεν είναι τέχνη. Έστω και αν ανίκει στους διαδραστηκούς, νομίζω έτσι τους λένε, καλιτέχνες που περιμένουν την αντίδραση του κόσμου δεν είδα να αντιδρά στην έκθεση κανείς:down::down::down:
Άρα εκει μέσα ηταν μάλον μαζεμένα όλα τα κατακάθια της τέχνης (και του ανθρώπινου είδους)
Το σύστημα κανω μια πατατα και γινομαι διάσημος είναι χιλιοφορεμένο (να στίλουμε και εμείς στη μπιενάλε τη Θώδη (τουλάχιστον αυτή τραγουδά)
Τώρα όσον αφορα την τέχνη καθεαυτή και κατα που πάει....
Αυτή είναι μιά συζήτηση μεγάλη:confused::rolleyes::blink::/::bleh::whistle:

"Το να σοκάρις τον κόσμο και να επιβεβαιώνεις την φρικιαστική αβιαφορία τον ανθρώπων δεν είναι τέχνη. ¨
Γιατί; Η τέχνη το κάνει χρόνια αυτό, επιβεβαιώνει, αμφισβητεί, καταδεικνύει, διακωμωδεί, κρίνει, αποκαλύπτει κ.λ.π. εδώ και αιώνες ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Θα με ενδιέφερε να μάθω τι ακριβώς εννοείς ως ρόλο της τέχνης και εάν τελικά υπάρχουν πρέποντα και μη πρέποντα εκφραστικά μέσα... Επισήμανση δε θεωρώ ότι η επίκληση της τέχνης απενοχοποιεί τον δημιουργό της και τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του.:redface:

πάντως μου είπανε ότι η φετινή συγκεκριμένη έκθεση είναι "για τα μπάζα" , έχουν κάνει πολλές μλκες που τις αποκαλούν "τέχνη"....
:down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back