Βοήθεια!!!! Βρήκα κι άλλο γατάκι!!!

Αχ βρε Ασπασία μου τί έπαθες πάλι... :(
Ο χειρότερος εφιάλτης μου: να βρω κι άλλα γατούνια.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μικρούλη...

Πάντως βρε παιδιά, το ξέρω ότι ίσως είμαι σκληρή, όμως γίνεται να τα μαζεύουμε όλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω Ασπασία, τι νυχτερινές εξελίξεις ήταν αυτές!!
Κούκλος ο μικρούλης, μοιάζει και με τον Πορδολέοντα! :inlove::rolleyes: Μην ανησυχείς για το πόδι του, ακόμα και σπάσιμο να είναι, θα δέσει πολύ γρήγορα και μετά θα είναι υγιέστατο το μικρό. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί σπίτι γι' αυτόν, είναι πολύ γλυκόφατσας! :greycat::baby::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω Ασπασία, τι νυχτερινές εξελίξεις ήταν αυτές!!
Θυμάσαι τι σου έλεγα την Παρασκευή στον κ.Πάνο? Ότι θέλω να βοηθάω γατάκια αλλά δεν έχω τη δυνατότητα γιατί δεν έχω χώρο ούτε χρόνο? Τι ήθελα και μίλαγα! Μέσα σε 3 μέρες βρήκα γατάκι....:( Τώρα να δω τι θα κάνω...

Βικτώρια έχεις δίκιο! Και ο κ.Πάνος μου είχε πει κάποτε ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα και από κάποιο σημείο και μετά πρέπει να βάλουμε παρωπίδες.....:(:(:(

Βικτώρια έχεις δίκιο! Και ο κ.Πάνος μου είχε πει κάποτε ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα και από κάποιο σημείο και μετά πρέπει να βάλουμε παρωπίδες.....:(:(:(

Το έχω νιώσει αυτό: ότι σώζοντας ακόμα ένα, στην ουσία υπονομεύω την ζωή των άλλων που έχω στο σπίτι. Κι εγώ θα ήθελα να μαζέψω τον μαυρούλη που τάιζα στο παλιό μας σπίτι, τα 2 νεογέννητα που γεννήθηκαν έξω από την πόρτα μου, τον Μελαγχολικό... Πόσα όμως γατιά μπορεί να πάρει κανείς;;;; :(:(:(

Aσπασία τι νέα είναι αυτά!!!!????:blink::blink:
Αυξάνσεσθε και πληθύνεσθε!(Δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά...:hmm:)
Καλή επιτυχία εύχομαι με την ανεύρεση οικίας για το μικρό!

Μόλις μίλησα με την κυρία Μίλλυ στον Αίλουρο και είπαμε να πάει τώρα το γατάκι ο Κώστας. Μου είπε πάντως ότι αν είναι σπάσιμο, που ελπίζω να μην είναι, δεν μπαίνει γύψος! Μου κάνει εντύπωση, γιατί στο γατάκι στην Θεσσαλονίκη είχε μπει. :hmm: Αυτοί πάντως ξέρουν καλύτερα!;) Για να δούμε πως θα τον βρει ο κ.Πάνος τον μπέμπη....:/:

ναι,οντως....μπορεις να του το αναφερεις παντως...

Θυμάσαι τι σου έλεγα την Παρασκευή στον κ.Πάνο? Ότι θέλω να βοηθάω γατάκια αλλά δεν έχω τη δυνατότητα γιατί δεν έχω χώρο ούτε χρόνο? Τι ήθελα και μίλαγα! Μέσα σε 3 μέρες βρήκα γατάκι....:( Τώρα να δω τι θα κάνω...
Μερικές φορές, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!! :lol: :lol:

Μην ανησυχείς πάντως, τόσοι άνθρωποι είμαστε εδώ, σε 3-4 να το πει ο καθένας, σίγουρα κάτι θα βρεθεί για τον αγελαδίτσο/Ζορρό/Νοά!!;)

Τα νέα για το γατάκι δεν είναι και τα καλύτερα. Είναι όπως είπα αγοράκι (αυτή τη φορά το πέτυχα το φύλο η άσχετη!), περίπου 2-2,5 μηνών και έχει σπασμένο το πίσω δεξί ποδαράκι. Επειδή το σπάσιμο πρέπει να έχει γίνει πριν 10 μέρες περίπου έχει ατροφήσει λίγο ο μυς και έχει δημιουργηθεί αιμάτωμα εσωτερικά στην κοιλίτσα του. Δεν θα πάρει φάρμακο γι'αυτό αλλά θα απορροφηθεί σιγά-σιγά από μόνο του. Για το σπάσιμο συνέστησε είτε ακινησία, που μέσα στη γατοφόρο θα την έχει ούτως ή άλλως και να περιμένουμε πότε και πως θα δέσει, είτε εγχείρηση και να μπει καρφί, και μετά από 15 μέρες περίπου ξανά χειρουργείο για να του αφαιρεθεί. Αυτό θα στοιχίσει τιμή για εμένα γύρω στα 200 ευρώ. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μου περισσεύουν αυτή τη περίοδο... Επίσης, είχε ένα ελαφρύ τρέμουλο όλη την ώρα το οποίο θα μπορούσε να οφείλεται σε παρεγκεφαλίτιδα ελαφράς μορφής. Μπορεί όμως και όχι και να ήταν απλά από την τρομάρα του, μιας κι εγώ δεν παρατήρησα να τρέμει σήμερα το πρωί, ενώ εστίαζε μια χαρά στο φαγητό του. Να το έκανε... :hmm:Κάναμε αποπαρασίτωση και σε γενικές γραμμές ήταν καλά. Πρέπει όμως οπωσδήποτε τις επόμενες ημέρες να το παρακολουθεί κάποιος. Πως θα γίνει αυτό που εγώ έλεγα ότι το πολύ μέχρι την Πέμπτη θα΄πρεπε να τον έχω δώσει????:(
Κάθε πρόταση δεκτή...

τι να σου πω βρε Ασπασία , είναι μεγάλο πρόβλημα όλο αυτό που σου συνέβει:(! ακόμα και η εγχείρηση, θα είναι πρόβλημα, γιατι και μένα ο ρούντολφ είχε σπάσει το πόδι του και μου κόστισε γύρω στα 250, αλλά εκτός από το κόστος , μέτα θέλει πολύ φροντίδα και παρακολούθηση, αλλά βέβαια το πόδι δένει τελείως μετα την εγχείρηση, δεν φαίνεται καν ότι το έχει σπάσει!

Ασπασία , για να καταλάβω, εσύ έχεις αποφασίσει να του κάνεις εγχείρηση και το πρόβλημα είναι ποιος θα τον προσέξει???

να πω κατι,αν θελουν και αλλοι φυσικα.μπορουμε να βαλουμε 5-10 ευρω ο καθενας και να το εγχειρησετε το γατακι.

να πω κατι,αν θελουν και αλλοι φυσικα.μπορουμε να βαλουμε 5-10 ευρω ο καθενας και να το εγχειρησετε το γατακι.
Kαλή ιδέα! Συμφωνώ, αν θέλεις και μπορείς να αναλάβεις Ασπασία μου τα τρεχάματα...

και εγώ συμφωνώ! επίσης έχω και ένα πολύ μεγάλο κλούβι (κουνελιού) που είχα αγοράσει για να βάλω τον ρούντολφ που είχε σπάσει το πόδι , έμεινε εκέι 20 μέρες μέχρι να δέσει! μπορώ να στο δώσω!

Κι εγώ συμφωνώ!!! Με καλή θέληση όλα γίνονται!

Εννοείται!!
Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιος που μπορεί να αναλάβει τη μετεγχειρητική φροντίδα. Φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι κάποιος που δε δουλεύει και θα μπορεί να είναι μαζί με το γατάκι τις περισσότερες ώρες.:/:

όπως σου είπα και εγώ Ασπασία σε ΠΜ,είναι εύκολο να μαζευτούν απ'ολους μας τα χρήματα. Πιστεύω το κλουβάκι που σου λέει η Κυριακή θα είναι μετά μια καλή λύση...μετά θα βρούμε κάποιον για υιοθεσία..κάτι θα γίνει..:)

Παιδιά τα χρήματα πείτε ότι ζορίζομαι και τα δίνω. Το θέμα είναι ποιος θα το φροντίσει μετά. Πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να το κρατήσω. Δεν είμαι σκληρή ούτε κακιά, αλλά δεν υπάρχει χώρος, χρόνος ούτε κουράγιο για κάτι τέτοιο....

ασχετο ,αλλα νοτα ,πολυ ωραιο το καινουργιο avatar:)

αφου εμφανιστηκε η νοτα βρε,τι φοβασαι θα βρει σπιτακι!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back