chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο χειρότερος εφιάλτης μου: να βρω κι άλλα γατούνια.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μικρούλη...
Πάντως βρε παιδιά, το ξέρω ότι ίσως είμαι σκληρή, όμως γίνεται να τα μαζεύουμε όλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Κούκλος ο μικρούλης, μοιάζει και με τον Πορδολέοντα!

Μην ανησυχείς για το πόδι του, ακόμα και σπάσιμο να είναι, θα δέσει πολύ γρήγορα και μετά θα είναι υγιέστατο το μικρό. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί σπίτι γι' αυτόν, είναι πολύ γλυκόφατσας! :greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θυμάσαι τι σου έλεγα την Παρασκευή στον κ.Πάνο? Ότι θέλω να βοηθάω γατάκια αλλά δεν έχω τη δυνατότητα γιατί δεν έχω χώρο ούτε χρόνο? Τι ήθελα και μίλαγα! Μέσα σε 3 μέρες βρήκα γατάκι....Πω πω Ασπασία, τι νυχτερινές εξελίξεις ήταν αυτές!!
Τώρα να δω τι θα κάνω...Βικτώρια έχεις δίκιο! Και ο κ.Πάνος μου είχε πει κάποτε ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα και από κάποιο σημείο και μετά πρέπει να βάλουμε παρωπίδες.....

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Βικτώρια έχεις δίκιο! Και ο κ.Πάνος μου είχε πει κάποτε ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα και από κάποιο σημείο και μετά πρέπει να βάλουμε παρωπίδες.....![]()
Το έχω νιώσει αυτό: ότι σώζοντας ακόμα ένα, στην ουσία υπονομεύω την ζωή των άλλων που έχω στο σπίτι. Κι εγώ θα ήθελα να μαζέψω τον μαυρούλη που τάιζα στο παλιό μας σπίτι, τα 2 νεογέννητα που γεννήθηκαν έξω από την πόρτα μου, τον Μελαγχολικό... Πόσα όμως γατιά μπορεί να πάρει κανείς;;;;

Ismini
Διάσημο μέλος

Αυξάνσεσθε και πληθύνεσθε!(Δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά...
)Καλή επιτυχία εύχομαι με την ανεύρεση οικίας για το μικρό!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτοί πάντως ξέρουν καλύτερα!
Για να δούμε πως θα τον βρει ο κ.Πάνος τον μπέμπη....
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μερικές φορές, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!!Θυμάσαι τι σου έλεγα την Παρασκευή στον κ.Πάνο? Ότι θέλω να βοηθάω γατάκια αλλά δεν έχω τη δυνατότητα γιατί δεν έχω χώρο ούτε χρόνο? Τι ήθελα και μίλαγα! Μέσα σε 3 μέρες βρήκα γατάκι....Τώρα να δω τι θα κάνω...

Μην ανησυχείς πάντως, τόσοι άνθρωποι είμαστε εδώ, σε 3-4 να το πει ο καθένας, σίγουρα κάτι θα βρεθεί για τον αγελαδίτσο/Ζορρό/Νοά!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κάναμε αποπαρασίτωση και σε γενικές γραμμές ήταν καλά. Πρέπει όμως οπωσδήποτε τις επόμενες ημέρες να το παρακολουθεί κάποιος. Πως θα γίνει αυτό που εγώ έλεγα ότι το πολύ μέχρι την Πέμπτη θα΄πρεπε να τον έχω δώσει????
Κάθε πρόταση δεκτή...
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
! ακόμα και η εγχείρηση, θα είναι πρόβλημα, γιατι και μένα ο ρούντολφ είχε σπάσει το πόδι του και μου κόστισε γύρω στα 250, αλλά εκτός από το κόστος , μέτα θέλει πολύ φροντίδα και παρακολούθηση, αλλά βέβαια το πόδι δένει τελείως μετα την εγχείρηση, δεν φαίνεται καν ότι το έχει σπάσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Kαλή ιδέα! Συμφωνώ, αν θέλεις και μπορείς να αναλάβεις Ασπασία μου τα τρεχάματα...να πω κατι,αν θελουν και αλλοι φυσικα.μπορουμε να βαλουμε 5-10 ευρω ο καθενας και να το εγχειρησετε το γατακι.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
να πω κατι,αν θελουν και αλλοι φυσικα.μπορουμε να βαλουμε 5-10 ευρω ο καθενας και να το εγχειρησετε το γατακι.
και εγώ συμφωνώ! επίσης έχω και ένα πολύ μεγάλο κλούβι (κουνελιού) που είχα αγοράσει για να βάλω τον ρούντολφ που είχε σπάσει το πόδι , έμεινε εκέι 20 μέρες μέχρι να δέσει! μπορώ να στο δώσω!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιος που μπορεί να αναλάβει τη μετεγχειρητική φροντίδα. Φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι κάποιος που δε δουλεύει και θα μπορεί να είναι μαζί με το γατάκι τις περισσότερες ώρες.

RedCat
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool