mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Παιδια, πόσα λεφτά να βάλω;;;; Υπάρχει κάποιος πρόχειρος υπολογισμός ή βάζει ότι θέλει ο καθένας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
αν δειτε οτι δεν φτανουν πειτε μου να βαλω και αλλα.
drusilia
Διάσημο μέλος
Άρα έχουμε σίγουρα μέχρι τώρα
Drusilia
AGGELIKI
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
(θέλει κι ο καλός μου να συνεισφέρει)

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aggeliki
drusilia
chouzouris
mimika
nota
kitsoyla
ismini
aspasiapef
κατερινα ?
σωστα?
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
!τελικά θα τα βάλουμε στον λογαριασμό ή θα συναντιθουμε για καφέ??
drusilia
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ακόμα και να μην βγουν τα λεφτά θα τα βάλω εγώ. Μην σας ανησυχεί! Όσο για το παραπάνω, αν γίνει κάτι τέτοιο τα βάζουμε για καμιά στείρωση, ή για τον εμβολιασμό του. Ότι πείτε...Όπως σας βολεύει. Μπορούμε να συναντηθούμε για καφέ είτε Αθήνα είτε και στον Αίλουρο. Αν και για κάποιους είναι πολύ μακριά. Μπορώ οποιαδήποτε μέρα εκτός από αυτή την Πέμπτη.τελικά θα τα βάλουμε στον λογαριασμό ή θα συναντιθουμε για καφέ??
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι λιγο δυσκολο να προλαβω τραπεζες αν γηνει καμια συναντιση μετα τη πεμπτη μαλλον θα μπορω ειδαλως θα δω μεχρι τελος εβδομαδας να παω τραπεζα.Να γηνει καλα το κουτσουνακι

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραία , οπότε ότι κανονίσετε , εμένα με βολεύει όπου και να συναντηθούμε ακόμα και στον Αιλουρο, έρχομαι και με το τραμ , αρκεί να βολέυει και τις υπόλοιπες

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ενημερώστε με εεε?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον, μετρηστε και εμενα στα χρηματα, αλλα μαλλον θα παρω τηλεφωνο τον κυριο πανο, να αφαιρεσει το ποσο(που θα δωσω εγω οταν παω) απο αυτο που θα πληρωσει η Ασπασια γιατι τις τραπεζες τις μισω!!!

Επισης, εχουμε ενα μικρο σπιτακι στον κηπο(εκει που ειχαμε την αγελαδιτσα οταν ειχε σπασει το ποδι της)οπου αν θελετε μπορω να το κρατησω εκει(ειναι αρκετα ζεστο, εχουν μεινει και γατες που εχουν κανει στειρωση). Επισης, σε περιπτωση που δεν βρεθει μονιμο σπιτι(μακαρι να υιοθετιθει συντομα
), μπορω να τον κρατησω στον κηπο μου...Αν το παρει η Ισμηνη για 15 μερες, μπορουμε να παμε μαζι στον αιλουρο με το αυτοκινητο μου(οταν ειναι να αφαιρεθει η βιδα), γιατι πρεπει να παω και τον λεόν για εμβολιο σε λιγες μερες.
RedCat
Διάσημο μέλος
..αν και νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε να βρούμε σπίτιγια το μικρούλιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
αυτό είναι πάρα πολύ καλή εξέλιξη, Ελένη....αν και νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε να βρούμε σπίτιγια το μικρούλι
Ουου, αν αναλαβεις εσυ ειδικα ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις!

Εν πασει περιπτωση, αποφασιστε οτι νομιζετε πως ειναι καλυτερο. Εγω ειμαι στη διαθεση σας.
Ξεχασα να σας πω οτι λειπω 4-5 ωρες το πολυ απο το σπιτι καθε μερα οποτε χρονο για να το φροντιζω εχω.

RedCat
Διάσημο μέλος
θα προσπαθήσω πάντως
. έστω για μέσα έξω κάτι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool