Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Βέβαια, καταλαβαίνεις αμέσως απ' το πονηρό βλέμμα πως άμα δέσει το πόδι και πάρει τα πάνω του, θα γίνει σκέτος διάολος!
Μην πολυανησυχείς για το αδερφάκι του. Αφού είναι γερό και αν όντως είναι αυτή η μαμά τους, θα τα καταφέρει. Ενώ ο Νοά θα ήταν χαμένος από χέρι αν δεν τον είχες μαζέψει. Μπράβο σου και μπράβο στην Ισμήνη και στη Σαρδέλα που ανέλαβαν να τον κρατήσουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aggeliki
drusilia
chouzouris
mimika
nota
kitsoyla
ismini
aspasiapef
κατερινα
Sardela
ruko
xριστινα
avtwnia
mia-m
marfot 75
μια χαρα παμε

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aggeliki
drusilia
chouzouris
mimika
nota
kitsoyla
ismini
aspasiapef
κατερινα
Sardela Χ 3
ruko
xριστινα
avtwnia
mia-m
marfot 75
vana balafa
ακομα καλυτερα!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Τα κανονισα με τον κυριο πανο για την δικη μου συνδρομη!

Το μονο που μας μενει ειναι να βρει ενα καλο σπιτακι στις επομενες 15 μερες!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο μπέμπης πέρασε μάλλον ανήσυχο βράδυ. Έπρεπε να του πάρω από βραδύς το φαγητό γιατί έπρεπε να είναι νηστικό που θα χειρουργηθεί. Έλα όμως που το λυπήθηκα γιατί τρώει σαν λιμασμένο! Τελικά κάθησα μαζί του μέχρι αργα και το χάιδευα. Το κακομοιρούλι αντιδράει πολύ θετικά στο χάδι. Το χάιδευα κάτω από το μουσουδάκι του και τέντωνε το λαιμουδάκι ζητώντας κι άλλο...
Τελικά γύρω στις 01:00 του πήρα το φαγάκι του κι έφυγα να το αφήσω να κοιμηθεί και το έπιασε ένα παράπονο...:cry: Ο Κώστας τώρα πρέπει να είναι στον κ.Πάνο. Θα πήγαινε να τον αφήσει γιατί μετά έχει ραντεβού. Στις 12:00 ο μπέμπης θα χειρουργηθεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσει επιτέλους το καημενούλι μου. Έχω πει στον Κώστα να αγοράσει από τον Αιλουρο μερικές κοσνέρβες Royal Canin ειδικές για μετεγχειριτικά οι οποίες είναι δυναμωτικές, ότι πρέπει δηλαδή για την περίπτωση του Νοά. Ελενίτσα όταν πας να τον πάρεις πάρε κι αυτές μαζί, είναι πληρωμένες.
Επειδή δεν έχω προλάβει να πάω να ψωνίσω, θα πάω μάλλον Παρασκευή ή Σάββατο, θα του αγοράσω κρεβατάκι και ότι άλλο μου γυαλίσει και θα τα στείλω στην Ισμήνη. Όχι, για να μη λέτε ότι το στέλνω χωρίς την προίκα του το παιδί....

Ismini
Διάσημο μέλος
Ασπασία δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Εχω στρώσει ήδη κουβερτάκι κάτω, χαλάκι, ταψάκι για την άμμο. Παιχνιδάκια έχουμε. Είμαστε πλήρεις και σας αναμένουμε!Επειδή δεν έχω προλάβει να πάω να ψωνίσω, θα πάω μάλλον Παρασκευή ή Σάββατο, θα του αγοράσω κρεβατάκι και ότι άλλο μου γυαλίσει και θα τα στείλω στην Ισμήνη. Όχι, για να μη λέτε ότι το στέλνω χωρίς την προίκα του το παιδί....![]()
Χτες αργά, το ανακοίνωσα και στο Δήμο. Αρχικά του είπα όμως "Τωρα θα σου πω κάτι και δεν θα πεις τίποτα", και μετά του είπα ότι θα κρατήσουμε ένα γατάκι για 15 μέρες. Οντως δεν είπε τίποτα.

Χαίρομαι γιατί είμαστε πολύ Δημοκρατικοί στο σπίτι!

aretha
Περιβόητο μέλος

Μακάρι να πάνε όλα καλά! Περιμένουμε νέα.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αγγελικη εμενα μετρα επι 3, θελει και η σαρδελα και ο λεόν να συμπαρασταθουν στο μικρουλη.
Τα κανονισα με τον κυριο πανο για την δικη μου συνδρομη!![]()
Αλήθεια? Μη γίνει μπέρδεμα μόνο γιατί ο Κώστας πλήρωσε ήδη! Συνεννοήσου με τον κ.Πάνο όταν πας μην τυχόν και πληρώσεις παραπάνω άδικα!Δεν σας είπα τι έπαθα σημερα το πρωί.... Πηγαίνοντας στη στάση για να πάρω το λεωφορείο να έρθω στο γραφείο 2-3 τετράγωνα από το σπίτι σε μια πρασιά στο πεζοδρόμιο άκουσα γατάκι να κλαίει. Η πρώτη αντίδραση ήταν "Οχι πάλι!!!"
Αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω... Άρχισα να ψάχνω αλλά με το πρώτο ψιψιψι που έκανα το γατάκι σταμάτησε!
Έψαξα για κανένα 10' αλλα ήταν πολύ πυκνές οι φυλλωσιές και δεν έβλεπα τίποτα, οπότε έφυγα αναγκαστικά γιατί θα καθηστερούσα για μια ακόμα φορά στο γραφείο...
Το θέμα είναι ότι μου έχει γίνει έμμονη ιδέα και ακόμα κι εδώ που είμαι στον 5ο όροφο στην Πλ.Κολωνακίου με τόση φασαρία γύρω μου νομίζω ότι ακούω γατάκι να κλαίει...
Ε, πως! Δε γίνεται! Ξεβράκωτο θα το στείλω το παιδί?Ασπασία δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Εχω στρώσει ήδη κουβερτάκι κάτω, χαλάκι, ταψάκι για την άμμο. Παιχνιδάκια έχουμε. Είμαστε πλήρεις και σας αναμένουμε!
Χτες αργά, το ανακοίνωσα και στο Δήμο. Αρχικά του είπα όμως "Τωρα θα σου πω κάτι και δεν θα πεις τίποτα", και μετά του είπα ότι θα κρατήσουμε ένα γατάκι για 15 μέρες. Οντως δεν είπε τίποτα.
Χαίρομαι γιατί είμαστε πολύ Δημοκρατικοί στο σπίτι!![]()
Αυτό το δημοκρατικό πάντως το έχω κι εγώ...
Τι ζώδιο είπαμε πως είσαι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

ετσι πρεπει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Το θέμα είναι ότι μου έχει γίνει έμμονη ιδέα και ακόμα κι εδώ που είμαι στον 5ο όροφο στην Πλ.Κολωνακίου με τόση φασαρία γύρω μου νομίζω ότι ακούω γατάκι να κλαίει...![]()

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ασπασία δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Εχω στρώσει ήδη κουβερτάκι κάτω, χαλάκι, ταψάκι για την άμμο. Παιχνιδάκια έχουμε. Είμαστε πλήρεις και σας αναμένουμε!
Ωραιότατα.......

έτσι είχα πεί και εγώ στούς δικούς μου όταν βρήκα την Μπλακυ και την ανέβασα στο σπίτι......"μην μιλήσει κανείς εεεεε????"...!!!!!!! και δεν μίλησε κανείς!!!!
με δημοκρατικές διαδικασίες θα πάμε μπροστά!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
με δημοκρατικές διαδικασίες θα πάμε μπροστά!!!![]()

E ναι..Πώς αλλιώς?
Αν δεν το θυμηθηκε και πληρωσε ο Κωστας κανονικα, θα στα βαλω στο λογαριασμο.

Ισμηνη αμμο εχεις?
Θελεις να σου φερω οταν ερθω με τον Νοα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool