Βοήθεια!!!! Βρήκα κι άλλο γατάκι!!!

Παιδιά έχω μάλλον άσχημα νέα.... Με πήρε ο κ.Πάνος ότι δεν θα γίνει η εγχείρηση. Εξέτασε τον μικρό και έχει υποθερμία 33 βαθμούς. Επίσης μια πληγίτσα που είχε στον πωπό του, μάλλον δαγκωνιά από άλλη γάτα έχει μολυνθεί. Ο γατούλης πρέπει να είναι σε μεγάλο χαρτοκιβώτιο με εφημερίδες για να μην έρχεται σε επαφή με την αμμο και λερώνεται η πληγίτσα και θα πρέπει όποιος τον πάρει να του δίνει αντιβίωση από το στόμα με σύριγγα 2 φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ) και αφού το παρακολουθήσουμε για μερικές μέρες μετά να χειρουργηθεί. Είπε ότι αν τον χειρουργούσε τώρα μπορεί και να πέθαινε. Ο καημενούλης έκλαιγε γιατί έχουν πέσει οι ζωτικές του λειτουργίες κι είναι εξαντλημένο. Παίρνω τον Κώστα να του πω να πάει να τον πάρει ή να δούμε τι θα κάνουμε τελος πάντων και δεν απαντάει. Ή που είναι σε συνάντηση και το έχει κλειστό ή που τα'χει πάρει στο κρανίο μ'εμένα και τα γατιά...:( :(:(
Τι θα κάνω???:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηγα κι εγω τραπεζα τωρα το πρωι.
Μην τρελαινεσαι, απλα το γατακι μαλλον θα περιμενει λιγο για να το παρουν απο τον Κ Πανο (στη χειροτερη περιτωση) :/:
Καημενο γατακι.... Ολα τα 'χε, δεν θα την εβγαζε εξω..... Τυχερο που σε βρηκε
Και ας γινει καλα καταρχην κα κανουμε μετα την επεμβαση. Θα περιμενει λιγο το ποδαρακι.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ βρε Ασπασία, τι έτυχε πάλι με το καημένο! Δυστυχώς με την μετακίνηση εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω...
Δηλαδή η υποθερμία οφείλεται στην μόλυνση ή ειναι εξάντληση; Φαντάζομαι με την αντιβίωση και φαγητό θα συνέλθει.
Τώρα που θα μείνει, στην Ισμήνη ή σε εσένα;;

Μην ανησυχείς Ασπασία, δε νομίζω να έχει πρόβλημα ο κ. Πάνος να τον κρατήσει μέχρι να πάει εκεί η Ελένη να τον πάρει...
Υποθερμία είχε κι ο Πορδολέων όταν τον βρήκα, 35 βαθμούς. Αλλά με καλό και πολύ φαγητό και ένα ζεστό σκεπασματάκι είχε συνέλθει πολύ γρήγορα. Πιστεύω ότι και του αγελαδίτσου η υποθερμία οφείλεται στην ταλαιπωρία και την ασιτία, δεν πρέπει να'ναι κάτι ανησυχητικό... Η πληγή πόσες μέρες θα κάνει να επουλωθεί;

Ωχ βρε Ασπασία, τι έτυχε πάλι με το καημένο! Δυστυχώς με την μετακίνηση εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω...
Δηλαδή η υποθερμία οφείλεται στην μόλυνση ή ειναι εξάντληση; Φαντάζομαι με την αντιβίωση και φαγητό θα συνέλθει.
Τώρα που θα μείνει, στην Ισμήνη ή σε εσένα;;
Η υποθερμία οφείλεται μάλλον στην μόλυνση απ'ότι κατάλαβα. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Είχα κανονίσει να τον δώσω γιατί δεν μπορούσα να τον κρατήσω, αλλά τώρα δε νομίζω ότι μπορεί να τον πάρει η Ισμήνη σε αυτή την κατάσταση... Μακάρι να 'ξερα τι να κάνω... Ο Κώστας δεν απαντάει κι έχει μείνει και το γατούλι αμανάτι στο γιατρό.... Μου είπε βέβαια ότι δεν έχει πρόβλημα και να πάμε να τον πάρουμε το απόγευμα. Αλλά θα μπορεί το απόγευμα ο άνδρας μου? Και που θα το βάλω το γατάκι? Γμτ και μου έτυχε στη χειρότερη στιγμή που μπορούσε.... Δεν μου φτάνουν τόσα προβλήματα που έχω...:(:(:(

Ασπασία μου καταρχήν ηρεμία! Δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου!
Και πάλι ισχύει η αρχική μου πρόταση. Δηλαδή να τον κρατήσω και να τον πηγαινοφέρνει κάποιος άλλος στον Αίλουρο. Φαντάζομαι θα μιλάω τηλεφωνικά με τον γιατρό, οπότε αν δω ότι συνέρχεται, απλά αναλαμβάνει κάποιος να έρθει να τον πάρει για την εγχείρηση.

αν δεν γίνει η επέμβαση και δέσει μόνο του το ποδαράκι?? με προσοχή βέβαια με κάποιο νάρθηκα ή δεν ξέρω τι, δεν σου είπε κάτι ο κ.Πάνος γι'αυτή την περίπτωση?? Ρώτα την Ισμήνη, έτσι κι αλλιώς μια περιποίηση θα του την έκανε...αντε μωρε το κακομοιράκι...

Κατσε, δεν κατάλαβα, δεν μπορεί να το κρατήσει η Ισμήνη για τώρα με΄χρι να κάνει την εγχείρηση; Δεν προσφέρθηκε και η Σαρδέλα;
Καταρχάς ψυχραιμία, στο γιατρό θα είναι εντάξει μέχρι το απόγευμα. Οπότε μένει να μας πουν οι κοπέλες τι μπορεί να γίνει για αυτό, αν κάποιος μπορεί να το πάρει.
Η άλλη λύση είναι να πάμε να το πάρουμε μαζί με το τραμ. Αλλά εσύ θα μπορείς να το κρατήσεις λίγες μέρες μέχρι την εγχείρηση;

Α, άρα μπορεί να τον κρατήσει η Ισμήνη...

αν δεν γίνει η επέμβαση και δέσει μόνο του το ποδαράκι?? ...
Απο ότι κατάλαβα έχει δέσει στραβά.:hmm:
Ειχε συμβει στο γατο μας που ειχε πεσει απο τον 3ο...
Εγω τον κρατάω εννοείται. Ετσι κι αλλιως και μετά την εγχειρηση πάλι περιποιηση θα ήθελε.

Παιδια στη χειρότερη τον πάω και τον φέρνω κι εγώ με το τραμ αν δεν υπάρχει μεταφορικο. Δεν ειναι τίποτα αυτο, ειναι μικρο και μέσα στη γατοφόρο δεν θα είναι πρόβλημα.

Ισμήνη σου απάντησα με ΠΜ αλλα να το γράψω κι εδώ. Είπε ο κ.Πάνος ότι θα πρέπει να πηγαίνει το γατάκι κάθε 3 μέρες να το βλέπει και του είπα ότι είτε το κρατήσω εγώ είτε το πάρει κάποιος άλλος αυτό είναι δύσκολο. Εγώ ως γνωστόν δεν οδηγώ (καλά να πάθω!) και ο Κώστας ήρωας-ήρωας αλλά έχει και τα όριά του! Από την Παρασκευή έχει πάει ήδη 4 φορές στον Αίλουρο. Σήμερα που τον τρέλλανα στα τηλέφωνα για τον μικρό πως είναι, αν τον πήγε, τι είπε ο κ.Πάνος, μου είπε να μην τον ζαλίζω άλλο γιατί έχει και δουλειά... Ένα δίκιο το'χει...
Τελος πάντων, ο κ.Πάνος είπε ότι δεν χρειάζεται λοιπόν να πηγαίνει κάποιος το γατάκι συνέχεια, αλλά να το παρακολουθούμε και αν δούμε ότι συνέρχεται (ή το αντίθετο:() τον ενημερώνουμε. Θα πρέπει να είναι όπως είπα σε ένα μεγάλο χαρτόκουτο (π.χ. από τηλεόραση) με εφημερίδες αντί για άμμο και να πάίρνει πρωί-βραδυ αντιβίωση. Δεν θέλω όμως να γίνει βάρος σε κάποιον. Ίσως να πρέπει να το κρατήσω εγώ, αλλά όπως σου έχω εξηγήσει είναι η χειρότερη στιγμή που θα μπορούσε να μου τύχει...

Όταν είμουν μικρή είχα βρει ένα γατάκι με σπασμένο ποδαράκι και δεν είχα λεφτά να το πάω στον γιατρό και του έβαλα ένα ξυλαράκι στο πόδι με έναν επίδεσμο,το είχαμε έτσι μια βδομάδα και μετά που τον πήγα στον γιατρό μου είπε ότι είχε δέσει και μάλιστα ήταν καλή η δουλειά που είχα κάνει,αν το έκανες έτσι προσωρινά?? Μέχρι να τον πάτε στο γιατρό?!

Πάντως καλό είναι να είναι κάπου ζεστά. Και να αποφεύγονται οι πολλές μετακινήσεις και η αναταραχή. Αυτό ισχύει για όλους τους ταλαιπωρημένους.
Οποτε ας παει η Ελένη να το πάρει το απόγευμα και να μου τον φέρει, όπως είχαμε απο την αρχή.
Οσον αφορά την παρακολουθηση, οκ καταλαβαίνω πότε ένα γατάκι είναι καλά, και θα μιλάω και με τον Αίλουρο τηλεφωνικώς.
don't worry!

Ασπασία αν το κρατήσεις εσύ τελικά, ευχαρίστως σε πάω το απόγευμα να το πάρεις και σε πάω σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ νωρίτερα από τις 7.00 με 7.30 διότι έχω ένα ραντεβού στο γραφείο που δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει...

Ασπασία μου καταρχήν ηρεμία! Δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου!
Και πάλι ισχύει η αρχική μου πρόταση. Δηλαδή να τον κρατήσω και να τον πηγαινοφέρνει κάποιος άλλος στον Αίλουρο. Φαντάζομαι θα μιλάω τηλεφωνικά με τον γιατρό, οπότε αν δω ότι συνέρχεται, απλά αναλαμβάνει κάποιος να έρθει να τον πάρει για την εγχείρηση.
Παιδιά κάνω παράθεση στο μήνυμα που έγραψα πριν! Don't panic!!!

Όταν είμουν μικρή είχα βρει ένα γατάκι με σπασμένο ποδαράκι και δεν είχα λεφτά να το πάω στον γιατρό και του έβαλα ένα ξυλαράκι στο πόδι με έναν επίδεσμο,το είχαμε έτσι μια βδομάδα και μετά που τον πήγα στον γιατρό μου είπε ότι είχε δέσει και μάλιστα ήταν καλή η δουλειά που είχα κάνει,αν το έκανες έτσι προσωρινά?? Μέχρι να τον πάτε στο γιατρό?!
Μα είναι ήδη στο γιατρό! Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι το πόδι το πρόβλημα αλλά η μόλυνση και η εξάντλιση....
Πάντως καλό είναι να είναι κάπου ζεστά. Και να αποφεύγονται οι πολλές μετακινήσεις και η αναταραχή. Αυτό ισχύει για όλους τους ταλαιπωρημένους.
Οποτε ας παει η Ελένη να το πάρει το απόγευμα και να μου τον φέρει, όπως είχαμε απο την αρχή.
Αχ, βρε Ισμήνη χίλια ευχαριστώ και πάλι!!! Προς το παρόν λοιπόν δε θα σου χρειαστεί ούτε άμμος ούτε κρεβάτι. Απλά μια μεγάλη κούτα και πολλές εφημερίδες! Όπως και να'χει η εγχείρηση είναι πληρωμένη οπότε αργά ή γρήγορα θα γίνει! Ελπίζω γρήγορα για να ησυχάσει το ταλαίπωρο. Έχει βασανιστεί πολύ...

Αν τελικά δεν μπορεί κανείς, πείτε μου να πάω να το πάρω εγώ με συγκοινωνίες και/ή ταξί να το παω στην Ισμήνη.
Η Ισμήνη μπορεί να το παρακολουθεί και αν προκύψει κάτι κάπως θα τα βολέψουμε με τη μετακίνηση.
Πάντως νομίζω οτι με τα φάρμακα και το φαγητο΄θα συνέλθει πολύ γρήγορα.

Έχει βασανιστεί πολύ...
Nαι! Βασικά το οποιοδήποτε γατάκι θα είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με τις μετακινήσεις αυτές. Οπότε ας έρθει και ας μείνει στην ησυχία και τη ζέστη να συνέλεθει αρχικά. Κουτί θα βρούμε με την Ελένη.
Τι τρώει? Κροκέτες ή κονσέρβα?:hmm:

Συγνωμη που απανταω καθυστεριμενα, αλλα ειμαι στην δουλεια.
Μην ανησυχειτε με τις μετακινησεις, το γατο-ταξι ειναι εδω!
Μπορω να τον πηγαινω εγω μια φορα την εβδομαδα, αρκει να ειναι τις μερες που κυκλοφορω στο δακτυλιο, δηλαδη τις ζυγες.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back