Βοήθεια!!!! Βρήκα κι άλλο γατάκι!!!

Ξαναμίλησα με τον κ.Πάνο. Έχει βάλει ορό στο γατάκι και θερμοφόρες. Είναι ένα βήμα, μην πω μισό πριν από το σιψαιμικό κώμα. Χθες δεν φαινόταν λέει τόσο χάλια, αλλά η εξέλιξη κατά την διάρκεια της νύχτας ήταν ραγδαία. Τώρα που του ξύρισε το πωπάκι είδε ότι δεν είναι μια η δαγκωνιά αλλά πολλά μικρά σημαδάκια από δοντάκια. Μάλλον από άλλο γατάκι (ή ποντίκι? λέω εγώ) και του έχει περάσει μικρόβιο. Αν δεν το είχα βρει εγώ, ο ανηψιός μου δηλαδή, προχθες το βράδυ θα είχε πεθάνει ήδη. Θα του βάζει ζεστά υγρά μέσα στην κοιλίτσα και θα του τα βγάζει για να λειτουργήσουν τα ζωτικά του όργανα γιατί έχουν αδρανήσει. Άλλο γατάκι θα είχε πεθάνει ήδη αλλά το παλεύει. Κανονικά με 35 υποθερμία πεθαίνουν όχι αυτό με 33.... Είναι και αρσενικό, που είναι λέει μείον, γιατί τα αρσενικά είναι πιο αδύναμα... Ίσως να μην αντέξει μέχρι το απόγευμα. Θα με πάρει να με ενημερώσει μην πας άδικα Ελενίτσα...
Τελικά δεν έκανα τίποτα! Μια τρύπα στο νερό.... Όι δαγκωματιές είναι 5-6 ημερών. Αν το είχα βρει 2-3 μέρες πριν θα σωνόταν σίγουρα γιατί δεν θα είχε προχωρήσει η μόλυνση, ενώ τώρα... :cry::cry::cry::cry:
Κρίμα βρε παιδιά και υπήρξε τέτοια κινητοποίηση για τον γατούλη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι ρε παιδιά.... :(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατσε βρε Ασπασία, μπορεί να τα καταφέρει, μην του κάνουμε και την κηδεία!
Τι να κάνεις κι εσύ, ότι μπορούσες έκανες και με το παραπάνω. Αν ειχε μείνει έξω θα πέθαινε ήδη, τώρα έχει μια πιθανότητα τουλάχιστον.

Βρε Ασπασία χτες δεν έφαγε? Πώς είναι σήμερα τόσο χάλια?:hmm:
Μου φαίνεται πρίεργο....ένα γατάκι ναι μεν ταλαιπωρημένο, αλλά με όρεξη να φάει, να πεθαίνει από τη μέρα στην άλλη. Και να πω ότι είναι νεογέννητο:hmm:

Παιδία ας μην το βάζουμε κάτω...Το γατάκι πραγματικά δεν θα ζούσε τώρα αν δεν το έβρισκες Ασπασία..Ας είμαστε αισιόδοξοι, έχω εμπιστοσύνη στον κο Πάνο.. Όλα θα πάνε καλά...

ας μην απελπιζόμαστε ακόμα, υπάρχουν επλπίδες να κρατηθεί στην ζωή!

Ασπασία αν έχεις νεότερα πες μας!

Βρε Ασπασία χτες δεν έφαγε? Πώς είναι σήμερα τόσο χάλια?:hmm:
Μου φαίνεται πρίεργο....ένα γατάκι ναι μεν ταλαιπωρημένο, αλλά με όρεξη να φάει, να πεθαίνει από τη μέρα στην άλλη. Και να πω ότι είναι νεογέννητο:hmm:
Ξέρω εγώ? Κι εχθές που έβαλα Hibitan στην πληγίτσα δεν μου φάνηκε τόσο χάλια! Τα πρωί δεν άνοιξα να το δω μην το ανησυχίσω γιατί θα ήθελε φαϊ και θα έκλαιγε...:( Χθες που το είχε δει ο κ.Πάνος δεν ήταν τόσο άσχημα, αλλά τι να συνέβει μέσα στη νυχτα προστατευμένο μεσα στη γατοφόρο και τυλιγμένο με μάλλινη κουβερτούλα?:hmm:Ίσως να έπρεπε να είχε πάρει αντιβίωση από χθες αλλά και πάλι δεν ξέρουμε αν θα ήταν καλύτερα....:/:

Ξέρω εγώ? Κι εχθές που έβαλα Hibitan στην πληγίτσα δεν μου φάνηκε τόσο χάλια! Τα πρωί δεν άνοιξα να το δω μην το ανησυχίσω γιατί θα ήθελε φαϊ και θα έκλαιγε...:( Χθες που το είχε δει ο κ.Πάνος δεν ήταν τόσο άσχημα, αλλά τι να συνέβει μέσα στη νυχτα προστατευμένο μεσα στη γατοφόρο και τυλιγμένο με μάλλινη κουβερτούλα?:hmm:Ίσως να έπρεπε να είχε πάρει αντιβίωση από χθες αλλά και πάλι δεν ξέρουμε αν θα ήταν καλύτερα....:/:
Πιστευω ότι θα τα καταφέρει. Εχω δει και χειρότερα να αναρώνουν!
7ψυχες παιδί μου!:rolleyes:

μακαρι να πανε ολα καλα,αν και πιστευω οτι θα τα καταφερει!:)
η μια αναποδια πανω στην αλλη ρε παιδι μου...

Ασπασία, συμφωνώ με τα κορίτσια, ας είμαστε αισιόδοξες... Τουλάχιστον ξέρουμε ότι ο μικρός είναι στα καλύτερα χέρια και θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν γι' αυτόν. :)

Μακάρι!!!:/: Δεν έχω ξαναχάσει γατάκι, εκτός από ένα αδεσποτούλι που τάιζα αραιά και που και το βρήκα χτυπημένο από αυτοκίνητο... Μ'αυτό το σκατούλι όμως ήταν διαφορετικά...

Μακάρι!!!:/: Δεν έχω ξαναχάσει γατάκι
Ουτε και τωρα θα χάσεις.:rolleyes:;)
Μ'αυτό το σκατούλι όμως ήταν διαφορετικά...

Ειναι διαφορετικά θέλεις να πεις?:hmm:

Έχεις δίκιο Ισμήνη, με πήρε από κάτω... Πάνω που χαιρόμουν που θα χειρουργηθεί και θα σταματήσει να υποφέρει... Αλλά το αγάπησα το σκατούλι και μη μου πείτε πότε πρόλαβα...:/:

Ολα καλα θα πανε.:D
Ο λεόν ειχε 31 υποθερμια και μια τρυπα απο ποντικο στην ουρα, ετοιμη να φτασει την σπονδυλικη στηλη!Και ομως εζησε και εχει γινει ολοκληρος παιδαρος!!!:up:

Αλλά το αγάπησα το σκατούλι και μη μου πείτε πότε πρόλαβα...:/:
Αυτό, Ασπασία, είναι το τελευταίο που θα σου πούμε εμείς εδώ!:redface:
Ομοιοπαθούσες γαρ...:rolleyes:

Βρέ μην το βάζεις κάτω, να σκέφτεσαι θετικά ......ειναι σε καλά χέρια ο μικρός!!!!!
και μόνο που ξέρουμε οτι θα κάνει ο κ. Πάνος το καλύτερο και ότι ακριβώς χρειάζεται για αυτόν ειναι απο μόνο του θετικό......
Υπάρχει και η Ισμήνη που θα αναλάβει μετά......και αυτό θετικότταο....
Γίνεται ότι καλύτερο, αυτό ειναι το σίγουρο!!!!!
Θετική σκέψη λοιπόν!!!!!!!:up:

Μόλις με πήρε η κυρία Μίλλυ. Ο μπέμπης ανέβασε ένα βαθμό θερμοκρασία, αλλά η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Μου είπε δεν τίθεται θέμα να πάμε να το πάρουμε. Θα πρέπει να μείνει εκεί σήμερα και να το παρακολουθούν. Αύριο, αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο το βράδυ, θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Μου έβαλε να τον ακούσω που φώναζε. Αυτό τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά καλό το άκουσα. Πριν που είχαμε ξαναμιλήσει είχε σταματήσει να φωνάζει, τόσο αδύναμο ήταν.... Κι έγλυψε και λίγο Recovery κονσερβούλα!
Πάντως είπε η κυρία Μίλλυ ότι από χθες μέχρι σήμερα ήταν άλλο γατί. Τοσο πολύ προχώρησε η μόλυνση. Είχε κολλήσει και άμμος στο πωπουδάκι και έπρεπε να την καθαρήσουν από την πληγή οπότε θα πόνεσε πολύ το μωράκι... Μακάρι να γίνει καλά, και μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω κι αυτό. Αλλά πόσα γατάκια πια ?:/:

Αχχχ μακάρι όλα να πάνε καλά!!!!! Οι προσευχές όλων μας είναι με το μικρούλι...

Ασπασία, ΑΝ όλα πάνε καλά, 3 σε σχέση με 2 έχει πολύ μικρή διαφορά... Αρκεί να πεις μετά STOP.

Καλά νέα! Ωραία ωραία!:up: Ναι να μείνει εκεί μέχρι να συνέλθει αρκετά, γιατί άλλο ένα ταξίδι στην κατάσταση του, θα τον εξαντλούσε. Εδω το Σιβα οταν τον πηγαίνουμε απλα για τα εμβόλια 15' λεπτά διαδρομή, γυρίζει εξαντλημένος....
Τα υπόλοιπα θα τα κανονίσω εγω με την Ελένη, για το αύριο, οκ?

:up: και σε καλύτερα νέα!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back