aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τελικά δεν έκανα τίποτα! Μια τρύπα στο νερό.... Όι δαγκωματιές είναι 5-6 ημερών. Αν το είχα βρει 2-3 μέρες πριν θα σωνόταν σίγουρα γιατί δεν θα είχε προχωρήσει η μόλυνση, ενώ τώρα... :cry::cry::cry::cry:
Κρίμα βρε παιδιά και υπήρξε τέτοια κινητοποίηση για τον γατούλη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Τι να κάνεις κι εσύ, ότι μπορούσες έκανες και με το παραπάνω. Αν ειχε μείνει έξω θα πέθαινε ήδη, τώρα έχει μια πιθανότητα τουλάχιστον.
Ismini
Διάσημο μέλος

Μου φαίνεται πρίεργο....ένα γατάκι ναι μεν ταλαιπωρημένο, αλλά με όρεξη να φάει, να πεθαίνει από τη μέρα στην άλλη. Και να πω ότι είναι νεογέννητο

mimikaki
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία αν έχεις νεότερα πες μας!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ξέρω εγώ? Κι εχθές που έβαλα Hibitan στην πληγίτσα δεν μου φάνηκε τόσο χάλια! Τα πρωί δεν άνοιξα να το δω μην το ανησυχίσω γιατί θα ήθελε φαϊ και θα έκλαιγε...Βρε Ασπασία χτες δεν έφαγε? Πώς είναι σήμερα τόσο χάλια?
Μου φαίνεται πρίεργο....ένα γατάκι ναι μεν ταλαιπωρημένο, αλλά με όρεξη να φάει, να πεθαίνει από τη μέρα στην άλλη. Και να πω ότι είναι νεογέννητο![]()
Χθες που το είχε δει ο κ.Πάνος δεν ήταν τόσο άσχημα, αλλά τι να συνέβει μέσα στη νυχτα προστατευμένο μεσα στη γατοφόρο και τυλιγμένο με μάλλινη κουβερτούλα?
Ίσως να έπρεπε να είχε πάρει αντιβίωση από χθες αλλά και πάλι δεν ξέρουμε αν θα ήταν καλύτερα....
Ismini
Διάσημο μέλος
Πιστευω ότι θα τα καταφέρει. Εχω δει και χειρότερα να αναρώνουν!Ξέρω εγώ? Κι εχθές που έβαλα Hibitan στην πληγίτσα δεν μου φάνηκε τόσο χάλια! Τα πρωί δεν άνοιξα να το δω μην το ανησυχίσω γιατί θα ήθελε φαϊ και θα έκλαιγε...Χθες που το είχε δει ο κ.Πάνος δεν ήταν τόσο άσχημα, αλλά τι να συνέβει μέσα στη νυχτα προστατευμένο μεσα στη γατοφόρο και τυλιγμένο με μάλλινη κουβερτούλα?
Ίσως να έπρεπε να είχε πάρει αντιβίωση από χθες αλλά και πάλι δεν ξέρουμε αν θα ήταν καλύτερα....
![]()
7ψυχες παιδί μου!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

η μια αναποδια πανω στην αλλη ρε παιδι μου...
aretha
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν έχω ξαναχάσει γατάκι, εκτός από ένα αδεσποτούλι που τάιζα αραιά και που και το βρήκα χτυπημένο από αυτοκίνητο... Μ'αυτό το σκατούλι όμως ήταν διαφορετικά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ουτε και τωρα θα χάσεις.Μακάρι!!!Δεν έχω ξαναχάσει γατάκι

Μ'αυτό το σκατούλι όμως ήταν διαφορετικά...
Ειναι διαφορετικά θέλεις να πεις?

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ο λεόν ειχε 31 υποθερμια και μια τρυπα απο ποντικο στην ουρα, ετοιμη να φτασει την σπονδυλικη στηλη!Και ομως εζησε και εχει γινει ολοκληρος παιδαρος!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό, Ασπασία, είναι το τελευταίο που θα σου πούμε εμείς εδώ!Αλλά το αγάπησα το σκατούλι και μη μου πείτε πότε πρόλαβα...![]()

Ομοιοπαθούσες γαρ...

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
και μόνο που ξέρουμε οτι θα κάνει ο κ. Πάνος το καλύτερο και ότι ακριβώς χρειάζεται για αυτόν ειναι απο μόνο του θετικό......
Υπάρχει και η Ισμήνη που θα αναλάβει μετά......και αυτό θετικότταο....
Γίνεται ότι καλύτερο, αυτό ειναι το σίγουρο!!!!!
Θετική σκέψη λοιπόν!!!!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πάντως είπε η κυρία Μίλλυ ότι από χθες μέχρι σήμερα ήταν άλλο γατί. Τοσο πολύ προχώρησε η μόλυνση. Είχε κολλήσει και άμμος στο πωπουδάκι και έπρεπε να την καθαρήσουν από την πληγή οπότε θα πόνεσε πολύ το μωράκι... Μακάρι να γίνει καλά, και μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω κι αυτό. Αλλά πόσα γατάκια πια ?

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία, ΑΝ όλα πάνε καλά, 3 σε σχέση με 2 έχει πολύ μικρή διαφορά... Αρκεί να πεις μετά STOP.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι να μείνει εκεί μέχρι να συνέλθει αρκετά, γιατί άλλο ένα ταξίδι στην κατάσταση του, θα τον εξαντλούσε. Εδω το Σιβα οταν τον πηγαίνουμε απλα για τα εμβόλια 15' λεπτά διαδρομή, γυρίζει εξαντλημένος....Τα υπόλοιπα θα τα κανονίσω εγω με την Ελένη, για το αύριο, οκ?
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
και σε καλύτερα νέα!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool